מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : עזרה | התקנת Nitotv V



oferg7
30/12/08, 16:54
מישהו יכול להסביר במפורט את המהלכים ?

macguru
30/12/08, 19:15
מה מצבך עכשיו מבחינת המכשיר ?

maze
20/01/09, 04:02
מישהו יכול להסביר במפורט את המהלכים ?

מצטרף לשאלה אני כרגע בשלב שאני אמור לכתוב תפקודות.

כשאני רושם תפקודה השניה sudo ./installme בשורת הפקודות ה winscp פשוט כאילו נתקע ואז אני צריך להתחבר מחדש..

אגב אני אם ויסטה.

נ.ב אני רושם תפקודה בחלון שניפתח לי כשאני לוחץ ctrl+t

macguru
20/01/09, 17:49
תנסה לעשות לפני הרצת הפקודה את הפקודה הבאה:

chmod +x installme
ולאחר מכן את פקודת ההתקנה

sudo ./installme

במידה וזה לא עוזר אני צריך שתסביר במדיוק מה התופעה

maze
20/01/09, 19:15
אם אני זוכר נכון ניסיתי גם תפקודה הזו chmod +x installme העתקתי אותה מקובץ ההדרכה שירד אם הקובץ עצמו בכל מקרה זה עשה לי אותה בעיה..

פשוט אולי אני לא מבין נכון איפה באיזה תיקיה לכתוב את זה ואני חוזר אני עושה את זה אם winscp ולא אם prutty

בווינדוס ויסטה.

בכל מקרה אני מריץ תפקודות האלה כשאני נמצא בתוך התיקייה של ה nito tv

אני אצלם לך היום מה בדיוק קורה ברגע שאני כותב כל פקודה ופקודה אולי יהיה לך יותר קל להבין..

בכל מקרה תודה על העזרה.

popcop
20/01/09, 20:47
לאן אתה מעתיק את הקבצים?

וoferg7
מהי מערכת ההפעלה?

maze
20/01/09, 21:02
אני מעתיק תקבצים ל frontrow

popcop
20/01/09, 21:15
תכתוב כך:
cd /mnt/scratch/users/frontrow
chmod 755 installme
sudo ./installme

אם עדיין לא עובד נעבור לתותחים הכבדים:
תכתוב:
sudo -s
לפני הכל ותנסה עוד פעם
הסיסמא היא frontrow

maze
21/01/09, 03:41
טוב חברים יקרים הצלחתיייייייייייייייייייי תודה לכולםםםםם

אגב אני לא יודע איך ממש הצלחתי כי ניסיתי איזה 100 מדריכים + 100 פקודות שונות ומשונות..

בקיצור חשבתי שלא הצלחתי אז עשיתי ריסט למכשיר ופתאום אני רואה בתפריט nitotv התקנתי מה שצריך להתקין העברתי קליפ ב winscp והופה עובד פצצות..

יש לי רק כמה שאלות.
1. העברתי תקיה אם סרט פלוס הקובץ כתוביות רק הבעיה שזה מראה לי ג'יבריש כזה...?
2 יש אפשרות שאני מעביר את הקבצים להארד דיסק נייד ודרכו להעביר תקבצים ל atv ?
זה פשוט יותר מהיר מאשר ה winscp ויש לי atv 250 גיגה..
3. איך אני עושה שיראו תתמונה של הסרט ברשימה של הקבצים..?

popcop
21/01/09, 11:24
1. הורד את הקובץ הזה:
http://ipwn.googlecode.com/files/arialuni.ttf
הכנס אותו לתיקיה (בעזרת winspc כמובן) הראשונה שהוא פותח שהוא מתחבר ואז תרשום:
sudo rm arialuni.ttf /system/library/fonts/arial.ttf
2,3. קצת מסובך אבל מובן ואני קצר בזמן אז אני יענה יותר מאוחר

maze
21/01/09, 11:44
1. הורד את הקובץ הזה:
http://ipwn.googlecode.com/files/arialuni.ttf
הכנס אותו לתיקיה (בעזרת winspc כמובן) הראשונה שהוא פותח שהוא מתחבר ואז תרשום:
sudo rm arialuni.ttf /system/library/fonts/arial.ttf
2,3. קצת מסובך אבל מובן ואני קצר בזמן אז אני יענה יותר מאוחר

אחי לא הבנתי לאיזה תיקיה אני בדיוק מעביר תקובץ הזה??

וגם אחרי שאני עושה תפקודה אני צריך להגדיר משהו במכשיר עצמו?

maze
21/01/09, 12:15
שמע אחי אחרי שאני כותב תפקודה שאתה אומר אני מבקש להקליד תסיסמא שוב ואז זה אומר לי שאין קובץ כזה או תיקייה כזו..

בכל מיקרה צירפתי לך תמונה אולי תבין יותר טוב..

http://img232.imageshack.us/img232/6495/46273780zh2.jpg

maze
21/01/09, 12:17
שמע אחי אחרי שאני כותב תפקודה שאתה אומר אני מבקש להקליד תסיסמא שוב ואז זה אומר לי שאין קובץ כזה או תיקייה כזו..

בכל מיקרה צירפתי לך תמונה אולי תבין יותר טוב..

http://img232.imageshack.us/img232/6495/46273780zh2.jpg

אני לא יודע אולי זה הותקן וצריך להגדיר משהו בAtv??

"תמיד לי קורים כל הניסים וניפלאות"

maze
21/01/09, 12:18
אני לא יודע אולי זה הותקן וצריך להגדיר משהו בAtv??

"תמיד לי קורים כל הניסים וניפלאות"


שיט סורי על הטריפל..

maze
21/01/09, 20:52
בקיצור זה המצב שלי כרגע.

הורדתי תקובץ שנתתה לי העברתי אותו דרך ssh winscp לתיקייה הראשית frontrow רשמתי תפקודה שנתתה לי ועכשיו הקובץ נמצא בנתיב הזה (הוא עבר לבד אחרי שרשמתי תפקודה). >> /mnt/Scratch/Users/frontrow/Library/Fonts

אז תגיד לי בבקשה שיש עוד שלב כי התרגום נשאר כמו שהוא.. ואגב עשיתי כבר ריסט ל atv..

בבקשה חברה תעזרו לי אני כבר מיואש 3 ימים אני חופר באפל טי וי הזה ...

popcop
21/01/09, 23:39
אני נורא מצטער.. אני פשוט קצר מאוד בזמן
מחר אני פנוי אחר הצהריים ואני יענה לך על הכל
אל תתיאש

macguru
22/01/09, 17:11
תנסה משהו ותגיד אם זה עובד
תלך להגדרות של הnitotv ותשנה את הגדרת הmplayerל quicktime ותגיד לי אם עכשיו אתה רואה כתוביות בסדר
דרך אגב אני ממליץ שתעבור להשתמש בboxee

maze
22/01/09, 17:33
תנסה משהו ותגיד אם זה עובד
תלך להגדרות של הnitotv ותשנה את הגדרת הmplayerל quicktime ותגיד לי אם עכשיו אתה רואה כתוביות בסדר
דרך אגב אני ממליץ שתעבור להשתמש בboxee

סבבה אני אנסה מאוחר יותר מה שאתה אומר לגבי ה quicktime

ומה זאת אומרת לעבור להשתמש אם ה boxee איך אני בדיוק עושה את זה? ולמה ה boxee עדיף?

מצטער על הבורות פשוט אני מאוד "צעיר" בתחום ה Atv

maze
23/01/09, 02:02
תנסה משהו ותגיד אם זה עובד
תלך להגדרות של הnitotv ותשנה את הגדרת הmplayerל quicktime ותגיד לי אם עכשיו אתה רואה כתוביות בסדר
דרך אגב אני ממליץ שתעבור להשתמש בboxee

אחי כל הכבוד עשיתי מה שאמרת לי לגבי ה quicktime עובד יפה ב nito tv ..

אבל עכשיו השאלה היא איך אני עושה שיהיה לי תרגום עברית ב boxee ..

בכל מקרה אני מודה לך.!!

macguru
23/01/09, 15:16
תכנס להגדרות של הboxee ושם תבחר בשפה יש שם עברית זה הופך את כל הממשק לעברית ותומך בכתוביות בעברית תנסה

maze
23/01/09, 17:41
כן מצאתי כבר .. הכל עובד פיקסססס

תודה לככככווווווווווווולםםםםםם םםםםםם..

אחלה מכשיר.!!

oferg7
22/02/09, 22:07
לא מצליח להריץ את הפקודות. הצלחתי להעביר את התיקייה ל frontrow ומאז אני לא מצליח להריץ את הפקודות.... משתמש ב XP
הפקודה מתחילה לרוץנתקעת והקשר נותק
יש פיתרון ?

maze
23/02/09, 03:09
לא מצליח להריץ את הפקודות. הצלחתי להעביר את התיקייה ל frontrow ומאז אני לא מצליח להריץ את הפקודות.... משתמש ב XP
הפקודה מתחילה לרוץנתקעת והקשר נותק
יש פיתרון ?

היי גם לי היה אותה בעיה אחרי שהרצתי תפקודה.. בקיצור מתוך ייאוש עשיתי ריסט למכשיר ופתאום ראיתי ת nito tv שם. אז תנסה ריסט... בהצלחה

macguru
23/02/09, 07:07
עופר מה המצב?
תתאר לי בדיוק מה הבעיה
בכל מקרה תרים טלפון ובכיף :)

oferg7
23/02/09, 10:07
היי אופיר
המכשיר עשה ריסטור לבד בזמן שראיתי סרט... לאחר מכן התקנתי שוב את Boxee ועכשיו אני לא מצליח להרציץ את הפקודות דרך Ssh ל Nitotv

macguru
23/02/09, 18:01
מה השגיאה שאתה מקבל?

oferg7
23/02/09, 18:13
הצלחתי להריץ את הפקודות. עכשיו יש לי Nitotv רק שה Usb לא עובד

macguru
24/02/09, 07:15
תכנס למדריך שעשיתי בעניין