מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : שאלה לגבי 2.1...



PHOENIX
25/10/08, 13:19
קודם כל רציתי להגיד תדוה גולבלית לכל אלה שעשו מדריכים לשידרוג ל-2.1 ולהתקנת עברית בו...

עכשיו יש לי שאלה אני יש לי 1.1.4 ואני בתהליכי שדרוג עכשיו...באייפוד הורדתי את כל רשימת השרתים שיש לאינסטולר (מישהו הביא פה) ואת כל האפליקציות של האייפון (הפתקים, מז"א) ורציתי לדעת אם יש את זה גם ב-2.1 יש אפשרות להוסיף את כל השרתים שיש לאינסטולר ולהתקין אפליקציות אייפון ואם כן איך....

וגם רציתי לדעת אם השימוש בiPhoneHE דורש רשת אלחוטיתית להתקנת עברית או שלא חייב?

DannyLi
25/10/08, 13:22
יש את זה מובנה ב-2.1
השימוש לא דורש רשת אלחוטית אבל כן דורש כסף...

D.G.S
25/10/08, 13:25
יש את זה מובנה ב-2.1
השימוש לא דורש רשת אלחוטית אבל כן דורש כסף...

דני תקישב ברגע שאתה אומר דורש כסף המתחילים נלחצים !!!

אנחנו לא משתמשים העברית שלהם

DannyLi
25/10/08, 13:27
הבהרה: לפרוץ עם התוכנה אייפוןhe לא דרוש כסף אבל לעברית דרוש

PHOENIX
25/10/08, 13:28
ז"א שצריך לשלם על השימוש ב-iPhoneHE?

ויש גם אפשרות להשתמש ב-QuickPwn21-1 ראיתי, אז על איזה מהם אתם ממליצים?

ואיזה מהם לא עולה כסף?

D.G.S
25/10/08, 13:30
תקשיב השימוש בעברית של iPhoneHE עולה כסף התוכנה לא במדריך אנחנו משתמשים בעברית בחינם

yotam.f
25/10/08, 14:13
תפרצו עם quickpwn הם הכי טובים.

PHOENIX
25/10/08, 14:29
אז תנו לי להבין הפריצה עצמה דרך אייפוןhe לא עולה כסף אבל להתקין ת'עברית כן?

D.G.S
25/10/08, 14:32
שלהם כן אבל אנחנו משתמשים בעברית אחרת

S.L.Y - T.B
25/10/08, 14:32
אז תנו לי להבין הפריצה עצמה דרך אייפוןhe לא עולה כסף אבל להתקין ת'עברית כן?

בדיוק

PHOENIX
25/10/08, 14:47
אההה אז בקיצור זה לא עולה כסף כי אני פועל דרך המדריך שיש פה בפורום

S.L.Y - T.B
25/10/08, 14:47
לא עולה אגורה

PHOENIX
25/10/08, 14:48
אוקיי תודה רבה :)

ולא צריך רשת אלחוטיתית נכון?

S.L.Y - T.B
25/10/08, 14:49
אוקיי תודה רבה :)

ולא צריך רשת אלחוטיתית נכון?

רק להתקנת העברית החינמית כן צריך, לפריצה לא

PHOENIX
25/10/08, 14:51
אוקיי תודה רבה :)

S.L.Y - T.B
25/10/08, 14:53
אוקיי תודה רבה :)

אין בעד מה ;)

yardek
25/10/08, 15:26
אם אתה צריך רשת אלחוטית, יש בחלק מהקניונים והחנויות בארץ, תנסה לחפש בגוגל (צריך אלחוטי רק בשלב של התקנת העברית)
תשתמש במדריך שיש בפורום מדריכים, הוא הכי טוב (-:

D.G.S
25/10/08, 15:37
אני חושב שיש אתר כזה שאתה יכול לתת כתובת ואז הוא אומר לך איפה יש באזור רשת

Darele
25/10/08, 15:55
מנצלת את הדיון לשאלה על 2.1

האםאני יכולה להתקין לאינסטולר4 סורסים ישנים?
אני פשוט מחפשת את המשחקים המגניבים האלה כמו פארקינג לוט וצ'אזל, אני פשוט לא מוצאת סורס מעודכן לאינסטולר4 איתם...

urieli17
25/10/08, 15:56
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2416,00.html
פה אתה יכול למצוא נקודות חמות לפי איזור המגורים שלך

D.G.S
25/10/08, 16:14
לא איפשר אבל אפשר לקחת את כולם בחינם מהאפל סטור

עדי נחום
25/10/08, 16:27
מנצלת את הדיון לשאלה על 2.1

האםאני יכולה להתקין לאינסטולר4 סורסים ישנים?
אני פשוט מחפשת את המשחקים המגניבים האלה כמו פארקינג לוט וצ'אזל, אני פשוט לא מוצאת סורס מעודכן לאינסטולר4 איתם...

לא אי אפשר, לאינסטולר 4 ומעלה חייבים סורסים חדשים, לקושחות 2.0.0 ומעלה.

D.G.S
25/10/08, 16:42
תכנסי לאתר של עדי יש שמה מלא סורסים ל2 ומעלה

PHOENIX
25/10/08, 16:47
קודם כל אני רוצה להגיד שהעברית פועלת מעולה תודה על העזרה!

עכשיו עוד שאלות....

אין מקלדת עברית? והיו לי משחקים כמו הולדאם, אייקופטר וכאלה איפה אני יכול למצוא אותם אם בכלל? והבנתי שמשחקים אני יכול להוריד למחשב ולהעלות לאייפוד אז איפה אני מוציא משחקים כאלה?

וסורסים לאינסטולר מאיפה אני יכול למצוא?

DannyLi
25/10/08, 17:10
סורסים באתר של עדי נחום. קישור (www.AdiNachum.wordpress.com).
יש מקלדת

Darele
25/10/08, 17:44
תודה רבה רבה לכם, אתם כלכך מקסימים!!!

PHOENIX
25/10/08, 19:51
איך אני עושה מקלדת עברית?

DannyLi
25/10/08, 19:52
סטינג-->ג'נרל-->שפה-->מקלדת-->בוחרים עברית

PHOENIX
25/10/08, 20:02
אין לי עברית :s

D.G.S
25/10/08, 20:04
תכבה ותדליק
דני בבקשה תענה לי זה דחוף!!

Darele
25/10/08, 21:36
הורדתי ערכת נושא באינסטולר4,איך אני רואה אותה?

עדי נחום
25/10/08, 21:38
הורדתי ערכת נושא באינסטולר4,איך אני רואה אותה?

בתוכנה הנקראת- WinterBoard.

D.G.S
25/10/08, 21:38
בתוכנה הנקראת- WinterBoard.

תוריד אותה מהסדייה

Darele
25/10/08, 21:43
תודה עדי :)

עדי נחום
25/10/08, 21:48
תודה עדי :)

שמחתי לעזור :)