מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : דיון | שימוש ב-winSCP ללא Wi-Fi



קובליו
17/10/08, 18:43
נושא זה נפתח כאשכול נישה למדריך "שימוש ב-winSCP ללא Wi-Fi " (http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=58210)

נושא זה נפתח למטרה אחת בלבד - לשאול שאלות על דברים שלא היו ברורים במדריך!

* האשכול נועד אך ורק לשאלות הקשורות במדריך, לפני שאתם מעלים שאלה לנושא, עירכו חיפוש, עברו שנית על המדריך, רוב הסיכויים שהתשובה שאתם מחפשים נמצאת במדריך.
* המנעו מתגובות כלשהן, גם אם מפרגנות וגם אם לא.
* הנושא נועד אך ורק למתן תשובות ועזרה שקשורים למדריך אליו הוא מקושר!
* מי שלא יודע, לא בטוח, חושב, שלא יגיב! הזכות לענות לשאלות ניתנת רק למי שיש תשובה בטוחה!
* ספאם, או כל מעבר על אחד מהחוקים הכתובים בכוכביות יגררו עונשים! אנא ישרו קו עם החוקים, זה לטובתכם.

iTouch
24/10/08, 18:43
אאמם, לא ידעתי מה זה Winscp אז הפנו אותי לכאן[כלומר למדריך]
1.למה אצלי זה לא באנגלית אלה בשפה אחרת?[למרות שזה לא הפריע, ראיתי איפה ממוקמים הכפתורים בתמונות שלך]
2. מה זה עוזר לי?
תודה מראש.

RuberSlays
27/10/08, 16:49
יש לי שאלה, עשיתי הכל, לחצתי סקיפ עכשיו הוא מבקש סיסמא
מה הסיסמא?

RuberSlays
27/10/08, 17:48
הצלחתי!
לכל אלה שלא הצליחו יש בעיה אחת!
תעשו Edit למטה יש בחירה-רשימה
תהפכו את זה ל-scp!

tomerv3
27/10/08, 20:30
אאמם, לא ידעתי מה זה Winscp אז הפנו אותי לכאן[כלומר למדריך]
1.למה אצלי זה לא באנגלית אלה בשפה אחרת?[למרות שזה לא הפריע, ראיתי איפה ממוקמים הכפתורים בתמונות שלך]
2. מה זה עוזר לי?
תודה מראש.

1. השפה שמופיעה לך היא בטח איטלקית.. כדי לשנות לאנגלית..
אמור להיות לך בצד שמאל למטה אפשרויות של שפות.. זה כתוב גם באיטלקית אבל זה דומה ל languages באנגלית...

ואת שאלה 2 לא ממש הבנתי ..חח..

ory_zm
07/11/08, 07:00
יש לי שאלה, עשיתי הכל, לחצתי סקיפ עכשיו הוא מבקש סיסמא
מה הסיסמא?

אם למישהו יש בעיה עם הסיסמא אז היא alpine ולא Alpine (יש הבדל!)

danielkloz
07/11/08, 11:32
מאיפה ניתן להוריד winscp אני צריך את זה מהר הכי דחוף שיש winscp בעברית או iphone pc suite תודה למי שעוזר בפרטי בבקשה

doru8fhfa
07/11/08, 12:12
יש לי אייפון גירסא 2.1 אני מנסה להתחבר וזה אומר לי שהמארח לא הגיב במשך 15 שניות ואני עושה ביטול מה אני צריך לעשות?

ועוד שאלה יש iphone tunnel suite לגירסא 2.1?*

sarusi
16/11/08, 16:45
Abort..מה עושים?

ItaiHay
16/11/08, 17:34
Abort..מה עושים?

אתה יכול לפרט?

tu59
20/11/08, 13:55
שמעתי פעם שיש סכנה לאייפון בשימוש בזה.. יש סכנה?? הדבר הכי קטן???

ItaiHay
20/11/08, 20:14
שמעתי פעם שיש סכנה לאייפון בשימוש בזה.. יש סכנה?? הדבר הכי קטן???

הסכנה היחידה היא שאתה תמחק את הקבצים החשובים.

אין שום סכנה בכניסה עם ssh

eladbd
04/12/08, 20:25
אם יש כאלה שלא עובד להם
ויש להם את התכנה bossprefs
תבדקו שלא ביטלתם את הssh
אני בטעות פעם ביטלתי ובגלל זה לא עבד לי

gungon
18/12/08, 14:38
יש לי אייפון גירסא 2.1 אני מנסה להתחבר וזה אומר לי שהמארח לא הגיב במשך 15 שניות ואני עושה ביטול מה אני צריך לעשות?


אל תלחץ ביטול.. פשוט תחכה עד שזה יתחבר שוב .. תדליק את האייפון (אני יודע שהוא לא מכובה .. הכוונה למסך) וזה יתחבר לך שוב ..

MeTaLhAmMeR
01/01/09, 00:34
יש אפשרות להוריד את openssh לא דרך wifi?

ItaiHay
01/01/09, 00:42
אתה חייב wifi...

udi s
03/01/09, 18:54
יש מדריך כזה גם למק??

tomerv3
03/01/09, 19:48
יש מדריך כזה גם למק??

התוכנה הזאת לא קיימת למק ..
יש תוכנה אחרת למק אם אתה רוצה להתחבר לאייפון בלי wi-fi ..
קישור (http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=65928)

OzEzer
29/01/09, 19:56
יש אפשרות לעשות את המדריך על איטאצ' דור ראשון ?

IViPeR
06/03/09, 12:36
היי, אני מנסה להתחבר בתוכנה מגרסא 2.7 ולא משנה מה שאני אעשה זה פשוט מתעקש לא להתחבר.
מה אפשר לעשות?
תודה

ofiredri
07/03/09, 19:11
הסיסמה אכן alpine
בבקשה תעדכנו את המדריך ותודה למי שכתב את המדריך המקורי

udiitach
22/04/09, 13:58
" דבר ראשון התקינו מהcydia את open ssh ... (חובה!) "

איך אני עושה את זה...??

Maor.S
25/04/09, 09:25
ההורדה לא טובה..
היא תוקעת לי את המחשב..
אפשר להעלות לשרת אחר?


עריכה :

זה בסדר ניסיתי עם iexplore וזה הצליח

RuberSlays
22/05/09, 12:48
מישהו יכול להביא לי הורדה לתוכנה? ההורדה לא עובדת ואין לי את התוכנה, כל ההורדות שמצאתי היו פגומות- קיבלתי הודעת שגיאה 0xc0000135

barakg
23/06/09, 20:20
היא לא מתחברת לי עם גירסה 3.
עזרה?

והינה הורדה שעובדת למי שרצה: iPhone Tunnel Suite (http://www.4shared.com/file/66648099/ba36d017/its_setup.html)

hanan077
05/07/09, 02:12
מישהו יכול לעזור לי הwinscp מתעקש לא להתחבר זה אומר לי
network error : software caused connction abort

יש לי אייפון 2G 8 גירסא 3.0

tur
14/07/09, 13:35
גם לי יש את network error : software caused connction abort

DaNi`
17/07/09, 16:44
כל פעם שאני עושה login זה עושה לי network error:software caused connction abort או משו כזה..מישו יודע מה אני צריך לעשות?
דרך אגב..יש לי אייפון 3g יש מצב שזה פרטים שונים?! :S

ofiredri
20/07/09, 02:34
תנסה את הפתרון שפירסמתי כאן . אצלי זה עובד לאחר יישום הפתרון .

http://www.iphones.co.il/forum/thread92624.html#post522188

safel1
30/01/10, 22:28
תנסה את הפתרון שפירסמתי כאן . אצלי זה עובד לאחר יישום הפתרון .

http://www.iphones.co.il/forum/thread92624.html#post522188

הקישור לא עובד

pelego
31/01/10, 13:10
לדעתי לא עובד עם אייטיונז 9

americium
04/02/11, 19:06
גם לי יש את network error : software caused connction abort

כנ"ל.

dim4ik
07/02/11, 20:49
יש לי איפון 4 הורדתי את iphone tunnel 3 ויש לי אותה שגיאה של network error: Software caused connection abort

מישהו יכול לעזור בבקשה!