ללא כל הקדמה נוספת: הפריצה המיוחלת ל-iOS 6 ומעלה שוחררה הרגע. לינק להורדה, לינק למדריך הפריצה, וחמשת הטוויקים השווים ביותר בסידיה - בהמשך:
אז הרגע המיוחל שלו כולנו ציפינו בכיליון עיניים הגיע: הפריצה ל-iOS 6+ נחתה. במהלך היום, יום ראשון (או כפי שאנו מכירים אותו: Funday), הבלוגוספירה, הרשת החברתית כמו גם מכשירו הסלולרי של כתב זה - פוצצו בשאלות אודות הפריצה ומועד השחרור שלה. ישנם כאלו אשר - מסיבה שעדיין לא ברורה לי - הניחו ששעת פרסום הפריצה תהיה 8 בערב שעון ישראל, אפילו שזו שעה לא הגיונית בעליל לשחרור פריצה, וזאת בהסתמך על העובדה שההאקרים עובדים ע"פ שעון ארה"ב והעובדה שכל הפריצות הגדולות בעבר שוחררו בין 1 ל-3 בבוקר של יום שני, שעון ישראל.
קצת מידע על הפריצה
הפריצה תומכת במכשירים הבאים אשר מריצים את iOS 6 ומעלה (כלומר: 6.0, 6.0.1, 6.0.2 ו-6.1):
- אייפוד טאץ' 4
- אייפוד טאץ' 5
- אייפון 3Gs
- אייפון 4
- אייפון 4S
- אייפון 5
- אייפד 2
- אייפד 3
- אייפד 4
- אייפד מיני
- אפל טי.ווי 2
אך כל זאת לחוד, הגיעה העת לחגוג. קודם כל, הנה הלינק להורדה לבעלי Windows, הנה הלינק למדריך שהכין עבורכם התותח שלנו Shai Mizrachi , וברוכים הבאים לסידיה על גרסאות 6.0 ומעלה. לחדשים שמביניכם כמו גם לוותיקים שביניכם, החלטתי לתת רשימה קצרה של כמה מהטוויקים הטובים ביותר שקיימים בסידיה (לעניות דעתי). הטוויקים הללו הם ה-א'-ב' של ה-ג'-ד' בכל הקשור לשיפור חווית השימוש במכשיר האייפון, והם מעולים באיכותם. ללא הקדמה נוספת:
רשימת הטופ 5 של Rainz:
intelliscreen X
גישה להכל היישר ממסך הנעילה. אמרתי הכל? - התכוונתי הכל.
infinifolders
אפל החליטה לשים מעין מגבלה מטומטמת שכזו, ולהגביל אתכם ל-12 אייקונים לכל תיקיה (16 באייפון 5). לחולי הסדר מביניכם (כמוני), הנה טוויק אשר מסיר את המגבלה הזו. תקעו כמה אייקונים בתיקיה שבא לכם.
Auxo
התוסף הזה הוא מה שריבוי המשימות (מולטיטאסקינג) של אפל היה צריך להיות מלכתחילה. הוא בבת אחת מבטל את הצורך בתוספים אחרים כמו killbackground, ופשוט נראה נהדר.
FakeOperator
תצחקו, תצחקו - הטוויק הזה הוא אולי קוסמטי לחלוטין, ומאפשר לכם בסך הכל לשנות את שם המפעיל הסלולרי שלכם לכל דבר שתרצו לכתוב שם - מפריע לי שבראש המכשיר שלי רשום שם המפעילה הסלולרית, כאילו שהיא בעלת המכשיר שלי. אני הוא בעל המכשיר שלי, ולכן מן הראוי ששמי יהיה רשום שם בניגוד אל שם החברה הסלולרית. אבל זו רק דעתי.
*תעלמו מהגרסא של המכשיר
Weeflashlight
פנס במרכז ההתראות. כל מילה נוספת מיותרת.
סיכום
ברוכים הבאים לפריצה על גרסאות 6 ומעלה. קחו בחשבון שהשבוע דברים יהיו מעט איטיים בכל הקשור לסידיה, עקב כמות הפורצים העצומה שמתנפלת בבת אחת על שערי הפריצה. זה יעבור. מעבר לכך, נשמח אם תספרו לנו בתגובות על חמשת הטוויקים האהובים עליכם, ואתם גם מוזמנים להעלות תמונות מסך (שלא יעלו על 450 רוחב) של ערכות הנושא האהובות עליכם. ברוכים הבאים לחופש רבותיי, ומה מתוק הוא.