מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : למבינים בלבד!!!! האייפוד והפריצה בארצנו!



v-n0-mait
08/11/08, 17:21
לפני כמה ימים פירסמתי הודעה שהאייפוד שלי מכניס את עצמו למצב dfu ידני (מסך שחור,לא נדלק,לא נותן למחשב לזהות אותו).
גם עכשיו זה קרה! בפעם ה3 השבוע!
החלטתי לנצל את האחריות שלי ואני מתכוון לקחת אותו מחר לחנות של איידיגטל-תמיכת אייפודים שנקנו בחו"ל בפארק אפק-ראש העין!

האייפוד שלי הוא בגרסא 2.1 פרוץ עם עברית לא מקורית,משחקים, והכל!

1-אני צריך לעשות ריסטור ? או שהם לא יעלו על זה שזה פרוץ?
2-האייפוד שלי נקנה במאי, בגרסא 1.1.4 ואני כעת בגרסא 2.1 האם להחזיר את זה ל1.1.4 או שאפשר להשאיר את ה2.1?-שוב כדי שלא יגידו שזה פרוץ או משהו..
3-מישהו יכול לתת לי לינק מקורי ל2.1 ול1.1.4 ?
4-אם אני עושה ריסטור אין סיכוי שאיידיגטל יעלו עליי?
תודה.

S.L.Y - T.B
08/11/08, 18:29
לפני כמה ימים פירסמתי הודעה שהאייפוד שלי מכניס את עצמו למצב dfu ידני (מסך שחור,לא נדלק,לא נותן למחשב לזהות אותו).
גם עכשיו זה קרה! בפעם ה3 השבוע!
החלטתי לנצל את האחריות שלי ואני מתכוון לקחת אותו מחר לחנות של איידיגטל-תמיכת אייפודים שנקנו בחו"ל בפארק אפק-ראש העין!

האייפוד שלי הוא בגרסא 2.1 פרוץ עם עברית לא מקורית,משחקים, והכל!

1-אני צריך לעשות ריסטור ? או שהם לא יעלו על זה שזה פרוץ?
2-האייפוד שלי נקנה במאי, בגרסא 1.1.4 ואני כעת בגרסא 2.1 האם להחזיר את זה ל1.1.4 או שאפשר להשאיר את ה2.1?-שוב כדי שלא יגידו שזה פרוץ או משהו..
3-מישהו יכול לתת לי לינק מקורי ל2.1 ול1.1.4 ?
4-אם אני עושה ריסטור אין סיכוי שאיידיגטל יעלו עליי?
תודה.

אתה חייב לבצע ריסטור רגיל, ולא לפרוץ. כך הם לא יעלו עליך. כדי לעשות ריסטור רגיל, פשוט תכניס ל DFU מוד ותחבר למחשב, ותלחץ על הריסטור בלי השיפט, זה יבצע לך ריסטור למכשיר לא פרוץ.

D.G.S
08/11/08, 18:34
הוא לא חייב Dfu הוא יכול גם רק ריסיט

v-n0-mait
08/11/08, 20:01
לא עניתם על השאלות אבל..
יש לכם תשובה?ומה זה ריסיט? האייפוד כבר נתקע פעם שלישית השבוע..
זו בעיה או בהחומרה או בפריצה!..

מחר זה באיידיגיטל חייב תשובה!!


אני עושה ריסטור ל2.1!! (שוב האייפוד בא בגרסא 1.1.4!!) לא יעלו עליי??

S.L.Y - T.B
08/11/08, 20:07
הוא לא חייב Dfu הוא יכול גם רק ריסיט

הוא חייב DFU דור, כי הוא רוצה לקחת את האייפוד לתיקון מבלי שייזהו שהוא נפרץ.
ולבחור, לא יעלו עליך.

D.G.S
08/11/08, 20:19
כן אבל גם הריסיט ( אני מתכוון לזה שאתה עושה באיטונס ) מוחק הכל פשוט שיעשה זהות חדשה .

S.L.Y - T.B
09/11/08, 14:31
כן אבל גם הריסיט ( אני מתכוון לזה שאתה עושה באיטונס ) מוחק הכל פשוט שיעשה זהות חדשה .

אתה יודע, אומרים ריסטור