מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : איך אני מעביר קבצים מהמחשב לאייפוד?S: (משחקי ipa ..)



לידור D:
15/11/08, 11:46
הסתבכתי עם זה אחושילינג..
הורדתי משחקים מהאייטונס (המשחקי בחינם שיש באייטונס סטור..)
והם לא מופיעים לי באייפוד.
אז הורדתי אותם דרך האייפוד והוא רשם לי שהורדתי כבר את המשחקים האלה ואם אני רוצה להוריד אותם שוב אז ללחוץ ok .
בקיצור לחצתי OK,

ואז הופיע לי האייקון שדרכו אפשר להיכנס למשחק.
השאלהש לי היא כזאת,
איך אני מעביר משחקים שאני לא מוריד מהחנות שלהם, אלא מלינק על רפיד או משהו כזה.

S.L.Y - T.B
15/11/08, 11:51
הסתבכתי עם זה אחושילינג..
הורדתי משחקים מהאייטונס (המשחקי בחינם שיש באייטונס סטור..)
והם לא מופיעים לי באייפוד.
אז הורדתי אותם דרך האייפוד והוא רשם לי שהורדתי כבר את המשחקים האלה ואם אני רוצה להוריד אותם שוב אז ללחוץ ok .
בקיצור לחצתי OK,

ואז הופיע לי האייקון שדרכו אפשר להיכנס למשחק.
השאלהש לי היא כזאת,
איך אני מעביר משחקים שאני לא מוריד מהחנות שלהם, אלא מלינק על רפיד או משהו כזה.

איזה דור האייפוד שלך?

לידור D:
15/11/08, 12:08
איזה דור האייפוד שלך?

1 ..
גירסא 2.1 פרוצה .

D.G.S
15/11/08, 12:16
תעשה את זה http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=58214

לידור D:
15/11/08, 15:11
איך אני ממשיך מכאן?:
http://img227.imageshack.us/img227/9630/whatto3.jpg
והתקנתי ועשיתי את כל מה שהם אמרו אבל כאן אני לא רואה שום V ><

S.L.Y - T.B
15/11/08, 15:40
ביצעת את המדריך שדור כתב לך? אם כן, פשוט תסנכרן את האייפוד

לידור D:
15/11/08, 15:41
עשיתי לו 7000 סינכרונים ולא עזר לי.

v-n0-mait
15/11/08, 15:43
תיכנס לאיפה שהסינכרון, רשום למעלה יישומים או משהו כזה (הייתי אומר אבל אני בלי אייפוד ברגעים אלו).

תעשה סנכרן הכל (שוב משהו כזה)
ובדף הזה תעשה סינכרון.

ronst22
15/11/08, 16:22
תיכנס באייטונס לאייפוד ואז יש לך קטגוריה Application תיכנס אליה ואז תסמן Sync All Application או משהו כזה

D.G.S
15/11/08, 16:30
בתמונה שנתתה אני רואה שאין ללך משתמש באפל -אתה צריך לעשות

לידור D:
15/11/08, 18:02
אוקיי בסדר הצלחתי להעביר.

עכשיו הורדתי עוד משחק למחשב,
חילצתי אותו ואני רואה תיקיה + איזה קובץ.
עכשיו העברתי את כל התיקייה של המשחק לתיקייה Application דרך, WinSCP
כיבי והדלקתי את המכשיר מההתחלה ואין לי את המשחק..

מישהו יודע למה?

S.L.Y - T.B
15/11/08, 20:54
אוקיי בסדר הצלחתי להעביר.

עכשיו הורדתי עוד משחק למחשב,
חילצתי אותו ואני רואה תיקיה + איזה קובץ.
עכשיו העברתי את כל התיקייה של המשחק לתיקייה Application דרך, WinSCP
כיבי והדלקתי את המכשיר מההתחלה ואין לי את המשחק..

מישהו יודע למה?

שינית הרשאות?