מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : שאלהl לגבי נייק+ באיפוד טאצ'



rel45
09/01/09, 15:02
יש לי אייפוד דור 1 ורציתי לדעת אם אפשר שיש אפשרות שהניק+ יהיה באייפוד דור 1 בלי בעיה

JSG
09/01/09, 15:33
לא ממש, מהסיבה הפשוטה שבאייפוד דור ראשון אין בלוטות'.

danielklein
09/01/09, 15:34
אני לא חושב שיש בעיה .. אבל אתה צריך לקנות את החיישן זה לא כמו בדור השני שזה מובנה

galdali
09/01/09, 16:15
אם כבר נייק פלוס מישהו יודע כמה זה עולה (יש לי את הדור השני...)

danielklein
09/01/09, 18:08
אממ האמת שאין לי מושג אם אפשר לקנות רק את החיישן של הנעל כי הרי אתה לא צריך את זה שמתחבר לאייפוד כי זה מובנה בדור 2

anin_dani
09/01/09, 21:17
בחנות אפל ברמת אביב,עולה 199 ש"ח,זה מגיע עם מקלט והחיישן יחדיו.
בחנויות נייק עולה פחות,170 ש"ח.

יכול להיות שבאייפוד טאץ' מהדור הראשון זה יעבוד עם המקלט.

עכשיו...מי איי פעם אמר לכם שזה פועל על בלוטות'?מאיפה ההוכחה?אני רק רוצה לדעת לידע האישי שלי!אני לא אומר שאתם לא צודקים!

C.B.M.L - T.B
09/01/09, 21:25
בחנות אפל ברמת אביב,עולה 199 ש"ח,זה מגיע עם מקלט והחיישן יחדיו.
בחנויות נייק עולה פחות,170 ש"ח.

יכול להיות שבאייפוד טאץ' מהדור הראשון זה יעבוד עם המקלט.

עכשיו...מי איי פעם אמר לכם שזה פועל על בלוטות'?מאיפה ההוכחה?אני רק רוצה לדעת לידע האישי שלי!אני לא אומר שאתם לא צודקים!

פעם פירקו את הטאצ' דור שני וגילו שהוא מכיל מקלט בלוטוס'....

C.B.M.L - T.B
09/01/09, 21:26
אהה ולבן אדם ששאל, המקלט תומך אך ורק בנאנו, ולכן, אם אין לך נאנו ישן, או טאצ' דור שני, או נאנו דור רביעי, אין לך את האופציה לנייק +

rel45
10/01/09, 20:52
בסדר תודה הבנתי!


אפשר לנעול!!!

DannyLi
10/01/09, 21:51
בסדר תודה הבנתי!


אפשר לנעול!!!

ננעל