מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : משתמש בItunes



nirc436
27/10/08, 20:15
אני לא יכול לפתוח משתמש בItunes בלי כרטיס אשרי..:(פשוט אין לי את האפשרות None...אז מישהו בבקשה יכול לפתוח לי משתמש שהמדינה שלו זה US?...כי לי יש אחד שהוא של ישראל..ואז אני לא יכול להוריד הרבה דברים...תודה רבה לעוזרים...

ILoveAnna<3
27/10/08, 20:28
עניתי לך ב-fxp

nirc436
27/10/08, 20:35
עניתי לך ב-fxp

חחח גם אני עניתי לך שזה לא עזר....כנס ותראה...

DannyLi
27/10/08, 20:55
תעבוד עפי המדריך הזה (http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=56811). תעקוב אחרי כל שלב (זה לא סתם)

nirc436
27/10/08, 20:59
תעבוד עפי המדריך הזה (http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=56811). תעקוב אחרי כל שלב (זה לא סתם)

אני אומר לך אין לי את האפשרות לבחור NONE!!!

DannyLi
27/10/08, 21:01
לך למטה באייטונס ותשנה את ישראל ותבחר בusa

עדי נחום
27/10/08, 21:03
אם אין לך None, תעשה עם קוד ב- Reedem.
(יש מדריכים בפורום וביוטיוב)

D.G.S
27/10/08, 21:06
זה כבר לא עובד .
תנסה את זה http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=58674

nirc436
27/10/08, 21:41
אני אומר לכם אין לי את האפשרות לבחור None!!!!!!!!!!עדי טפרט יותר...תודה..

עדי נחום
27/10/08, 21:42
אני אומר לכם אין לי את האפשרות לבחור None!!!!!!!!!!עדי טפרט יותר...תודה..

תחפש ביו-טיוב - Itunes Reedem, יש המון מדריכים מפורטים וקלים.
הנה מדריך: http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=7769

nirc436
27/10/08, 21:54
תחפש ביו-טיוב - Itunes Reedem, יש המון מדריכים מפורטים וקלים.
הנה מדריך: http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=7769

חיפשתי הכל..:(כלום לא עובד...

D.G.S
27/10/08, 21:55
זה כבר לא עובד מזמן אכפת לך שהחשבון יהיה ישראל ?

עדי נחום
27/10/08, 21:56
חיפשתי הכל..:(כלום לא עובד...

הבאתי לך קישור למדריך: http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=7769
(לא בטוח אם זה עדיין פועל)

nirc436
28/10/08, 20:53
לא עובד..קיצר אם אתם יכולים להביא לי פשוט משתמש אז תודה..

D.G.S
28/10/08, 20:59
זה בטוח עובד (http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=58019)
אבל זה ישראל .
ויש את זה (http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=58674) שהוא של קובליו ( הוא המנהל פורום מדריכים אני חושב שגם זה יעבוד )