מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : עזרה|דחוף האייפוד לא מתפקד!!!



**niv_zi**
03/02/09, 19:22
פרצתי הרגע את האייפוד דור שני הכל הלך טוב פיתאום שאני גומר את הפריצה
אני מנסה להדליק שום דבר לא קורה!!!
גם כשאני מחבר אותו למחשב שום דבר לא קורה ואני לא מצליח להכניס ל Dfu!!!!!1
אני חייב עזרה!!!!
עריכה:פרצתי אם המדריך הזה :הדרך לפריצת האייפוד הדרך הכי פשוטה משהו כזה

roi258
03/02/09, 19:30
דבר ראשון תירגע, גם לי זה קרה, בשלב 5 בפריצה. תנסה את מה שרשמתי למטה עד שיצליח.
תוך כמה דקות זה יעבוד. תאמין לי

אחי אתה צריך לחבר תאייפוד למחשב, להפעיל את התוכנה, להפעיל תאייטונס.

עכשיו אתה צריך ללחוץ על כפתור home ןכיבוי 10 שניות, אחרי זה לשחרר ולהשאיר בלחיצה 8 שניות את כפתור home.

דבר איתי באיסיוקיו: 441203222

**niv_zi**
03/02/09, 19:38
ניסיתי וזה רושם בזה של היואסבי את זה:
USB device not recognized
one of the USB devuces attached to this computer has malfunctioned
ויש עוד המשך מזה אןמר?

roi258
03/02/09, 19:44
תמשיך גם לי זה קרה. תמשיך לנסות תנתק תאייפוד מהמחשב ותחזיר ואז תעשה שוב

**niv_zi**
03/02/09, 19:48
אני מנסה זה לא עובד

נ.ב זה אמור ליקרות?

iPodnoob
03/02/09, 20:29
תאמת לא דפקת שם משהו שניסית לפרוץ משתתף בצערך רק שתדע זה מצב הפיך לחלוטין פשוט תרגע ותחכה לתשובה ממשהו שמבין גם לי והסתדר לי פשוט חכה ל quickpwn מסודר

danielamar
03/02/09, 20:39
סעמק גם לי יש את אותה בעיה אני מקווה שזה הפיך!

**niv_zi**
03/02/09, 20:45
תאמת לא דפקת שם משהו שניסית לפרוץ משתתף בצערך רק שתדע זה מצב הפיך לחלוטין פשוט תרגע ותחכה לתשובה ממשהו שמבין גם לי והסתדר לי פשוט חכה ל quickpwn מסודר

המחשב לא מזהה את האייפוד בכלל

danielamar
03/02/09, 20:46
כן גם אצלי הוא לא מזהה אותו

**niv_zi**
03/02/09, 21:30
תודה רבה על העזרה!
האייפוד שלי פרוץ בזכותכם

omri a
03/02/09, 21:35
תודה רבה על העזרה!
האייפוד שלי פרוץ בזכותכם

כאשר אתה אומר את זה אתה מתכוון פרוץ עובד או פרוץ לא עובד?

Dor Tal
03/02/09, 22:19
ממליץ על הפריצה?
כל מצב שקורה הוא באמת הפיך?

idoking22
03/02/09, 22:58
אני לא מבין איך אתם פורצים את זה בגרסת בטא ועוד בדרך שלא מומלצת על ידי דיב טים אין לכם קצת שכל במקום להתעסק בקומבינות שזה יעבוד על וינדוס תחכו קצת.

אני פרצתי את שלי בגרסא הידנית והטובה במק והכל עובד כמו שצריך ללא בעיה אחת על הניסיון הראשון פשוט אל תנסו אם אתם לא מבינים.

**niv_zi**
04/02/09, 17:30
כאשר אתה אומר את זה אתה מתכוון פרוץ עובד או פרוץ לא עובד?

פרוץ עובד אם סידיה :)

DannyLi
04/02/09, 18:28
הבעיה ניפתרה, ננעל למניעת ספאם.