+ פרסם תגובה
תוצאות 1 עד 10 מ 10
  1. #1
    iPhoner חדש
    תאריך הצטרפות
    Mar 2008
    הודעות
    34
    תודה
    1
    הודו לי 3 פעמים ב 3 הודעות

    ברירת מחדל בעיה בטופס הרשמה.

    הי, אני מפתח אפליקציה שבתוכה יש אפשרות להרשם,
    בטופס עצמו אני משתמש ב UIScrollView כדי שיהיה אפשר לראות את כל TextField למיניהם.
    מה שאני מסתבך בעצם, זה איך ליצור בחירה של 'עיר' או 'ארץ' למשתמש (מכיוון שאין אפשרות לעשות dropdown list menu פשוט).

    חשבתי על כמה רעיונות
    - כפתור "בחר עיר" שידחוף אותי לUITableView ואז חזרה לעמוד ההרשמה.
    ניסיתי את האפשרות הזו,אבל הדף לא עבר לקובץ xib בכלל, אולי בגלל ה UIScrollView בעמוד הראשי?
    וגם אני צריך שהכפתור 'חזור' (NavBarButton) יראה רק בדף של UITableView.

    לא יודע איך לממש את זה, רעיונות ?

    - אפשרות נוספת שחשבתי זה אולי השלמה אוטומטית ב UITextField פשוט?
    ב-C# תכננתי הרבה תפריטים כאלה בקלות רבה,
    אבל בObj C אני פשוט אובד עצות.

    (אגב UIPicker לא אפשרי,יותר מדי אפשרויות)

    אם למישהו יש רעיונות נוספים/יש ניסיון בבניית תפריט פשוט הזו אני אשמח לשמוע.






  2. #2
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Dec 2009
    הודעות
    167
    תודה
    0
    הודו לי 10 פעמים ב 10 הודעות

    ברירת מחדל תגובה להודעה: בעיה בטופס הרשמה.

    הרבה אפליקציות משתמשות ב-UIPickerView בשביל הדברים האלה בדיוק, למה לא בעצם?
    ברגע שהוא לוחץ על ה-UITextField של "בחר עיר" יעלה מלמטה UIPickerView עם רשימת ערים.






  3. #3
    iPhoner חדש
    תאריך הצטרפות
    Mar 2008
    הודעות
    34
    תודה
    1
    הודו לי 3 פעמים ב 3 הודעות

    ברירת מחדל תגובה להודעה: בעיה בטופס הרשמה.

    ציטוט נכתב במקור על ידי yaniv92648 צפיה בהודעה
    הרבה אפליקציות משתמשות ב-UIPickerView בשביל הדברים האלה בדיוק, למה לא בעצם?
    ברגע שהוא לוחץ על ה-UITextField של "בחר עיר" יעלה מלמטה UIPickerView עם רשימת ערים.

    הי יניב, תודה על התגובה
    אבל אין באפשרותי להתשתמש בפיקר מכיוון שיש בטופס הרשמה כ-1000 ערים.
    אני לא יכול לשגע את המשתמש שיתחיל למצוא את העיר שלו.

    בטופס register.aspx שלי באתר אני עובד עם AJAX AUTOCOMPLETE,
    לפי דעתך אם אני אשתמש ב uiwebview ויציג את הטופס הרשמה שלי מהאתר באפליקציה ,
    אפל יאשרו אותה? (יש לציין כי הטופס הרשמה הוא רק tab אחד מהאפליקציה).






  4. #4
    iPhoner מתקדם
    תאריך הצטרפות
    Apr 2009
    הודעות
    232
    תודה
    13
    הודו לי 13 פעמים ב 7 הודעות

    ברירת מחדל תגובה להודעה: בעיה בטופס הרשמה.

    ציטוט נכתב במקור על ידי n4d4v צפיה בהודעה
    הי יניב, תודה על התגובה
    אבל אין באפשרותי להתשתמש בפיקר מכיוון שיש בטופס הרשמה כ-1000 ערים.
    אני לא יכול לשגע את המשתמש שיתחיל למצוא את העיר שלו.

    בטופס register.aspx שלי באתר אני עובד עם ajax autocomplete,
    לפי דעתך אם אני אשתמש ב uiwebview ויציג את הטופס הרשמה שלי מהאתר באפליקציה ,
    אפל יאשרו אותה? (יש לציין כי הטופס הרשמה הוא רק tab אחד מהאפליקציה).
    תקשיב, תוסיף אפשרות של הזנת העיר ע"י הקשת אותיות.
    כך, שגם אם יש את כל האופציות, הוא ידלג לאות הראשונה בערים שהזנת.






  5. #5
    iPhoner חדש
    תאריך הצטרפות
    Mar 2008
    הודעות
    34
    תודה
    1
    הודו לי 3 פעמים ב 3 הודעות

    ברירת מחדל תגובה להודעה: בעיה בטופס הרשמה.

    ציטוט נכתב במקור על ידי aharonw צפיה בהודעה
    תקשיב, תוסיף אפשרות של הזנת העיר ע"י הקשת אותיות.
    כך, שגם אם יש את כל האופציות, הוא ידלג לאות הראשונה בערים שהזנת.
    לא הבנתי למה אתה מתכוון.
    איפה להוסיף אפשרות של הזנת העיר ע"י הקשת אותיות? באפליקציה?או בטופס הרשמה באתר שלי?

    ואם באפליקציה אז יש לך מושג איך עושים את זה?






  6. #6
    iPhoner מתקדם
    תאריך הצטרפות
    Apr 2009
    הודעות
    232
    תודה
    13
    הודו לי 13 פעמים ב 7 הודעות

    ברירת מחדל תגובה להודעה: בעיה בטופס הרשמה.

    בשניהם..
    ראיתי בעבר עבודה כזאת, של מישהו שבנה דבר כזה לאפליקציה שלו..
    אני לא זוכר, לא את האפליקציה ולא איך הוא עשה את זה.
    אני יכול לברר לך, בפורום המפתחים של אפל..
    או שתרצה לבדוק לבד...






  7. #7
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Dec 2009
    הודעות
    167
    תודה
    0
    הודו לי 10 פעמים ב 10 הודעות

    ברירת מחדל תגובה להודעה: בעיה בטופס הרשמה.

    אפל יאשרו UIWebView עם מה שתיארת אבל זה פחות ידידותי להשתמש, תשאיר את זה כמוצא אחרון. אני מציע שברגע שהמשתמש מזין 2 אותיות ב-UITextField אתה לא נותן לו לכתוב יותר ומעלה UIPickerView (או מוריד מה-UITextField איזשהו UITableView) עם הערים שמתחילים ב-2 האותיות הללו. זה לא קשה למימוש, הסיכוי שמישהו יטעה ב-2 אותיות ראשונות מתוך שם העיר הוא אפסי, וזה משאיר אותך עם כמה ערים בודדות לכל היותר. אף אחד לא יזין אות אחת ויחכה שעתיים שישלימו אותו אז גם מהכיוון של החוויית משתמש אין לך בעיה.






  8. #8
    iPhoner חדש
    תאריך הצטרפות
    Mar 2008
    הודעות
    34
    תודה
    1
    הודו לי 3 פעמים ב 3 הודעות

    ברירת מחדל תגובה להודעה: בעיה בטופס הרשמה.

    או,סוף סוף הצלחתי,
    השתמשתי בספרייה מפה
    http://www.radulucaciu.ro/iphone-autocomplete-class/5/
    וטענתי את המערך מקובץ xml המכיל את כל 1000 הערים, עובד פנטסטי.






  9. #9
    iPhoner מתקדם
    תאריך הצטרפות
    Apr 2009
    הודעות
    232
    תודה
    13
    הודו לי 13 פעמים ב 7 הודעות

    ברירת מחדל תגובה להודעה: בעיה בטופס הרשמה.

    ציטוט נכתב במקור על ידי n4d4v צפיה בהודעה
    או,סוף סוף הצלחתי,
    השתמשתי בספרייה מפה
    http://www.radulucaciu.ro/iphone-autocomplete-class/5/
    וטענתי את המערך מקובץ xml המכיל את כל 1000 הערים, עובד פנטסטי.
    מעולה, לזה התכוונתי.
    אל תשכח לעדכן אותנו כשהאפליקציה תצא






  10. #10
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Dec 2009
    הודעות
    167
    תודה
    0
    הודו לי 10 פעמים ב 10 הודעות

    ברירת מחדל תגובה להודעה: בעיה בטופס הרשמה.

    המתודה שלו GetSuggestions מאוד לא יעילה. ממליץ לך להחליף את כל המתודה ב-2 השורות הבאות:
    NSPredicate *wordsThatBeginWithRootPredicate = [NSPredicate predicateWithFormat:@"SELF BEGINSWITH[c] %@", root];
    return [NSMutableArray arrayWithArray:[candidates filteredArrayUsingPredicate:wordsThatBeginWithRoot Predicate]];
    הקוד די מסביר את עצמו רק דבר קטן, ה-c בסוגריים המרובעות אומר שזה case insensitive, אם אתה רוצה שזה יהיה case sensitive פשוט תמחק את הסוגריים המרובעות (כולל את c).






+ פרסם תגובה

אשכולות דומים

  1. בעיה עם הרשמה לאייטיונס אשמח לקבל עזרה
    על ידי ilanumb בפורום פורום תמיכה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30/09/10, 03:12
  2. בעיה עם הרשמה לפורטל של פלאפון
    על ידי aor26 בפורום פורום תמיכה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24/01/10, 21:08
  3. בעיה| לא מצליח לסיים הרשמה לAppstore
    על ידי lost22 בפורום AppStore - חנות האפליקציות הרשמית של אפל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27/06/09, 19:34

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •