חברי קבוצת ה-evad3rs הודיעו בחשבון הטוויטר שלהם שהפריצה תשוחרר היום (יום שני)
משום מה יש לי הרגשה שאף אחד מקבוצת ההאקרים לא מעריך את העובדה שנשארתי ער עם עין חצי סגורה עד 2:30 לפנות בוקר בכדי להוריד את כלי הפריצה ולעדכן כאן באתר אודות יציאתה.
בשעה 2:20 העלו חברי קבוצת ה-evad3rs האחראים לפריצת ה-evasi0n המיוחלת, את העדכון שכולנו לא רצינו לקרוא:
ובתרגום לעברית:
משחקי המילים כאן לא משאירים הרבה מקום לדמיון, וכמו שאני הבנתי, אתם וודאי מבינים גם כן - מועד שחרור הפריצה נדחה מיום ראשון (Sunday Funday) ליום שני."הספירה לאחור לקראת השחרור מחר החלה!"
אם שמתם לב, אז אף אחד לא באמת הבטיח והתחייב על שחרור הפריצה ביום ראשון כך שבאמת אין למי לבוא בטענות. מה שכן - כל הטיזרים והציוצים של ההאקרים בהחלט יצרו ציפיות ועכשיו גם אכזבות מצד המשתמשים.
משהו נוסף הוא שהלחץ הוא אטומי מצד הלהוטים לשחרור הפריצה, שזה לא משאיר לחברי ה-evad3rs להתנהל כמו שצריך. הרי הפריצה לא מוכנה, לא הושלמו בדיקות ותיקוני הבאגים - אז למה לדבר על תאריך?
עכשיו נשאר רק לחכות ל Monday Funday, ובשביל זה אלך לחדש את מלאי הקפה שלי כי הפעם לא יתפסו אותי לא מוכן באמצע הלילה
הזדמנות טובה לחדד אודות "הכן מכשירך לקראת הפריצה":
1. עדכון גירסה - לעדכן לגירסה 6 אך ורק דרך האייטיונס (Restore או Update).
מי שכרגע על 6.0/6.0.1/6.0.2 או 6.1 ועדכן לגירסה הזאת בעזרת OTA, שיעשה רסטור במחשב (כמובן לגבות לפני)
2. גיבוי - גבו את מכשירכם לפני ההתעסקות עם הפריצה
3.חתימות - השתמשו בכלי TinyUmbrella לשמירת חתימות (במיוחד בעלי Apple TV 3)
אנחנו נעדכן אתכם כשתצא הפריצה, וכמובן נעלה מדריך מסודר.
ועד שהרגע יגיע, אתם מוזמנים לשמוע לצלילי השיר הבא המתאים לרוח היום![]()