מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : usb ipod touch 2g



רמבו78
16/02/09, 13:24
אמש רכשתי לי אייפוד טאצ' דור שני ועכשיו בכל פעם שאני מחבר את כבל הusb המחשב נכבה אוטומטית
יש למישהו הצעות מה לעשות?

JSG
16/02/09, 13:50
יכול להיות שהכבל דפוק והוא עושה דברים שלא צריך.. נסה לחבר אותו לכניסת Usb אחרת במחשב, למחשב אחר ועם כבל אחר, ולראות אם משהו ישתנה..

TALTOL15
16/02/09, 14:02
האם המחשב שלך נקנה לפני יותר מ5 שנים?
מערכת ההעלה היינה Windows Xp או אחרת?
הלוח אם ישן יותר? כלומר החלפת אותו מתישהו ? בן כמה הוא?

כמו כן נסה לחבר ליציאה אחרת במחשב, אשמח אם תענה על השאלות הנ"ל כדי שאני יוכל למקד את הפיתרון.

anin_dani
16/02/09, 15:11
הערכה שלי: המחשב לא באמת נכבה,זה רק האות למסך.
בעייה שקוראת לפעמים...

חבר את ה-usb אך ורק לחיבורים מאחורי המחשב.

רמבו78
16/02/09, 15:59
המחשב נקנה לפני בערך שלוש שנים
המערכת היא מערכת windows Xp והכל קנינו חדש לפני שלוש שנים
ניסיתי לחבר ליציאה אחרת במחשב בכל זאת נכבה..
ואולי באמת זה רק האות למסך

רמבו78
16/02/09, 16:24
ואם זה האות למסך מה אני אמור לעשות?
ואם לא איך אני אדע?מה לעשות?

EladEk
16/02/09, 19:18
1 בדוק את חיבור המסך למחשב
2 יכול להיות שמדובר בספק שלך שלא עומד בהספק שהוא צריך לתת

אם תרשום איזה ספק יש למחשב שלך אולי נוכל לעזור לך יותר

רמבו78
16/02/09, 21:20
יש לי ספק של בזק...יש עם זה בעיה או שזה בסדר?
ומה כדאי לי לעשות.?

Ben.S
17/02/09, 11:14
ההוא ששאל על הספק התכוון לספק כוח ולא לספק אנטרנט כמובן..
תבדוק ככה:
תעשה המחשב שלי-מאפיינים-מתקדם ולמטה בהפעלה ושחזור תעשה הגדרות
באמצע שם תבטל את הv בהפעל מחדש באופן אוטומטי..

עכשיו יש 3 אפשרויות
1. המחשב נכבה וזה לא עזר
2. המחשב עשה מסך כחול במקום להיכבה
3. זה עזר

תדווח D:

TALTOL15
17/02/09, 13:46
ולמי שאמר שזה אות למסך-אין קשר,
כרטיס מסך לא מנוטרל אף פעם עקב חיבור Usb,
הצג נכבה בעקבות המחשב כמובן

רמבו78
17/02/09, 14:47
המחשב נכבה וזה לא עזר

Ben.S
17/02/09, 17:41
המחשב נכבה וזה לא עזר

אז זאת לא בעיה במערכת הפעלה..
יכול להיות שהמחשב פשוט קורס

קרה לך בעוד דברים שהמחשב ככה נכבה?

anin_dani
17/02/09, 18:31
טל, למה אין קשר?
לי זה קורה לפעמים כשאני מחבר ל-usb מקדימה התקן כלשהו,
אולי גם מאחורה אבל ממש נדיר.

האות למסך כן נעלם לפעמים עקב חיבור Usb...

רמבו78
18/02/09, 21:39
רציתי להודות לכולם....בסופו של דבר בא אליי טכנאי מחשבים...
והוא פשוט אמר לי שזה בעיה עם חיבור מצלמת QuickCam של Logitech
אז אם יש לי מישהו בעיה כמו שהיית לי יכול להיות שזה מהמצלמה
ותודה