שלום,
עשיתי ריסטןר נקי למכשיר מבלי לגבות כי רציתי הכל נקי (היה לי פרוץ מקודם) אפילו מחקתי חשבון בicloud ולאחר ביצוע הריסטור פתחתי את האייקלוד שוב על מנת שיהיה לי גיבוי חדש ונקי זנ החזיר לי את כל מה שהיה לי.
מחיקת החשבון לא מוחקת בעצם את הגיבוי?