מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : מחשב חדש ועברית לא עובדת



Mirazh
09/05/09, 21:24
הוספתי עברית ב-international, ואני רואה שהוא כותב בקוביות במקום אותיות, חוזר לאנגלית בחזרה והכל בסדר. הוספתי רוסית והכל עובד מצויין. למה לא רואים עברית?

noamphil
09/05/09, 21:32
איפה אתה רואה כוביות?
צלם מסך..
cmd+shift+4

Mirazh
09/05/09, 21:44
כשאני כותב בתוך פתקיות צהובות. כשאני כותב בתוכנת edit אז הוא כן כותב בעברית.

noamphil
09/05/09, 22:06
תצלם מסך..ןתעלה לכאן תמונה שנבין יותר טוב..
אתה יכול לחפש בפיינדר בעיברית?

natish
10/05/09, 09:42
אולי זה יעזור: http://www.iphones.co.il/forum/mac/83158-%EE%E3%F8%E9%EA-%EE%F6%E5%EC%ED%7C-%E4%E5%F1%F4%FA-%F2%E1%F8%E9%FA-%EC%F9%F4%E5%FA-%E4%F7%EC%E8-%F9%EC-%E4%EE%F7%EC%E3%FA.html

תולעת הפארק
10/05/09, 11:58
אבל הוא צודק רוב המערכת הפעלה תומכת עברית חוץ מהפתקיות ב-Dashboard שמה יש את הפתקיות הצהובות של התזכורת והן תומכות רק באנגלית, כתיבה בעברית מראה ככה:
http://www.israup.net/images/dbef19a32ae1e4e46ee6affc78093564.png (http://www.israup.net)

natish
10/05/09, 15:11
אז איך אתה מסביר את זה?

http://www.quicksnapper.com/files/1694/16450972064A06C44F90C89_m.jpg

תולעת הפארק
10/05/09, 16:04
^^ שאצלי זה לא עובד ואצלך זה כן עובד אז מה עושים?

Adi.Nachum
10/05/09, 16:25
אצלי יש עברית, אבל הבעיה היא שאותיות הפוכות..
לכל אחד משהו שונה.. ם_O
http://img.skitch.com/20090510-th5cqxw9cdr5xcb151a9bm2f8j.jpg

eden
10/05/09, 16:31
תשנו את הפונט זה יסתדר. (i)

Adi.Nachum
10/05/09, 16:36
תשנו את הפונט זה יסתדר. (i)

תודה זה באמת סודר!
החלפתי בהגדרת הוויד'גט , פונט - השני ברשימת הפונטים שיש בבחירה וזה פעל.

natish
10/05/09, 16:45
תשנו את הפונט זה יסתדר. (i)

הקדמת אותי :)
זה בדיוק מה שבאתי לרשום.

eden
10/05/09, 16:47
הקדמת אותי :)
זה בדיוק מה שבאתי לרשום.

רק שהמיומנות הזו תתבטא הפסיכומטרי ואני מסודרת;)

natish
10/05/09, 16:49
רק שהמיומנות הזו תתבטא הפסיכומטרי ואני מסודרת;)

;)

תולעת הפארק
11/05/09, 03:04
איפה לשנות את הפונט ?

eden
11/05/09, 07:17
איפה לשנות את הפונט ?

יש לך בפתק "i" תלחץ עליו ומיני הגדרות תפתחנה..

תולעת הפארק
11/05/09, 17:09
תודה!

Mirazh
11/05/09, 23:18
הסתדר גם לי
תודה רבה

eliran23
12/05/09, 07:10
אצלי דווקא זה עובד די טוב

eden
12/05/09, 07:46
אצלי דווקא זה עובד די טוב

אצל כולם זה עובד