מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : ניסיתי לפרוץ את האיפוד דור 2 ועכשיו הוא לא מגיב והמסך שחור!!!



ramn12345
06/02/09, 21:39
ניסיתי לפרוץ את האיפוד דור 2 על ידי הפריצה הפשוטה ביותר ואז באמצע בערך בשלב 5 או6 הוא שבק חיים אי אפשר להכניס אותו למצב dfu והמחשב לא קורא אותו והמסך שחור!!!!
מה לעשות******************************??

miniman
06/02/09, 22:00
ניסיתי לפרוץ את האיפוד דור 2 על ידי הפריצה הפשוטה ביותר ואז באמצע בערך בשלב 5 או6 הוא שבק חיים אי אפשר להכניס אותו למצב dfu והמחשב לא קורא אותו והמסך שחור!!!!
מה לעשות******************************??

כנראה את המצב DFU אתה לא עושה נכון תחזיק ביחד 10 שניות ואז תחזיק 8שניות לא 5 שניות גם אני חשבתי שהוא נדפק אבל לא החזקתי מספיק אתה צריך דיוק טוב תאמין לי זה יעבוד

ramn12345
06/02/09, 22:26
עכשיו הוא לא נותן לי לרסטר אותו כשאני לוחץ restor מופיע שגיאה שרשום בא כך:
software for this ipod is not curently avilable.make sure you have the latest verson of itunes and try again
מה לעשות?

urieli17
06/02/09, 23:32
אני ממש מקווה שהבעיה שלך תפתר...
יש לי שאלה קטנה... נגיד הוא לא מצליח לפתור את הבעיה(נקווה שלא..) הוא יכול להחזיר את האיפוד לחנות?
או שהם יזהו שהוא התעסק עם האיפוד ולא יקבלו אותו בחזרה? למישהו זה קרה או יודע מה קורה במצב כזה?

yotam cohen
07/02/09, 01:23
עכשיו הוא לא נותן לי לרסטר אותו כשאני לוחץ restor מופיע שגיאה שרשום בא כך:
software for this ipod is not curently avilable.make sure you have the latest verson of itunes and try again
מה לעשות?
תלחץ קונטרול שיפט ואז תעשה ריסטור לגירסא של האייפוד לא הפרוצה!
יחזור...תנסה להביא אותו למסך הלבן(אלא אם כן אתה כבר שם..)

iPodnoob
07/02/09, 21:04
זה חלק מהפריצה, כנס למצב Dfu ותמשיך לפי המדריך שאתה עובד איתו. האייפוד שלי לא תפקד פעמיים ופשוט עשיתי לפי המדריך והוא חזר ל"שקיקת" חיים.

dinamit
07/02/09, 21:12
אל תלחץ אף-פעם מהמצבים האלה,
לפני שהיה לי אייפון, היה לי איפוד טאץ' 16gb דור ראשון,
וניסיתי עליו את כל סוגי הפריצות האפשריים,

את כל סוגי הpwn והוא עבר עשרות ריסטורים.

אין שום צורך להילחץ, זה פחות מסוכן מאייפון שאפשר להרוס משהו במודם או משהו כזה.
היום גם הרבה יותר קל לפרוץ ממה שהיה לפני קצת יותר משנה.

תעשה הכל שוב לפי ההוראות
ואתה חייב להיכנס למצב DFU בשביל לעשות את כל השלבים.

גם כדאי לעבוד עם גירסה 8 של אייטונס, אחרת כמובן שהאייטונס לא יזהה את האיפוד שלך.