מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : [שאלה] על איזה מודם סלולארי אתם ממליצים?



אביב ראובן
12/05/09, 06:52
על איזה מודם סלולארי הייתם ממליצים למשתמש מקינטוש?
נטסטיק של פלאפון (אם כן, איזה?) / המודם הסלולארי של אורנג' / המודם הסלולארי של סלקום.
הזמנתי את של סלקום אבל אני שוקל לבטלו, מה אתם אומרים?
מישהו התנסה עם אחד מאלה במקינטוש? במידה וכן - מה הן ההמלצות?

eden
12/05/09, 07:47
לא עדיף להשתמש בטלפון הנייד שלך בתור מודם? כדי לחסוך כסף?
כמובן בהנחה שהוא נתמך..

Vatos-Locos
12/05/09, 08:12
להשתמש בטלפון זה מגביל (לא נוח להשתמש בו כשהוא מחובר, אתה טוחן את הסוללה וכו').

אני הייתי פחות מוטרד לגבי גרסאת המודם כמו לגבי מי מהספקיות מספקת את הרוחב פס "המעשי" הכי טוב, אני יודע שלסלקום יש צניחה מטורפת במהירות גישה בשעות היום.

gyaronn
12/05/09, 09:52
להשתמש בטלפון זה מגביל (לא נוח להשתמש בו כשהוא מחובר, אתה טוחן את הסוללה וכו').

אני הייתי פחות מוטרד לגבי גרסאת המודם כמו לגבי מי מהספקיות מספקת את הרוחב פס "המעשי" הכי טוב, אני יודע שלסלקום יש צניחה מטורפת במהירות גישה בשעות היום.

על איזה מודם סלולארי הייתם ממליצים למשתמש מקינטוש?
נטסטיק של פלאפון (אם כן, איזה?) / המודם הסלולארי של אורנג' / המודם הסלולארי של סלקום.
הזמנתי את של סלקום אבל אני שוקל לבטלו, מה אתם אומרים?
מישהו התנסה עם אחד מאלה במקינטוש? במידה וכן - מה הן ההמלצות?



קבל תיקון מבין שלושת הספקיות הגלישה אצל סלקום היא באיכות אכי טובה אני משתמש בה כשאני בארץ והמהירות מעולם לא נפלה לי והיה לי כיסוי בחורים שבחיים לא האמנתי שיהיה שם :-) וכך בחשבון שמבחינת הספקיות היא גם היחידה שארוחה כמו שצריך עם מתן גלישה ללא הגבלה. לגבי המודמים כולם אותו חרא :-) פלפון סלקום או אורנג כל המודמים של המפעילות דיי דומים ואין הבדל משמעותי בינהם אני משתמש ב ZTE MF636 שהוא מודם סביר לחלוטין אבל לא משהוא מפוצץ עם אתה רוצה משהוא איחותי אני ממליץ על ה web'n'walk stick שאיתי אני משתמש בחול מודם מצוין למק מגיע לי עד למהירות של 7.4MB שאת זה אפשר לתרגם שאני מוריד איתו דברים במהירות של 500KB לשניה אבל בחול בארץ אף פעם לא ניסיתי אותו אבל אני משאר שהוא יעבוד דיי טוב או מודמים של Sierra Wireless שהם מצוינים.

מקוה שעזרתי

אביב ראובן
12/05/09, 12:33
אין לי איך להביא עכשיו את המודמים האלה, שאלתי על המודמים שנמצאים בסלקום, אורנג' ופלאפון.
איזה מביניהם הכי טוב ותומך בצורה הכי טובה במקינטוש?
להשאר עם הסלקום וזהו?

PcGunMan
12/05/09, 13:28
לא עדיף להשתמש בטלפון הנייד שלך בתור מודם? כדי לחסוך כסף?
כמובן בהנחה שהוא נתמך..

אם יש לו איפון יכול להשתמש באמת ב-pdanet אומנם אותו מחיר (אם הוא לוקח ללא הגבלה בסלקום עולה 120-130 שקל לחודש) אבל המודם הסלולרי יותר מהיר , וגם טוחן לו סוללה באיפון עדיף לו מודם סללורי

eden
12/05/09, 13:32
אם יש לו איפון יכול להשתמש באמת ב-pdanet אומנם אותו מחיר (אם הוא לוקח ללא הגבלה בסלקום עולה 120-130 שקל לחודש) אבל המודם הסלולרי יותר מהיר , וגם טוחן לו סוללה באיפון עדיף לו מודם סללורי

כל אחד ושימושיו. רק הצעתי, אם הוא מעדיף לחסוך כסף+usb ואין לו בעיה של סוללה אזסבבה :)

PcGunMan
12/05/09, 14:10
כל אחד ושימושיו. רק הצעתי, אם הוא מעדיף לחסוך כסף+usb ואין לו בעיה של סוללה אזסבבה :)

בסדר..אבל אני חושב שאין ממש מה לחסוך כי זה לא משתלם לעשות את זה אם אין לך ללא הגבלה זה פשוט אוכל לו את האינטרנט

gyaronn
12/05/09, 14:45
אין לי איך להביא עכשיו את המודמים האלה, שאלתי על המודמים שנמצאים בסלקום, אורנג' ופלאפון.
איזה מביניהם הכי טוב ותומך בצורה הכי טובה במקינטוש?
להשאר עם הסלקום וזהו?

אביב המודם הראשון שדיברתי אליו zte mf636 משווק בסלקום וכן עם כבר אתה רוצה אינטרנט סלולרי אז של סלקום

אביב ראובן
20/05/09, 06:45
אוקיי... קניתי את זה, עכשיו אני מבין על מה אתה מדבר, תגיד, אם אני אקנה את זה:
T-Mobile web'n'walk Box mini USB HSDPA UNLOCKED - eBay (item 140320532193 end time Jun-12-09 07:39:57 PDT) (http://cgi.ebay.com/T-Mobile-webnwalk-Box-mini-USB-HSDPA-UNLOCKED_W0QQitemZ140320532193QQcmdZViewItemQQptZL H_DefaultDomain_0?hash=item20abc166e1&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A2067|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A13 18|301%3A1|293%3A1|294%3A50#ebayphotohosting)
יש מצב שזה יעבוד לי?
תודה.

avram_z
21/05/09, 13:29
לי יש מודם usb של סלקום ואני מאוד מרוצה, קלות התקנה תמיכה מלאה במק, גלישה ללא הגבלה.

noamphil
21/05/09, 22:25
לי יש מודם usb של סלקום ואני מאוד מרוצה, קלות התקנה תמיכה מלאה במק, גלישה ללא הגבלה.

סתם שאלה,כמה אתה משלם לחודש?

avram_z
21/05/09, 23:14
129 ש"ח לחודש כולל הכל.

yahav10
23/05/09, 19:52
יש אפשרות לקנות מודם סלולרי בחו''ל ולהשתמש פה בארץ ?הוא יפעל רגיל ? או שאני חייב לסגור עסקה עם מפעיל סלולרי כלשהו ??

yosi1921
24/05/09, 12:12
יש אפשרות לקנות מודם סלולרי בחו''ל ולהשתמש פה בארץ ?הוא יפעל רגיל ? או שאני חייב לסגור עסקה עם מפעיל סלולרי כלשהו ??

זה כמו כל מכשיר סלולארי מחו"ל צריך להביא אותו סים פרי ובארץ לסגור חבילת גלישה עם אחד המפעילים ולהכניס את הסים