מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : שאלה| נייק + בנאנו



S.L.Y - T.B
16/03/09, 16:43
יש לי נאנו דור 4....איך אני מפעיל בו את הנייק +?

S.L.Y - T.B
16/03/09, 20:38
מישהו?

phoenix2008
16/03/09, 23:41
מחבר את השבב הלבן למטה

וכמו בנאנויים הקודמים הוא יוסיף לך בתפריט nike+ תלחץ תן לו לחפש את הסנסור של הנעל אם זאת פעם ראשונה וסע לך לדרכך

אם אתה לא מבין משהו פנה אלי אני עובד עם נייקי פלוס כבר כמה שנים וגם עכשיו

S.L.Y - T.B
17/03/09, 02:12
מחבר את השבב הלבן למטה

וכמו בנאנויים הקודמים הוא יוסיף לך בתפריט nike+ תלחץ תן לו לחפש את הסנסור של הנעל אם זאת פעם ראשונה וסע לך לדרכך

אם אתה לא מבין משהו פנה אלי אני עובד עם נייקי פלוס כבר כמה שנים וגם עכשיו

אבל בנאנו דור 4 השבב כבר מובנה בפנים, כמו בטאצ' דור 2, ואין צורך לחבר אליו עוד שבב. לכן רציתי לדעת מאיפה בהגדרות המכשיר אני מפעיל את האופציה הזו.....

phoenix2008
17/03/09, 14:08
לא שידוע לי הוא מובנה??

מי אמר לך שהוא מובנה

DannyLi
17/03/09, 15:30
רק בטאץ' 2g הוא מובנה...

S.L.Y - T.B
17/03/09, 15:34
לא שידוע לי הוא מובנה??

מי אמר לך שהוא מובנה

באירוע בו אפל הצגה את האייפודים החדשים בספטמבר, אחד המאפיינים החדשים בטאצ' ובנאנו היה תמיכה מובנית בנייק +

S.L.Y - T.B
17/03/09, 15:38
רק בטאץ' 2g הוא מובנה...

מישהו פעם הביא טקסט מהאתר של אפל, שבו כתוב שהנאנו דור 4 והטאצ' דור 2 מובנים בשניהם תמיכה בנייק +

DannyLi
17/03/09, 15:51
להלן ציטוט מאתר אפל:





Ready
Grab your iPod nano or iPod touch, a pair of Nike+ shoes, and the Nike + iPod Sport Kit or Sensor. Put the sensor in your Nike+ shoe — there’s a built-in pocket specifically designed for it under the insole. Then connect the receiver to your iPod nano. iPod touch includes built-in support for Nike+, so no receiver is necessary. The sensor tracks your run, then sends the data to your iPod.



כתוב שרק באייפוד טאץ' יש חיישן מובנה.

תיתרשם מהנייק+ באתר שלהם (http://www.apple.com/ipod/nike/).

S.L.Y - T.B
17/03/09, 16:20
אוקיי מוזר....אני זכרתי אחרת...בכל מקרה, אם החיישן לא מובנה, אז אני לא צריך עזרה. תודה בכל מקרה ;)

[=orel=]
17/03/09, 21:32
יכול להיות שאתה פשוט לא רואה את זה בתפריט..
תעשה את זה:
setting-general-main manu
ועכשיו תרד למטה, ותראה אם nike+ipod מסומן...
אם לא- תסמן, ותחזור לתפריט הראשי...

S.L.Y - T.B
18/03/09, 05:45
;441634']יכול להיות שאתה פשוט לא רואה את זה בתפריט..
תעשה את זה:
setting-general-main manu
ועכשיו תרד למטה, ותראה אם nike+ipod מסומן...
אם לא- תסמן, ותחזור לתפריט הראשי...

הוא מסומן....

[=orel=]
18/03/09, 20:16
אההה...
כנראה זה באמת לא מובנה..=]