מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : בעיה ברשת האלחוטית



dudimalka
21/02/09, 08:49
חברה יש לי אייפוד דור 2 יש לי רשת אלחוטית בבית ותמיד הייתי גולש איתו באינטרנט
עכשיו כשאני מנסה להתחבר זה כותב לי Unable To Join The Network למה זה לא מצליח להתחבר?
יכול להיות בגלל שעדכנתי את הקושחה ל2.2.1? או שזה לא קשור? לפני כן תמיד זה כן היה מתחבר והייתי גולש חופשי..

S.L.Y - T.B
21/02/09, 09:06
תנסה לעשות ריסט להגדרות הרשת ולראות אם זה עובד

dudimalka
21/02/09, 09:43
עשיתי Reset Network עכשיו
וזה עדייו לא נותן לי להתחבר...

RoKopo
21/02/09, 10:53
יש לך אולי סיסמה לראוטר?

dudimalka
21/02/09, 11:38
לא... אם היה ססמא אז כשהייתי מנסה להתחבר אליו זה היה נותן לי לרשום סיסמא

dudimalka
26/02/09, 15:59
זה רושם לי ככה:
Unable To Join The Network
וזה למרות שהרשת לא מוגנת באמצעות סיסמא למה זה לא מתחבר לי??

dor1412
26/02/09, 16:09
תנסה לעשות משו כזה תיכנס לאיפה שמתחברים לאינטרנט ויש לך ליד הרשת שלך חץ כחול תלחץ עליו ואז תרד למטה עד הסוף ויהיה רשום forget network או משו כזה תלחץ על זה ואז תכבה את ה wi-fi תחכה קצת ואז תדליק ותנסה להתחבר שוב.

תעדכן אם עזר

dudimalka
26/02/09, 16:21
אחי אין לי שם Forget Network ולא משהו דומה לזה יש לי:
Ip Adress
Subnet Mask
Router
Dns
Search Domains
Clieint Id

dor1412
26/02/09, 16:24
טעות שלי אחרי שאתה לוחץ על החץ הכחול זה אמור להיות למעלה ורשום Forget This Network

dudimalka
26/02/09, 16:42
לא זה לא רשום
אחרי שאני לוחץ על החץ הכחול כתוב לי למעלה
Dhcp Bootp Static
ואז הרשימה של מה שאמרתי לך....
יש לי אגב גרסא 2.2.1

dor1412
26/02/09, 16:46
גם לי...
ולי זה רשום מעל ה Dhcp Bootp Static

תנסה אולי שוב להיכנס ל Settings>General>Reset>Reset Network Settings

dudimalka
26/02/09, 16:55
איך זה יכול להיות?!
אין לי כלום מעלDhcp Bootp Static
מה אני עושה? איך אני פותר את זה???

dudimalka
27/02/09, 11:17
???

Gibieyal
27/02/09, 17:32
זה מתחת לזה..

dudimalka
27/02/09, 17:52
לא זה פשוט לא הנה אני אפילו אעלה לכם תמונה:

http://up35.siz.co.il/img2/tuyymztzy4xy.jpg (http://up35.siz.co.il/up2/tuyymztzy4xy.jpg)

מה אני אמור לעשות?

dudimalka
28/02/09, 10:49
???

dor1412
28/02/09, 11:15
התחברת עם האייפוד לרשתות אחרות וגלשת כבר??

אם כן אז זה לא בעיה באייפוד זה בעיה ברשת.

dudimalka
28/02/09, 11:21
האמת היא שלא ניסיתי להתחבר עם האייפוד לרשתות אחרות מכיוון שאין פה באיזור שלי עוד רשתות אלחוטיות שהוא מזהה...
מה שאני מנסה להתחבר אליו זה של שכן שלי שעושה את הבעיה הזאת
אבל איך אתה מסביר את זה שלפני העדכון גרסא לאייפוד זה כן התחבר לי לרשת שלו וגלשתי יופי?

dor1412
28/02/09, 11:38
לא יודע זה משו מוזר =\

dudimalka
28/02/09, 11:47
חח זהו התייאשת אחי?
מה אתה אומר שאי אפשר לפתור את זה? אני לא יכול לגלוש באינטרנט דרך האייפוד יותר?

dudimalka
28/02/09, 22:57
???

dudimalka
01/03/09, 11:45
חברה מישהו יכול לעזור אולי?