מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : שאלה|אחריות של האייפוד



RoKopo
28/02/09, 23:23
האייפוד שלי נקנה בחו"ל ואין לי קבלה עליו.
אני ניסתי לפרוץ אותו ועשיתי טעות באמצע הפריצה ועכשיו הוא לא נכנס למצב של DFU כל פעם הוא כותב לי שהמחשב לא מזהה את ההתקן.
אז יש לי שאלה, אם אני אלך לIdigital יהיה לי אחריות? או שאני אהיה חייב להביא קבלה.
והאם הם יידעו שהמכשיר נפרץ וייבטלו את האחריות.
המכשיר נתקע אחרי שהתקנתי עליו כבר את הקשוחה של IPSW.
אני מניח שכבר הבנתם שאני מדבר על אייפוד טאץ' דור שני.


תודה.

TALTOL15
01/03/09, 06:10
בוא נבהיר דבר אחד-פריצה מבטלת את האחריות,
כך שגם אם היה לך אחריות-היא לא תקפה.
בוא ננסה לעזור לך, תנסה לחבר את המכשיר למחשב- ולחץ על מקש עליון + העיגול כ15 שניות-במידה והמחשב מזהה כמכשיר dfu-מה טוב!
אם לא-תעדכן בבקשה.

RoKopo
01/03/09, 11:58
אתה חושב שלא עשיתי את זה?
החזקתי כל שניה אפשרית מ-8 ועוד 30 שניות ואז מ-5 שניות עד 30 שניות רק על ההומ.

Rubin150
01/03/09, 14:18
תקשיב, מניסיון שלי ונתקעתי עם זה הרבה בהתחלה..
בהתחלה נהוג לחשוב שלוחצים את ה10 שניות האלו הום + כיבוי עד ששומעים את הצליל של לא נמצא התקן חדש (מהמחשב).. אז לא. אתה אמור ללחוץ עליהם ביחד ולא אמור/חייב לשמוע את הצליל הזה (יש אפשרות שכן), ואז להמשיך ללחוץ רק על הום למשך 8 שניות ופה אתה חייב לשמוע את הצליל זוהה התקן חדש.

בהצלחה.

davidelma
01/03/09, 17:24
אל תילחץ פשוט לך למחשב אחר הוא יזהה לך אותו שחק בין כל היציאות usb שם ותעשה את השבלב 6-7
בהצלחה

RoKopo
01/03/09, 19:18
אבל המחשב כותב לי שההתקן usb לא זוהה.

RoKopo
05/03/09, 13:00
יש מישהו שיכול לעזור לי במסן או בפרטי להחזיר אותו למצב רגיל?
כי זה כבר ממש מעצבן, ניסיתי ב-2 מחשבים, מכל חור אפשרי.
החזקתי כמו שאמר וזה עדיין לא מזהה את המכשיר...
מישהו יכול לעזור?

yotam cohen
05/03/09, 13:26
דקה..איזה שלב אתה ובאיזה תוכנה אתה משתמש?

RoKopo
05/03/09, 23:12
אני השתמשתי בטיארטד.
הייתי בשבלב ה-5 הכנסתי לdfu ובמקום ללחוץ על אפלאוד dfu פייל ניתקתי את הכבל הלבן והחזרתי...
ומאז זה לא עובד לי.

yotam cohen
06/03/09, 06:00
נסה כל הזמן להכניס אותו לdfu לא מצליח? תחזור על השלב שוב אם לא אני חושב שכדאי שתתעשה את הכל מההתחלה...אגב עם אתה בשלב 5 אני דיי בטוח שאתה צריך להמשיך עד שלב אבל עם אתה אומר אז תתחיל הכל מההתחלה לא עוזר ? תמשיך..

dor1412
06/03/09, 13:04
אם אתה רוצה עזרה שלח לי בפרטי את המסנג'ר שלך אני יעזור לך לשם אותו במצב dfu