מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : איך משתמשים ב-reomte pad??



koren_09
01/03/09, 17:47
איך משתמשים בתוענה-reomte pad???
ומה היא עושה???(אני שואל כי אמרו שהיא טובה ושימושים מאוד..(:

d[-_-]b
01/03/09, 17:56
עדיף שתוריד AirMouse.
יותר טובה, יותר שימושית והרבה יותר נוחה.
http://www.mobileairmouse.com/
יש לך את כל הפרטים באתר שלהם.
אתה תצטרך גם את הסרבר של התוכנה שנמצא בצד ימין למעלה (לפי מערכת ההפעלה)
ויש לך פה גם דמו: http://www.mobileairmouse.com/demo.html

Ben.S
01/03/09, 19:24
במידה ויש לך ווינודס תוריד את זה
http://iphone-remotepad.googlecode.com/files/RemotePadServer-1.7-Windows.zip
תפעיל את התוכנה(זה קובץ אחד exe),זה יפתח חלון שחור ובו כתובת אייפי אותה אתה מכניס באפלקציה באייפוד
חשוב! אתה צריך להיות על אותה רשת Wifi של המחשב שלך
במידה ויש לך ויסטה תוריד את זה במקום
http://iphone-remotepad.googlecode.com/files/RemotePadServer-2.1-MacOSX10.5.dmg

d[-_-]b
01/03/09, 19:27
AirMouse עדיין יותר טובה.

Ben.S
01/03/09, 19:33
עוד לא פרצתי את האייפוד אני לא יודע להגיד לך XD

מה שכן,RemotePAD ממש נוחה,אני שם את הקובץ המסכן הזה של השרת על דיסק און קי ובכל מחשב יש לי
עכבר אלחוטי

koren_09
02/03/09, 16:56
חברים..
אתם בדברים בכלל על תוכנה שנמצאת בסידיה ואני לא רוצה ליפרוץ את האייפוד אני רוצה להשתמש ב-RemotePAD ....!!1
ומישהו יכול להסביר לי מה היא עושה(ממה שאני יודע זה משהו שעושה עבכר למחשב) ואיך מפעילים אותה..

Ben.S
02/03/09, 17:04
תקרא כמו שצריך מה שכתוב באשכול הזה ותבין לבד אני בטוח

koren_09
02/03/09, 17:24
אהה. אחי צודק טעות שלי....
אבל העתקתי את האי,פי ולחצתי go ואז חיקיתי קצט ואז הוא כתב -: error from stream! ועוד המשך....
ואז אני לוחץ continue וזהו זה לא עושה יותר כלום...
יש למישהו פיתרון???

Ben.S
02/03/09, 17:27
אהה. אחי צודק טעות שלי....
אבל העתקתי את האי,פי ולחצתי go ואז חיקיתי קצט ואז הוא כתב -: error from stream! ועוד המשך....
ואז אני לוחץ continue וזהו זה לא עושה יותר כלום...
יש למישהו פיתרון???

אם אתה צריך לחכות,זה אומר שהאייפוד והמחשב לא נמצאים באותה רשת Wifi
תבדוק שאתה לא מחובר לרשת של השכנים או משהו,אלא לרשת שהמחשב מחובר אליה..הראוטר שבבית שלך..
כמובן שהקובץ הזה הserver צריך להיות פתוח בזמן שאתה שולט במחשב..
שים לב!לאחר שלחצת go תוך שניה זה כבר אמור להתחבר..ובתוכנה במחשב יהיה כתוב שהתחברת.

זה צריך לעבוד

koren_09
02/03/09, 18:15
אחי..
תודה עובד מעולה.....