מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : דיון | הוספת תמונה של ספק סלולר



natish
11/02/09, 21:06
נושא זה נפתח כאשכול נישה למדריך "הוספת תמונה של ספק סלולר (http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=73447)"

נושא זה נפתח למטרה אחת בלבד - לשאול שאלות על דברים שלא היו ברורים במדריך!

* האשכול נועד אך ורק לשאלות הקשורות במדריך, לפני שאתם מעלים שאלה לנושא, עירכו חיפוש, עברו שנית על המדריך, רוב הסיכויים שהתשובה שאתם מחפשים נמצאת במדריך.
* המנעו מתגובות כלשהן, גם אם מפרגנות וגם אם לא.
* הנושא נועד אך ורק למתן תשובות ועזרה שקשורים למדריך אליו הוא מקושר!
* מי שלא יודע, לא בטוח, חושב, שלא יגיב! הזכות לענות לשאלות ניתנת רק למי שיש תשובה בטוחה!
* ספאם, או כל מעבר על אחד מהחוקים הכתובים בכוכביות יגררו עונשים! אנא ישרו קו עם החוקים, זה לטובתכם.

ItaiHay
11/02/09, 23:58
קישור לקובץ לא עובד.

kfir669
12/02/09, 10:31
לפלאפון אין עדין?

DannyLi
12/02/09, 19:59
קישור לקובץ לא עובד.

בבקשה (http://www.zshare.net/download/555165474f0b26d3/).


לפלאפון אין עדין?

לצערי אין ברשותי אייקון זה.

EliranH
13/02/09, 18:53
אם אני מוריד מאתרים שונים לוגו של לאקוסט למשל, ואני שם אותו בווינטרבורד, אך זה לא עובד... מה עושים?
היכן בwinscp המיקום המדויק של הסמל של ספק הסלולר? ייעזור ל מאוד,
בתודה מראש, אלירן.

MyTouch
01/04/09, 10:45
לא עובד לי..
אני עם אייפוד ולא עובד מה עושים??

aydidi
07/04/09, 15:49
חיפשתי את הכתובת שכתובה במדריך private/var/stash/Themes.K73wpt - אין לי אותה באייפון, מה עושים?

ozyakir
03/05/09, 19:57
לא עובד לי... אורנג'. עדיין יש כתובית במסך הראשי והלוגו נראה רק במקומות כמו באייפוד או הגדרות.

kent4ro
24/05/09, 18:15
גם לי זה לא עובד משום מה.

yoavi
22/06/09, 19:02
האם יש דרך שלהיא להוסיף תמונה של הספק ללא JB למכשיר (בדומה ל הוספת אפשרות MMS ו tethering ) ?

matanil
10/05/10, 21:44
לא הצלחתי להבין שום דבר! איך אני מעביר את הקובץ מהראר לאייפון? איפה אני נכנס לכתובת הזאת ומשנה? זה כאילו אתם מדברים עם אנשים שמבינים ובקיאים בנושא הזה מיום הולדתם...אשמח לעזרה תודה

tamir2000
31/07/10, 16:18
עשיתי זאת הוספתי את הקבצים שיש בספריה של סלקום רשמתי את הספריה כמו שרשום במדריך

נכנסתי לwb והוספתי את הערכת הנושא ושום דבר לא השתנה

יכול להיות בגלל שאני משתמש בערכת נושא שאינה הערכה המקורית?

slid3r
10/11/10, 08:36
גם אני בסלקום. פעלתי לפי המדריך. הוספתי את התייקיה לתוך תיקיית הTHEMES בWB
נכנסתי לתוכנה, סימנתי V ועשיתי RESPRING. לא עובד.
שאלה: האם יש משהו שמעפיל על ההגדרות של הstatus bar ב-Winterboard שאולי משבש את העניין ?

נטלוזי
25/07/11, 07:10
הקישור השני גם לא עובד, לי בכל אופן.

לגביי שלב 2, איפה התיקייה של הספק נמצאת?
שלב 3, איפה בידיוק אני משנה את זה? אחרי שנכנסתי לתיקייה?

אפשר אולי משהו מצולם?

oryanz
06/10/11, 21:20
תורידו את התוכנה iFunBox או winscp חברו את המכשיר ולאחר מכן יפתח לכם בתוכנה האייפון שלכם כביכול
שם לכו ל
Raw File System > VAR > STASH > Themes.xcxsFo
לא כל כך מסובך, הבעיה שזה לא עובד..
אני לא מבין כאילו מה אתה מביא לנו אייקונים של פלאפון, אורנג וסלקום לשים בתיקיה של הWB אבל מאיפה הWB אמור לדעת שאתה רוצה שהאייקון היה איפה בצד שמאל למעלה ... זה לא עובד ככה אמור להיות איזה קובץ שמנחה אותו לשים את התמונה בצד שמאל למעלה..

נטלוזי
06/10/11, 22:58
אז אני אגיד לך
לפעמים האיפון שלי נכנס למצב בטוח,
ורק במצב בטוח התמונה של המפעיל מופיעה. וזה ממש מבאס ואני לא יודעת מה לעשות עם זה

חיים-מ
06/10/11, 23:11
אם תגידו לי לאיזה חברת סלולר אתם משוייכים אוכל לעזור.

נטלוזי
06/10/11, 23:15
בשמחה,

אני ברשת פלאפון

חיים-מ
07/10/11, 01:36
תורידי את הקובץ ראר מהלינק הזה http://www.2shared.com/file/M8JqXcoS/comapplePelephone_il.html
חלצי אותו מלא עד שתקבלי תקיה בשם com.apple.Pelephone_il (התקיה הסופית), זו תקיית תמונות של הלוגו מפעיל שלך.
תשתמשי בסייר קבצים כל שהי על מנת שתעבירי את התקיה הנ''ל לתוך ערכת נושא שאת משתמשת, ושנימצא בנתיב var/stash/themes.xxxxx/yyyyyy.theme/Bundles (חייב שיהיה לך ערכת נושא ובא תקיה בשם Bundles)
אחרי שהעברת את התקיה הנ''ל, לכי לנתיב System/Library/Carrier Bundles/iphone/Pelephone_il.bundle ומחקי שם את שני קבצי ה- png ובמקומם העבירי את הקבצים שבתוך מה ששלחתי (מתוך com.apple.Pelephone_il הקבצי הpng).
עכשיו לכי לנתיב var/mobile/Library/Carrier Bundles/Pelephone_il.bundle וגם שם העבירי/החליפי את קבצי ה- png.
בסוף הרד ריסט לאייפון ובידקי.
* נכון שזה נראה ארוך ומסובך אך תאמיני לי זה גם בית ספר מצויין ללמוד ובסוף גם לא מסובך כפי שניראה.
בהצלחה.

נטלוזי
07/10/11, 17:48
תודה, אני אנסה את זה במוצאי כיפור ונראה מה ייצא .. =]

hhhr2000
11/10/11, 18:51
תודה

crunch
11/04/12, 23:09
עשיתי לפי המדריך ולא עובד לי באייפון 4 גירסה 5.1