מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : אייפוד תקוע ב- recovery mode ולא מזהה usb



HTA
04/05/09, 13:50
שלום,
יש לי אייפוד דור ראשון תקוע בריקוברי מוד וכשנאי מחבר אותו לעשות לו ריסוטר אני מקבל הודעה שההתקן usb הזה לא מזוהה.

מה לעשות?

pomiki
04/05/09, 13:52
נתק אותו מהמחשב תלחץ על מקש הכיבוי ומקש הבית ביחד עד שהאייפון יעלה לבד
ואחרי שהוא השתחרר מהריקברי ועדיין תרצה ריסטור פשוט שנה יציאת usb וזה אמור לפתור את הבעיה

LeXos
04/05/09, 14:24
מה? איך הגעת לשטות הזו?
תנתק את המחשב, ותכניס אותו שוב למצב dfu (כן שוב, תעשה את כל התהליך)
ואז המחשב יזהה אותו.

pomiki
04/05/09, 14:29
מה? איך הגעת לשטות הזו?
תנתק את המחשב, ותכניס אותו שוב למצב dfu (כן שוב, תעשה את כל התהליך)
ואז המחשב יזהה אותו.

גאון הדור הוא אמר שהמכשיר תקוע על ריקברי ובגלל זה הוא רצה לעשות ריסטור ועל הדרך הוא לא זיהה את האייפון

LeXos
04/05/09, 15:44
שחכתי לסמן את השטות, של החיבור לשקע usb שונה, זה ממש לא משנה.

pomiki
04/05/09, 16:08
שחכתי לסמן את השטות, של החיבור לשקע usb שונה, זה ממש לא משנה.

תתפלא

Ben.S
04/05/09, 18:51
העניין של להחליף לכניסת usb אחרת נכון לגבי הריסטור (אם מקבלים שגיאה בריסטור באייטונס,
יש סבירות שזה בגלל הusb)

להכניס לDFU ממש לא קשור לusb(אפילו לא חייב לחבר למחשב בשביל הרקוברי מוד)

בקיצור תפעיל את האייטונס ותחבר את האייפוד למחשב.
תכניס לDFU,ואז תקפוץ הודעה באייטונס(זאת האינדיקציה שאתה בDFU)
יהיה שם כפתור Restore באייטונס,תלחץ עליו וזהו..זה יחזור לגרסא המקורית

HTA
04/05/09, 20:27
הכנסתי ל-dfu mode ואין קול ואין עונה עדיין usb לא מזוהה
ניסיתי במחשב אחר ולא הלך ככה שזה האייפוד מה גם שהוא נבדק חומרתית ואין בעיה משמע יש בעיית תוכנה.

עוד רעיונות?

אגב: המכשיר נדלק בריקברי מוד

Ben.S
04/05/09, 20:32
מה קורה כשאתה מכניס לDFU כשהאייטונס פתוח ? לאחר שסיימת ללחוץ קופצת הודעה באייטונס?
(ואם כן ניסית ללחוץ על הכפתור restore?)
אם לא קופצת הודעה לדעתי אתה לא מכניס לDFU נכון.תנסה עד שתצליח..תספור לאט.

--
במידה ואתה לא מצליח סופית תנסה אחד מהסלף-בוטרים שהם redsn0w booter או 1clickboot
(כמובן מכניסים לDFU ואז מנסים את הבוטר)

HTA
04/05/09, 20:36
אני מכניס ל-dfu mode אחרת לא היית רואה הודעה שהוא לא מזוהה המכשיר בusb

איזה בוטרים? מה מי למה וכמה?
תרחיב

תודה

Ben.S
04/05/09, 20:44
אני מכניס ל-dfu mode אחרת לא היית רואה הודעה שהוא לא מזוהה המכשיר בusb

איזה בוטרים? מה מי למה וכמה?
תרחיב

תודה

עוד לא ענית על השאלה שלי אם קופצת ההודעה באייטונס ברגע שאתה מכניס לdfu

בקשר לבוטרים, הם בעצם מפעילים את המכשיר אוטומטית באופן עצמאי,כלומר מכניסים לו
את הפקודות של ההפעלה דרך המחשב..

תחפש בגוגל את אחד מהבוטרים האלה(יכול להיות שאחד מהם לא יעבוד,תנסה את שניהם)
תוריד ותנסה.

HTA
04/05/09, 20:45
מה קורה? לא קורה כלום האייטונס לא מזהה אותו ויש הודעה למטה על זה שהusb deviece לא מזוהה.

חיפשתי את הבוטרים האלה של רד סנאו לא מזהה לי את המכשיר משום מה והשני אני לא מצליח בכלל לפתוח.

Ben.S
04/05/09, 20:49
כי אתה לא מכניס לDFU כמו שצריך מסתבר.

אחרי שאתה לוחץ 10 שניות (לא בקצב מהיר בכלל) על ההום והכיבוי,עוזב את הכיבוי לעוד 8 שניות (לא מהירות)
על ההום,המחשב אמור להשמיע צליל שחובר usb והאייטונס(במידה והשארת פתוח כמו שאמרתי) מקפיץ
הודעה שהאייפוד בrecovery mode

HTA
04/05/09, 20:55
תגיד אתה גם קורא מה שאני עונה לך?

איך המחשב יזהה התקן אם אני מכבה אותו אחרי שאני מחבר אותו למחשב ומכניס אותו (כביכול לטענתך) ל-dfu מוד והמסך שחור? או שהוא מכובה ואז הוא לא היה מזהה שיש בעיה עם ההתקן או שהוא מסתבר כן ב-dfu mode

עוד רעיונות?

JSG
04/05/09, 20:59
איך המחשב יזהה התקן אם אני מכבה אותו אחרי שאני מחבר אותו למחשב ומכניס אותו (כביכול לטענתך) ל-dfu מוד והמסך שחור?

עוד רעיונות?

הוא קורא וצודק. אתה לא מכניס לdfu כמו שצריך. אם היית הוא לא היה נותן לך את ההודעה שהמכשיר לא מזוהה.
אל תתווכח עם עובדות. כשהמכשיר בdfu כמו שצריך, אז המכשיר לא מכובה, והמחשב יזהה אותו. אז מה עם המסך שחור? כשהמסך שלך במחשב שחור בגלל שומר מסך, המחשב לא מזהה אותו? איזה שטויות..
אם אתה לא סומך עליו, סמוך על כל שאר הגולשים בפורום שפרצו בהצלחה אחרי שהאייפוד היה בdfu והמחשב זיהה אותו.

HTA
04/05/09, 21:04
עוד גאון נו,
איך נראה מכשיר כשהוא ב-dfu mode מסך שחור נכון? קאפיש
אני מכניס אותו ל-dfu וההוכחה היא שלאחר שאני מסיים יש מסך שחור וקופצת הודעה שההתקן לא מזוהה. אם לא ההייתי מכניס כמו שצריך הוא היה פשוט כבוי שכן יש מסך שחור ואז המחשב בכלל לא היה מזהה אותו או בעיה כלשהי בכלל
אלו העובדות ולא ניתן להתווכח איתן.

עוד רעיונות?

JSG
04/05/09, 21:06
ואני אומרת לך שאתה טועה. אם זה היה dfu המכשיר היה מזוהה. אם לא היית מכניס כמו שצריך, היית מגיע למצב שבו ההתקן לא מזוהה. *אהמ*.

אה, ורק להוסיף משו קטן: תתחיל לשנות גישה- אנחנו באמת באים במטרה לעזור לך פה, לא לעצבן אותך. אם העזרה מעצבנת אותך אני באמת מצטערת, אבל באסה לך. אנחנו מנסים. ניסית פעם לפתור לאנשים בעיות עם מכשירים מבלי שתהיה לך אפשרות לראות את המכשיר או מה עושים איתו?
אם לא הכנסת לDFU עד עכשיו, אתה לא חושב שיכול לקרות מצב שבו אתה לא מבין איך נראה מצב DFU? מסך שחור זה לא הכל, אתה יודע..
אז תגיד תודה, תתחיל להירגע ותנסה גם להקשיב לאנשים שמנסים לעזור לך פה.

HTA
04/05/09, 21:08
אתה מסתך על זה שאני טועה כי אתה חושב שאם הייתי מכניס ל-dfu mode הוא היה מזהה
אבל זו בדיוק הבעיה שהוא לא מזהה, אין פה סמיכות של אייפודים תקינים כי האייפוד הזה לא תקין,
תקרא שוב את ההועדה האחרונה שלי ותתרכז ותראה שאני צודק אם לא הייתי מכניס כמו שצריך הוא לא היה רואה אותו בכלל יא אללה
next

עריכה: אני מתעצבן כי במקום עזרה אני מוצא את עצמי עוזר לאנשים להבין את הבעיה בכלל... =)

Ben.S
04/05/09, 21:17
עוד גאון נו,
איך נראה מכשיר כשהוא ב-dfu mode מסך שחור נכון? קאפיש
אני מכניס אותו ל-dfu וההוכחה היא שלאחר שאני מסיים יש מסך שחור וקופצת הודעה שההתקן לא מזוהה. אם לא ההייתי מכניס כמו שצריך הוא היה פשוט כבוי שכן יש מסך שחור ואז המחשב בכלל לא היה מזהה אותו או בעיה כלשהי בכלל
אלו העובדות ולא ניתן להתווכח איתן.

עוד רעיונות?

קודם כל אל תתנשא מנסים פה לעזור לך
כשהמכשיר בDFU הוא לא נחשב כמכובה אלא במצב שחזור,ככה שהמחשב כן מזהה אותו,
זאת הברירית מחדל למקרה של תקלות.

מה קורה שאתה מחבר את המכשיר למחשב? קורה משהו? קופצת ההודעה
של ההתקן לא מזוהה,או שזה קורה רק לאחר הנסיון שלך להכנס לDFU?

למשל בפריצה הוקדמת הUntreathed שהיה צריך להדליק את האייפוד הפרוץ רק עם המחשב
במידה וכיבית את המכשיר,הוא כמובן לא נדלק,ואז כשאתה מחבר אותו למחשב מופיעה
אוטומטית ההודעה "התקן לא מזוהה".במקרה זה מפעילים את האייטונס שיהווה אינדיקציה
אם אתה מצליח להכניס לDFU,ברגע שהכנסת קופצת ההודעה באייטונס(שחייבת לקפוץ אם
הצלחת להכניס לDFU), ואז משתמשים באחד הבוטרים בשביל להפעיל את המכשיר.

למרות שהמכשיר שלך לא פרוץ עם הuntreathed,התהליך דומה כי המחשב לא מזהה את האייפוד
ואתה צריך להפעיל אותו.

עדיין עולה בדעתי שאתה לא מכניס לDFU נכון,הרי חייבת לקפוץ הודעה באייטונס.
אם אתה משוכנע שהכנסת לDFU כמו שצריך,תנסה כמו שאמרתי שוב,להפעיל עם אחד
הבוטרים(ניסית את ה1clickboot?)
ברגע שאתה לוחץ בהם להתחיל את הפעולה,המסך הופך ללבן ופתאום האייפוד נדלק.

JSG
04/05/09, 21:18
טוב. אז בואו נירגע כולנו (מודה שגם אני התעצבנתי). תקשיב, במצב DFU כמו שצריך צריכה להופיע ההודעה של חומה חדשה שזוהתה בשם Apple DFU Device.
עכשיו, אני מבינה שאתה חושב שהצלחת. יכול להיות שזה נכון ומשהו באמת לא בסדר באייפוד, אבל אין לך מה להפסיד מלנסות שוב עוד פעם או פעמיים. או שזה יצליח והבעיה תיפתר, או שלא, ואז כנראה שבאמת יש משהו באייפוד שצריך לבדוק. חוץ מקצת זמן, אין לך מה להפסיד.

ודרך אגב, רק משהו קטן ששמתי לב, גם אתה לא בדיוק קורא את ההודעות שלנו:
"ואני אומרת לך שאתה טועה." -> בפעם האחרונה שבדקתי, בעברית זה אומר שאני בת=)

HTA
04/05/09, 21:20
המכשיר נדלק בריקוברי מוד אני מחבר אותו למחשב וקופצת ההודעה על התקן לא מזוהה
מכבה את המכשיר ואז מתחיל בהתהליך.
מכניס ל-dfu מוד איך אני יודע? כי כשאני מסיים להכניס ל-dfu מוד... פוף הודעה על התקן לא מזוהה.

HTA
04/05/09, 21:23
טוב בסדר גברת, אני אשב כל הלילה ויכניס אותו ל-dfu mode, ואת תרשימי לי להמשיך לנסות.
זה כמו שעיוור יגיד למייקל ג'ורדון להמשיך לנסות לקלוע לסל, אמנם הוא קולע אבל העיוור משוכנע שלא, אבל היי תנסה!!!!!!!

אהבה מקליק ראשון

Ben.S
04/05/09, 21:23
טוב. אז בואו נירגע כולנו (מודה שגם אני התעצבנתי). תקשיב, במצב DFU כמו שצריך צריכה להופיע ההודעה של חומה חדשה שזוהתה בשם Apple DFU Device.
עכשיו, אני מבינה שאתה חושב שהצלחת. יכול להיות שזה נכון ומשהו באמת לא בסדר באייפוד, אבל אין לך מה להפסיד מלנסות שוב עוד פעם או פעמיים. או שזה יצליח והבעיה תיפתר, או שלא, ואז כנראה שבאמת יש משהו באייפוד שצריך לבדוק. חוץ מקצת זמן, אין לך מה להפסיד.

ודרך אגב, רק משהו קטן ששמתי לב, גם אתה לא בדיוק קורא את ההודעות שלנו:
"ואני אומרת לך שאתה טועה." -> בפעם האחרונה שבדקתי, בעברית זה אומר שאני בת=)

קצת קשה להבין מהכינוי שלך שאת בת(ד"א איך קוראים לך עוד לא אמרת?)
לדעתי אין כזה דבר בעיה במכשיר, לפי מה שהוא אומר זאת בעיה חומרתית בלבד,שפתירה לחלוטין.
רק צריך להרגע ולא להלחץ.
באשר אליך HTA פשוט תנסה מה שאמרתי ותחזיר תשובה.
אם אתה רוצה עזרה מהירה בוא לדבר איתי במסנג'ר xpe_xpei_xpein@walla.co.il

JSG
04/05/09, 21:23
אני מצטערת שאני חוזרת על עצמי, אני פשוט באמת לא חושבת שהצלחת להכניס לDFU. אם אתה לא מסכים איתי, אין לי מה להגיד לך, אל תקשיב. אני חוזרת, לבקשתך פעם אחרונה.
תנסה לפעול לפי המדריכים להכנסה לDFU מוד, אבל תהיה סבלני, אל תספור במהירות (שזה בדרך כלל הגורם העיקרי לאי ההצלחה) ותנסה שוב.
נסה את זה (http://www.iphones.co.il/forum/%EE%E3%F8%E9%EB%E9%ED-%EC-ipod-touch/14534-%EE%E3%F8%E9%EA-%7C-%EE%F6%E1-dfu-%E1-itouch-%E3%F8%EA-%E9%E3%F0%E9%FA.html)

ובן (ככה קוראים לך?), אני יסמין:)

Ben.S
04/05/09, 21:27
המכשיר נדלק בריקוברי מוד אני מחבר אותו למחשב וקופצת ההודעה על התקן לא מזוהה
מכבה את המכשיר ואז מתחיל בהתהליך.
מכניס ל-dfu מוד איך אני יודע? כי כשאני מסיים להכניס ל-dfu מוד... פוף הודעה על התקן לא מזוהה.

יש גם אפשרות שזה לא dfu אלא יותר בכוון של הדלקה או הארד ריסט(שאתה עושה לא במכוון)
אז המכשיר כביכול אמור להדלק,ואז קופצת ההודעה הזאת

ואגב מה שאמרתי זה שתפעיל את האייטונס ברקע, ובזמן שהאייפוד מחובר למחשב תכניס לdfu
ולא רק אחרי שאתה בdfu

כן יסמין, בן זה השם;)

HTA
04/05/09, 21:46
בן אני במסנג'ר הוספתי אותך יש מצב לאיזה לילה לבן? או אייפוד עם מסך לבן...?

HTA
08/05/09, 12:43
Up
למישהו יש רעיון? מישהו נתקל בבעיה דומה? יכול להיות שהיה איזה באג בייצור של רכיבי חומרה ספציפים?