מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : גרסה 3.0 לאייפוד דור 1



koren_09
26/03/09, 17:45
תגידו...1!....
אפשר לשים את הגרסה 3.0 של האייפון על האייפוד טאצ' דור ראשון..
כי יש בה עברית של אפל ...
ואני רוצה עיברית בלי לפרוץ..
אם אפשר ..אז איך???
תודה מראש!!..

runner
26/03/09, 17:48
לא

S.L.Y - T.B
26/03/09, 18:08
תגידו...1!....
אפשר לשים את הגרסה 3.0 של האייפון על האייפוד טאצ' דור ראשון..
כי יש בה עברית של אפל ...
ואני רוצה עיברית בלי לפרוץ..
אם אפשר ..אז איך???
תודה מראש!!..


לא

בטח שאפשר! אל תגיד אם אתה לא יודע!

אפשר לשים, אך לא ניתן לסנכרן את המכשיר לאחר מכן אם לא קנית את חבילת הפיתוח של אפל ב99$ והאייטיונס חייב להיות 8.1

בבקשה: http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=78054

עדי נחום
26/03/09, 18:15
אפשר לשלם על ה-sdk למפתחים כ-100 דולר ויחד עם זה לקבל בחינם את גרסא 3.0 ביתא בחינם ולהפעיל בלי בעיה,
אבל אם אתה רוצה להוריד אותה בחינם מהאינטרנט זה גם אפשרי, אבל בגלל שלא שילמת ל-sdk אז לא גם לא תוכל לסנכרן שום דבר עם הגרסא הזו במכשיר לבין המחשב, אז כרגע זה לא מומלץ.

runner
26/03/09, 18:20
לא יודע, אני קראתי בפורומים בחו"ל ואנשים ממש ממש לא ממליצים להתקין את זה... אז לדעתי "לא" היא התשובה המתאימה פה.

S.L.Y - T.B
26/03/09, 18:28
לא יודע, אני קראתי בפורומים בחו"ל ואנשים ממש ממש לא ממליצים להתקין את זה... אז לדעתי "לא" היא התשובה המתאימה פה.

"לא" היא לא מתאימה כאן, ראה את התגובות של עדי ושלי

iphone king
26/03/09, 21:12
תגידו ואחר כך אפשר לחזור גרסא אחת אחורה כי נהנתי מאוד מהגירסה הזאת אבל דיי מצבן אותי שאי אפשר לסנכרן

עדי נחום
26/03/09, 21:13
תגידו ואחר כך אפשר לחזור גרסא אחת אחורה כי נהנתי מאוד מהגירסה הזאת אבל דיי מצבן אותי שאי אפשר לסנכרן

כן אפשר לחזור לגרסא 2.2.1 , תחפש בפורום יש לזה מדריך שינמוך מ-3.0 לקודם.

S.L.Y - T.B
26/03/09, 23:05
כן אפשר לחזור לגרסא 2.2.1 , תחפש בפורום יש לזה מדריך שינמוך מ-3.0 לקודם.

אם מדובר באייפוד, אין צורך במדריך, אלא ריסטור פשוט ל2.2.1
אם מדובר באייפון, זה סיפור אחר לגמרי

nirgal
27/03/09, 00:32
יש כבר גרסא 3.0 ? ..

S.L.Y - T.B
27/03/09, 00:33
יש כבר גרסא 3.0 ? ..

אם היית טורח לקרוא את הפוסט ולבדוק את הקישור שהבאתי, היית יודע

koren_09
29/03/09, 14:16
איך אני יכול עכשיו לחזור ל2.2.1???
אין לי את הריסטור....!...
זה נותן לי קישור לאיזה אתר..
מה לעשות??....???..?.?..

S.L.Y - T.B
30/03/09, 05:26
איך אני יכול עכשיו לחזור ל2.2.1???
אין לי את הריסטור....!...
זה נותן לי קישור לאיזה אתר..
מה לעשות??....???..?.?..

dfu ואז שיפט וריסטור ל2.2.1