מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : שאלה ll הפיכת האייפוד טאץ' לטלפון.



yuvall
25/04/09, 20:12
יש לי אייפוד טאץ' גרסה 2.2.1, שמעתי שיש איזה משהו שאתה יכול לגרום לאייפוד טאץ' שלך להפוך להיות גם טלפון.
תודה לכל העונים.
אם יש אז מאיפה אפשר להוריד אותה, או מה לעשות.

JSG
25/04/09, 20:39
יש לזה מדריך מסודר ופשוט בתת פורום מדריכים.

yuvall
25/04/09, 22:24
אתה יכול להביא לינק?

JSG
25/04/09, 22:27
אני בת, וכן.
1. המדריך הזה. (http://www.iphones.co.il/forum/%EE%E3%F8%E9%EB%E9%ED-%EC-ipod-touch/76047-%EE%E3%F8%E9%EA%7C%E4%F4%E9%EB%FA-%E4%E8%E0%F6-%EC%F4%EC%E0%F4%E5%EF-%F2%ED-%F9%E9%E7%E5%FA-%E7%E9%F0%ED-%E1%F2%E6%F8%FA-spikko.html)
2. דרך שנייה זה דרך FRING..

yuvall
26/04/09, 08:04
אה. סליחה. חח
יש לי אייפוד 2.2.1 והוא לא פרוץ, את יודעת אם אפשר לבצע שיחות באייפוד מבלי לפרוץ אותו?

JSG
26/04/09, 11:51
אפשר, זה מופיע במדריך. הבעיה היא שיהיו דברים שלא יעבדו כמו שצריך..

RoKopo
26/04/09, 12:03
אני לא הצלחתי לקבל שיחות בפרינג. עדיף לפרוץ ולהוריד סיפון.

Ben.S
26/04/09, 13:04
אפשר גם בפרינג ובלי לפרוץ
רק שהממשק הרבה פחות נוח,וזה לא נראה הכי כמו פלאפון..
בנוסף כשהוא פרוץ אפשר להפעיל את התוכנת טלפון ברקע וגם אם המסך סגור או
אתה באמצע משחק זה יצלצל,ממש כמו פלאפון אמיתי.

LeXos
26/04/09, 14:07
אפשר גם בפרינג ובלי לפרוץ
רק שהממשק הרבה פחות נוח,וזה לא נראה הכי כמו פלאפון..
בנוסף כשהוא פרוץ אפשר להפעיל את התוכנת טלפון ברקע וגם אם המסך סגור או
אתה באמצע משחק זה יצלצל,ממש כמו פלאפון אמיתי.

בתנאי שאתה באזור שיש בו קליטת אינטרנט (Wi-Fi)
וצריך גם מיקרופון כי אין באיפוד טאצ'

yuvall
26/04/09, 15:21
אני לא יודע איך להוריד את התוכנה לאייפוד.
איך לעשות את זה? האייפוד שלי לא פרוץ ואני לא רוצה לפרוץ אותו.
מה לעשות?

LeXos
26/04/09, 15:39
לפרוץ

Ben.S
26/04/09, 19:13
תחפש באפ סטור את המילה Fring,תוריד,תתקין..בדיון של המדריך פרטתי איך ומה לעשות

Nadav77
27/04/09, 10:21
אתה צריך את התוכנה FRING.. אתה יכול להוריד אותה בחינם מהAPPSTORE
הנה מדריך בYoutube
YouTube - How to Call Your iPod Touch And Give It A Phone Number For Free! (http://www.youtube.com/watch?v=lpBN-BBhcew&feature=channel_page)
(מנהלים אם אסור לפרסם תמחקו לי את ההודעה)

yuvall
27/04/09, 13:21
אני עושה add sip
ומקיש את המשתמש והסיסמא שלי ולא יודע מה לרשום בפרוקסי. מה לעשות?
לרשום d1.spikko.com:5090? זה עדיין לא עובד לי

Ben.S
27/04/09, 14:33
אני עושה add sip
ומקיש את המשתמש והסיסמא שלי ולא יודע מה לרשום בפרוקסי. מה לעשות?
לרשום d1.spikko.com:5090? זה עדיין עובד לי

כן,זה מה שאתה רושם בפרוקסי

אם כתוב לך איפה ש"המספר שלי הוא" באתר - 057-6500000,אז
כתוב בפרוקסי
d1.spikko.com:5090

ואם כתוב לך שם "המספר שלי הוא" - 057-6500500
אז כתוב בפרוקסי
d2.spikko.com:5090

yuvall
27/04/09, 14:52
המספר ש לי הוא השני, הקשתי את ה- d2.spikko.com:5090 והסיסמא ומשתמש נכון, וגם התחברתי לאתר עם אותו שם וסיסמא ובאתר זה נפתח לי, ובאייפוד לא.
זה אומר לי שהשם משתמש והסיסמא לא נכונים.
מה לעשות.
דרך אגב, תודה על העזרה והתשבות המהירות.

yuvall
27/04/09, 16:24
ישששששששששש הצלחתי. תודה לכולםםםם

yuvall
27/04/09, 16:47
ורק עוד משהו.
הצלחתי להתקשר וכל זה. ותודה, רק רציתי לדעת אם יש אפשרות שכאשר האייפוד במצב נעול כאילו, שהוא עם מסך מכובה, איך לעשת שאנני אשמע את הצילצול ושיתקשרו אליי ולא יעבורו לתא הקולי או משהו.
תודה לעוזרים

RoKopo
27/04/09, 17:29
לא. צריך לפרוץ את האייפוד בשביל התוכנה שתעשה את זה.

Ben.S
27/04/09, 18:15
אתה צריך לפרוץ,ואחרי שאתה פורץ אתה מוריד מסידייה backgrounder שהוא מריץ את הsiphon
כל הזמן ברקע(או את הפרינג,מה שתבחר)..
הכל נמצא במדריך שהכנתי..

yuvall
27/04/09, 18:41
טוב תודה.
אני לא כל כך ר ו צה לפרוץ את האייפוד שלי כי אם אני לא טועה, יש לי אחריות מ apple העולמית כל עוד אני לא פורץ אותו.
אם יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי שהתוכנה של הטלפון תרוץ ברקע אשמח אם תשלח לי בהודעה פרטית או משהו.
ותודה על הזמן וההשקעה שלך.

Ben.S
27/04/09, 20:05
אני מצטער,בלי לפרוץ בלתי אפשרי.
אני ממליץ לך כן לפרוץ,נכון שהאחריות נעלמת,אבל אם יש בעיות אתה מחזיר לגרסא הלא פרוצה והכל בסדר..
חוץ מזה,שאם המכשיר מרוסק לגמרי הם לא יידעו בכלל אם פרצת או לא..