שלום,
יש לי כמה מכשירים שכולם על אותו אפל איי די. אשר לכתחילה כולם מסתנכרנים ומתגבים עם אותו המחשב. אשר עם אוטורייז על אפל איי די זה כמובן.
מכמה סיבות שינתי (יצרתי אחד חדש) אפל איי די לאייפון 4 שלי. (רק לו).
כעת (הוא לא רוסטר) רוב מכריע של האפליקציות שעל האייפון 4 הם כאמור עדיין מה-ID הישן ורק בודדות (החדשות מהימים האחרונים) הם מהחדש.
ויש לי הרבכה אפליקציות...
השאלות שעלו לי הם:
א. יש עם זה בעיה כלשהי?
ב. יהיה לי בעיה עם זה בעת סנכרון האייפון עם המחשב? שכבר מאוטרז על האפל איי די הישן שהרי בשימוש בשאר המכשירים שלי? (אפשר לאטרז מחשב על 2 אפל איי די? או שיהיה בו אפליקציות ששייכות כל אחת לאפל איי די אחר?!) אשמח לתשובה מפורטת בעניין זה חשוב לי...
ג. נגיד שהרי ודאי מתישהו אני ירסטר אות המכשרי. אז כאשר אעשה restore from backup מה יקרה? כי חלק מהאפליקציות הם מהישן (הרוב) וחלק מהחדש... (ורכשתי הרבה אפליקציות מהישן ...)
אז האם למעשה כעת הגיבויים שלי למכשיר לא שוים כלום כי שינתי לו אפל איי די כעת? ואז אצתרך להוריד ולרכוש הכל מחדש מהאפל איי די החדש?
ואם יש עוד בעיות \ שאלות שעלולות לצוץ עקב הנושא והמהלך הזה אשמח לדעת מהן ומהתשובות עליהן.
בגדול זו שאלה אחת:
מה ההשלכות של הפעולה שעשיתי? (שינוי \ מעבר לאפל איי די חדש במכשיר שרוב האפ' עליו מאפל איי די אחר (הישן) ללא ריסטור ובמטרה להמשיך להשתמש ולגבות ולעדכן את\עם האפ' מהID הישן...)
תודה רבה רבה מראש!