מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : שאלה| בפריצה הQuickFreedom תקוע לי על 1% חייב עזרה דחוף!!



yomri2
23/03/09, 06:57
אני רוצה לפרוץ את האייפוד ואז אני מפעיל את התוכנה ופועל לפי המדריך ובאיזה שלב זה נתקע לי על 1%, מה אני עושה? [יש דרכים שניסיתי לפי דברים שקראתי בפורום אבל זה לא עזר לי].


אני כבר 5 ימים מנסה ללא הצלחה, ואתם בפורום לא עוזרים לי [גם בהודעות הפרטיות שלחתי לחלק מכן וגם בנושא האחרון שלי].


אני מקווה שתתנו תשובות שיעזרו...

ido_sch
23/03/09, 07:09
שים את זה ולך לבית ספר, זה יפתור את זה
פשוט לוקח לו הרבה זמן ליצור את הקובץ, זה לא תקוע, הפס זז...
תוריד גם .net framware 3.5 - או שזה לא השם המדוייק , תריץ חיפוש
(לגבי זה, זה עוזר, לי לא היה את זה, ואחרי שעתיים הוא גם היה תקוע, ושהורדתי את זה, תוך 10 דקות ... )

RoKopo
23/03/09, 07:54
אני אחרי שכיביתי את הפיירוול זה עבד לי.

yomri2
23/03/09, 14:36
שים את זה ולך לבית ספר, זה יפתור את זה
פשוט לוקח לו הרבה זמן ליצור את הקובץ, זה לא תקוע, הפס זז...
תוריד גם .net framware 3.5 - או שזה לא השם המדוייק , תריץ חיפוש
(לגבי זה, זה עוזר, לי לא היה את זה, ואחרי שעתיים הוא גם היה תקוע, ושהורדתי את זה, תוך 10 דקות ... )

כשאני יתקין זה יעבוד?

yomri2
23/03/09, 15:23
כשאני יתקין זה יעבוד?

יששש

הצלחתי..
אבל נוצר לי קובץ ששמו המדויק הוא: custom221

זה הקובץ?

אמורה להיות בעיה אם זה כתב לי שיש איזו בעיה עם הפאצ'?

Ben.S
23/03/09, 16:47
יששש

הצלחתי..
אבל נוצר לי קובץ ששמו המדויק הוא: custom221

זה הקובץ?

אמורה להיות בעיה אם זה כתב לי שיש איזו בעיה עם הפאצ'?

תוריד firmware פרוץ(העלו פה יש את זה במדריך),אמור להיות קוראים לו Custom Firmware
תתחיל מהשלב שצריך לשים DFU ואז לוחצים pre-jailbreak..זה השלב של הפאצ'
ואז תמשיך הלאה..

yomri2
23/03/09, 16:51
תוריד firmware פרוץ(העלו פה יש את זה במדריך),אמור להיות קוראים לו custom firmware
תתחיל מהשלב שצריך לשים dfu ואז לוחצים pre-jailbreak..זה השלב של הפאצ'
ואז תמשיך הלאה..

איפה, אני לא מצליח להוריד את הפרוץ יש בעיה..

ariel1k1
23/03/09, 18:10
אני עכשיו מעלה ויתן לינק

yomri2
23/03/09, 18:10
אני עכשיו מעלה ויתן לינק


תודה אתה מלך!!!... :)

anin_dani
23/03/09, 20:09
איזה תשובות סתומות!!! בחייאתתת!!! למה לענות אם אתם לא מבינים כלום מהחיים שלכם???
נכון שהורדת את QUICK FREEDOM בגרסה 1.10??? ולא 1.11???
ונכון שאתה בויסטה?

תוריד את הגרסה האחרונה מהאתר הזה:
http://ipod2g.info/blog/

ואז תראה שהכל ייסתדר.

yomri2
23/03/09, 20:31
איזה תשובות סתומות!!! בחייאתתת!!! למה לענות אם אתם לא מבינים כלום מהחיים שלכם???
נכון שהורדת את quick freedom בגרסה 1.10??? ולא 1.11???
ונכון שאתה בויסטה?

תוריד את הגרסה האחרונה מהאתר הזה:
http://ipod2g.info/blog/

ואז תראה שהכל ייסתדר.



יש לי xp וחוץ מזה אני הצלחתי! פרצתי את האייפוד!

Ben.S
23/03/09, 21:00
איזה תשובות סתומות!!! בחייאתתת!!! למה לענות אם אתם לא מבינים כלום מהחיים שלכם???
נכון שהורדת את QUICK FREEDOM בגרסה 1.10??? ולא 1.11???
ונכון שאתה בויסטה?

תוריד את הגרסה האחרונה מהאתר הזה:
http://ipod2g.info/blog/

ואז תראה שהכל ייסתדר.

קודם כל תוריד את הפוזה של "אני יודע הכי טוב מכולם"
באשכול הקודם שהוא פתח בנושא שאלתי אותו אם הוא משתמש בגירסא החדשה והוא אמר שגם
איתה לא עבד,אז הצעתי לו לרסטר מגירסא מוכנה שמישהו העלה שזאת גם אפשרות!
הנה האשכול הקודם אם אתה לא מאמין:
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=77935

וyormi2 כל הכבוד תהנה!;)

anin_dani
23/03/09, 22:05
חחחח, אני ממש לא יודע יותר טוב מכל אחד אחר פה, אבל כל מה שאמרו לו לעשות פה קרע אותי מצחוק!
אנשים לא קולטים כלום! ולא מבינים כלום בנושא! והעיקר מגיבים...
חחחחח....

זה שהוא מוריד גרסה מוכנה של ה-firmware הפרוץ זה לא פתרון סופי.

ישנו עוד פיתרון, ואם באמת יש לו את התוכנת פרידום בגרסתה האחרונה,אז הוא פשוט צריך להתקין אותה עוד פעם מחדש במחשב.
ואז להיכנס אליה.
(אני מדבר מתוך ניסיון, ולא סתם שטויות...)

Ben.S
23/03/09, 22:17
חחחח, אני ממש לא יודע יותר טוב מכל אחד אחר פה, אבל כל מה שאמרו לו לעשות פה קרע אותי מצחוק!
אנשים לא קולטים כלום! ולא מבינים כלום בנושא! והעיקר מגיבים...
חחחחח....

זה שהוא מוריד גרסה מוכנה של ה-firmware הפרוץ זה לא פתרון סופי.

ישנו עוד פיתרון, ואם באמת יש לו את התוכנת פרידום בגרסתה האחרונה,אז הוא פשוט צריך להתקין אותה עוד פעם מחדש במחשב.
ואז להיכנס אליה.
(אני מדבר מתוך ניסיון, ולא סתם שטויות...)

אז מסתבר שאתה באמת לא יודע לקרוא.
בפוסט באשכול הקודם אמרתי לו להוריד את הגירסא הראשונה..הוא ניסה ולא עבד לו!
בפוסט באשכול זה לא אמרתי לו רק להוריד את הגרסא המוכנה,אלא להמשיך מהמדריך בחלק של הפאטצ' כלומר לדלג על הכנת הגירסא..

ואם זה כל כך משעשע אותך אתה חופשי לא להגיב על זה..

yomri2
23/03/09, 22:39
חחחח, אני ממש לא יודע יותר טוב מכל אחד אחר פה, אבל כל מה שאמרו לו לעשות פה קרע אותי מצחוק!
אנשים לא קולטים כלום! ולא מבינים כלום בנושא! והעיקר מגיבים...
חחחחח....

זה שהוא מוריד גרסה מוכנה של ה-firmware הפרוץ זה לא פתרון סופי.

ישנו עוד פיתרון, ואם באמת יש לו את התוכנת פרידום בגרסתה האחרונה,אז הוא פשוט צריך להתקין אותה עוד פעם מחדש במחשב.
ואז להיכנס אליה.
(אני מדבר מתוך ניסיון, ולא סתם שטויות...)

מה שעשיתי, התקנתי שוב...

וחוץ מזה בן צודק...


וגם, אני יצרתי בסוף את הפריצה עם הגרסא 1.1.0...