אפל החלה למכור בחנות האפלסטור המקוונת שלה בארה"ב, מכשירי אייפון 6s סימפרי. ממה צריך להזהר וכל מה שאתם צריכים לדעת...
לכתבה המלאה
אפל החלה למכור בחנות האפלסטור המקוונת שלה בארה"ב, מכשירי אייפון 6s סימפרי. ממה צריך להזהר וכל מה שאתם צריכים לדעת...
לכתבה המלאה
שתהיה בריא נתי....
שורה תחתונה, אם ישראלי רוצה לקנות עדיף לו עדיין לקנות את של טי מובייל ולא את הסימפרי?
Dovi (09/10/15)
רק שאני באמת אבין נכון, יש לי אייפון 6s פלוס דגם A1687 שהוזמן מאפל ארה״ב במחיר מלא כטי-מובייל, למרות מה שנאמר בשנים הקודמות תהיה לי עליו אחריות גם בארץ ?
עוד לא יודעים איזה דגם ישווק בארץ אבל על פי הערכות וחישוב לוגי זה יהיה אותו דגם כמו טי מובייל ואז כנראה שתהיה אחריות בארץ.
קצת מוזר, לא? דווקא הדגם שהוא SIM Free לא יהיה באחריות בארץ, והדגם של חברת תקשורת שלא קיימת בארץ (T-Mobile) כן תהיה באחריות.
(כן, הבנתי את הרציונל של היעוד לשוק האמריקאי)
שימוש בכל מקום הכוונה היא עם כל מפעילה ולא שיינתן לו אחריות בכל מקום, אם אתה רוצה מכשיר שיהיה 100% ישראלי וגם סימפרי אתה מוזמן לקנות בiDigital.
אני לא יודע בוודאות אני רק מדבר על סמך העבר, מכשירים שהיו דגם זהה לזה שנמכר בארץ קיבלו אחריות פה גם אם הם נרכשו לא בארץ. המכשיר סים פרי הנוכחי הוא ככל הנראה (לא נדע עד שיתחילו בפועל למכור פה מכשירים) לא הדגם שיימכר בארץ ולעומתו הדגם של טי מובייל הוא ככל הנראה כן זה שיימכר בארץ (כנ"ל).
יכול להיות שפתאום תצא מדיניות של אי דיגיטל או אפל ויגידו שרק מה שנמכר בישראל זכאי לאחריות הישראל (ניתן לזיהוי בקלות על ידי IMEI), ואז כל הדיון לא רלוונטי, אבל אם הסטטוס קוו לא ישתנה אז עדיף טי מובייל.
אבל אז זה סותר את החוזה של אפל לאיידיגיטל כמשווקת רשמית בארץ, כי מצד אחד אם אפל חייבה*לפני
שנה נגיד לתת אחריות למכשירי אייפון 6 שנקנו באירופה מפני שזה אותו דגם שנמכר בארץ, אז למה שלא תיתן אחריות למכשירי אייפון 6s שנקנו בארהב שהם תואמים לדגם שנמכר בארץ ? הרי הבעיה מבחינתם הבעיה הייתה שהדגמים לא היו תואמים, עובדה שכשהתחיל להמכר הדגם סימפרי בארהב שתואם לדגם שקיים בארץ איידיגיטל כן נתנה אחריות וסופר כאן כבר על מישו שאיידיגיטל החליפו לו מכשיר סים פרי שנקנה בארהב .., לפי דעתי כרגיל הם מנסים להתנער מאחריות