זאת תהיה התגובה הראשונה וכנראה האחרונה שלי באתר הזה, אבל הייתי חייב לומר לך תודה.
המון בהצלחה בהמשך הדרך!![]()
זאת תהיה התגובה הראשונה וכנראה האחרונה שלי באתר הזה, אבל הייתי חייב לומר לך תודה.
המון בהצלחה בהמשך הדרך!![]()
RAiNZ (27/08/14)
תודה על תרומתך בעבר (אשר כבודה עומד במקומה) וכבר מודה מראש על תרומתך לעתיד.
והכי חשוב ..."stay hungry, stay foolish"![]()
RAiNZ (27/08/14)
בהצלחה בהמשך הדרך רון .
אני הרבה זמן באתר ואוהב לקרוא כל כתבה שלך, באמת חבל שאתה פורש, אני בטוח שלא רק אני מרגיש
קצת עצוב, אני זוכר אותך פה מלא זמן, ואפילו זכיתי לפגוש אותך ולדבר איתך טיפה פעם אחת שקניתי את האייפד 2 שלי (ביום הבכורה)
בתל אביב בקניון בדיזנגוב סנטר, שכמעט אבל ממש הלך מכות שם " אל תגע בי" צעקו לשומר " אין לך זכות לגעת בי". וכל התגובות והתנהגות של עם ישראל ואתה צילמתה את כל המתרחש מהצד כשעמדתה על הספסל .
רציתי להגיד שהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך היה מאוד כיף לקרוא את הכתבות שלך ואתה בן אדם עם הרבה הומור, וממש נהנתי מכל הזמן שהייתה פה .
בהצלחה רון בכל אשר תעשה
רוי
נערך לאחרונה על ידי roysmoli; 27/08/14 בשעה 16:44.
iPhoner Plus (27/08/14), RAiNZ (27/08/14)
בסך הכל נכנסתי לבדוק מה קורה באתר.....but i never saw it coming
אשקר אם לא אומר שאני מתה מסקרנות לדעת למה אתה עוזב,
אבל אם זו החלטתך, אתה יודע מה אתה עושה וזה כנראה הכי טוב בשבילך כרגע, ולכן, כל מה שנשאר לי לומר זה תודה רבה על הזמן, הידע והאכפתיות שלך כלפינו וכלפי האתר בכלל. למרות שאני לא בדיוק משתמשת פעילה, אחת הסיבות העיקריות שנשארתי צופה באתר היא הכתבות שלך שתמיד עוררו בי עניין וחיוך, ואפילו לפעמים כאב/עצב/כעס...
מאחלת לך שתראה ברכה במעשה ידיך והרבה הצלחה בהמשך בע"ה.
בנוסף, אני רוצה לבקש סליחה אם פגעתי בך בכל צורה שהיא..
have a nice life![]()
RAiNZ (28/08/14)
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא
כמה חבל, לאתר ולנו הקוראים.
בהצלחה בהמשך הדרך!
RAiNZ (28/08/14)
רון, אין לי מילים לתאר את ההרגשה וההלם מהודעתך.
קראתי את הפוסט הזה ואת כל התגובות ואני מסכימה עם כל מילה. אתה כתב מצויין שבעזרת כתבותיך סייעת להרבה מאוד משתמשים בלא מעט מקרים אישיים כולל פנייה לתמיכה של אפל לפתרון בעיות שונות, אחת מהן שזכורה לי קשורה לשירות לצרכן הישראלי שרכש מכשיר בחו"ל, כך שהתערבותך שינתה לטובה מדיניות זו.
כיוון שהספקתי להכיר אותך כאדם שקול וענייני, אני בטוחה שאתה עושה את הבחירה הנכונה. לכן אני מאחלת לך הצלחה בכל אשר תפנה ומאמינה שתמשיך לכתוב (אתה צריך רק את הניצוץ שידליק אותך)![]()
רונית, עורכת סקירות אפסטור
iphones.co.il
RAiNZ (28/08/14)
מאוד עצוב לקרוא את השורות האלו, אני אישית מאוד מאוד אוהב את סגנון הכתיבה שלך ואשמח לקנות את הספר שלך כשיצא, אין ספק שהאתר יהיה לא אותו דבר בלעדיך, היות ואתה באמת מיוחד במינך, אתה בוודאות תחסר לי ולשאר הקוראים כאן.
לא ברורה כל כך הסיבה לעזיבתך הפתאומית, אך אני מכבד את הרצונך לשמור את הפרטים האישיים שלך לעצמך, ובטוח לחלוטין שאתה יודע שאתה עושה את הצעד הנכון.
לסיכום, אאחל לך בהצלחה לכל דרך שתבחר, אתה בנאדם חכם ומשכיל, ולמרות שאני לא מכיר אותך אישית, ככה אני מרגיש, וזה מה שמיוחד, אתה מצליח להעביר את התחושה וההרגשה במילים שלך כמו שלא ראיתי מעולם.
(יצא קצת גיי כל התגובה הזאת, בכל מקרה אני מתכוון לדבריי)
RAiNZ (28/08/14)
שיהיה בהצלחה איש יקר, בכל אשר תפנה.
ותזהר שלא לשמור על קשר![]()
RAiNZ (28/08/14)
איזה יום וואללה אני כבר כמה זמן לא רואה כתבות באתר ולא מבין מה קרה
הייתי במילואים וחשבתי אולי בגלל המצב, היתה איזו דאגה וחשש אבל התעלמתי מזה ניסיתי להכחיש
עכשיו אתה נפרד מהאתר הזה שכולו אתה רון וזה כל כך קשה לכולם אני קורא את התגובות כאן ולא מאמין כמה אנשים אוהבים את מה שעשיתה בשבילנו איך השקעת את כל כולך באיפונס ובנו גולשי איפונס.
אני פשוט חייב להודות לך עשית עבודה נהדרת אני לא יכול לדמיין איזה כשרון צריך כדי לכתוב כל כך טוב אתה פשוט סללת דרך עשית אותנו מאושרים שיש לנו את המידע, הידע, העניין והתענוג הצרוף לקורא כל פוסט שלך להתענג על כל פסקה וכל תגובה שהיתה, פעמים ערוכה ומפורטת יותר מהפוסט עצמו וקראתי את הכל ונהנתי מכל רגעתודה רבה לך על כך אין מילים בפי ואין אני יכול לתאר את זה טוב כמוך.
אני שמח גם לדעת שאתה פונה לדרך חדשה שאתה ממשיך להיות עצמך.
אני סמוך ובטוח שתצליח בכל מעשיך.
אני מאחל לך הצלחה בכל אשר תפנה ואשמח לקרואה כל דבר אשר תכתוב ואני בטוח שתכתוב והרבה.
כך שאני עדיין יכול לשמוח.
RAiNZ (28/08/14)
דרך צלחה חבר יקר!נתגעגע לכתבות היפות שלך. אני בטוח שהן יחסרו לכולם... הפכת את האתר הזה ליותר מסתם אתר של אייפונים ואפל, הפכת את האתר הזה לבית חם שכיף להיכנס אליו ולשהות בו(כך לפחות אני חושב ומרגיש). הכתבות שלך תמיד היו מעניינות ושנונות ותמיד היה לי כיף לקרוא אותן. בחיי שאף פעם לא נתקלתי בכתבות יותר יפות משלך מבחינת איכות ורמת הכתיבה. אתה פשוט גדול!
RAiNZ (29/08/14)