מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : דיון | התקנה, הפעלה ושימוש בתוכנה winSCP



קובליו
17/10/08, 18:41
נושא זה נפתח כאשכול נישה למדריך "התקנה, הפעלה ושימוש בתוכנה winSCP " (http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=58215)

נושא זה נפתח למטרה אחת בלבד - לשאול שאלות על דברים שלא היו ברורים במדריך!

* האשכול נועד אך ורק לשאלות הקשורות במדריך, לפני שאתם מעלים שאלה לנושא, עירכו חיפוש, עברו שנית על המדריך, רוב הסיכויים שהתשובה שאתם מחפשים נמצאת במדריך.
* המנעו מתגובות כלשהן, גם אם מפרגנות וגם אם לא.
* הנושא נועד אך ורק למתן תשובות ועזרה שקשורים למדריך אליו הוא מקושר!
* מי שלא יודע, לא בטוח, חושב, שלא יגיב! הזכות לענות לשאלות ניתנת רק למי שיש תשובה בטוחה!
* ספאם, או כל מעבר על אחד מהחוקים הכתובים בכוכביות יגררו עונשים! אנא ישרו קו עם החוקים, זה לטובתכם.

quattro
18/10/08, 20:54
אני מנסה להתחבר כמה פעמים וזה רושם לי Server Unexpectedly Closed Network Connection

pninaiphone
19/10/08, 23:30
יש לי גירסא 2.1 איזה סיסמא אני צריכה?

oreneil
19/10/08, 23:53
יש לי גירסא 2.1 איזה סיסמא אני צריכה?
alpine

pninaiphone
20/10/08, 00:34
יש לי סיסמא ברשת אז איך אני מגדירה לו את הסיסמא?

uba1951
21/10/08, 14:07
יש לי גרסא 2.1, השתמשתי בסיסמא alpine, והתוכנה מודיעה לי access refused, מה לעשות?

tuval101
21/10/08, 16:23
אחים שלי הצילו!!!
נכנסתי בטעות למעגל כזה של שני חצים כחולים,
ולחצתי אוקיי כי חשבתי שזה מעביר לי דברים לאייפוד וזה פשוט מחק לי הכל מהאייפוד!!!!
מה עושים?!?!?!
אין דרך לשחזר הכל חוץ מאייטונס,כי פירמטו לי את המחשב וגם את האייטונס,
וכל הסמלים נעלמו!
מה לעשות!!!!

weekend_iphoner
21/10/08, 16:32
אי אפשר להבין כלום ממה שכתבת, חוץ מזה שאתה צריך עזרה. פירמטו לך את האייטונס? מה? אין דרך לשחזר הכל אם פירמטו לך את המחשב. כמו כן, אם המוזיקה נמחקה מהאייפוד - כנראה שאין מה לעשות. שביזות.

rami555
22/10/08, 02:15
אחרי שאני עושה login הוא מבקש סיסמא מה לרשום בסיסמא???

tuval101
24/10/08, 16:17
גם יש לי גרסא 2.1, השתמשתי בסיסמא alpine, והתוכנה מודיעה לי network error:conection refused , מה לעשות?:???::???:

S.B.L
24/10/08, 20:30
יש לי גירסא 2.1 זה כותב לי network error:conection refused הסיסמא לא נכונה או משהו אחר מישהו יכול לעזור בבקשה

Chubaka
24/10/08, 21:22
יש לי גירסא 2.1 זה כותב לי network error:conection refused...עזרה?

עריכה:
לא חשוב שכחתי להוריד OPEN SSH XD

djnaknik
25/10/08, 18:19
איך פותחים Ssh על 2.1 לא מצאתי את זה באינסטולר...
למה אני לא מצליח להתחבר?

kingphone
26/10/08, 20:20
אני נמצא עם גרסא 2.02 ומקבל את אותה הודעת שגיאה של connection refused. ניסיתי להשתמש בשתי הסיסמאות ןאותה הודעה מתקבלת

BARAKISR29
04/11/08, 14:52
איזה סיסמא אני שם אם הגירסה שלי היא 1.1.1.4????

S.B.L
04/11/08, 17:35
איזה סיסמא אני שם אם הגירסה שלי היא 1.1.1.4????

alpine

orlich
05/11/08, 18:39
אפשר להוריד openssh מסידיה כי האינסטולר לא מפסיק לקרוס?...

yaeld
05/11/08, 18:51
כן, open ssh מורידים מסידיה כמו גם את bossprefs.

sahar
08/11/08, 23:10
כתוב לי Network error: Connection timed Out ורשמתי בדוק את האייפי טוב.. רשמתי ככה: 10.0.0.5

מה עושים?

Jecll
22/11/08, 07:55
מאיפה ואיך אני מוריד open ssh לא הבנתי מה היה רשום במדריך

עדי נחום
22/11/08, 08:12
מאיפה ואיך אני מוריד open ssh לא הבנתי מה היה רשום במדריך

תעשה חיפוש בתוכנה שבמכשיר- Cydia, ותוריד את open ssh.

Jecll
22/11/08, 13:34
ok מה זה cydia ?

Sam1
22/11/08, 14:07
איך מחליפים שם משתמש וסיסמה ב winscp?!
תודה

orbit1
28/11/08, 19:28
שלום,
הגירסא שלי היא 2.2 מישהו יודע שם משתמש וסיסמא ל winscp?
אני מגיעה לשלב שזה מתחבר ל host ואז זה כותב לי שהגישה נדחתה ורוצה סיסמא
מישהו יודע איזה סיסמא זאת?
תודה :)

shaysax
28/11/08, 20:00
שלום,כיצד אני מוריד את סרטוני הוידאו שצילמתי בעזרת תוכנת cycorder למחשב שלי?יש לי 3g 2.1?

kisraeli
30/11/08, 13:16
האם ניתן להתחבר ל Winscp עם גרסה 2.2 ???

Adir207
04/12/08, 20:46
איך אפשר להשתמש בתוכנה עם גרסה 2.2?

Tattoo
05/12/08, 05:31
.

oz_atiya
20/12/08, 12:43
האם אפשר להתחבר עם קשוחה 2.2
כי זה כל הזמן נכשל!!

תודה

oreneil
20/12/08, 12:45
האם אפשר להתחבר עם קשוחה 2.2
כי זה כל הזמן נכשל!!

תודה
אפשרי בהחלט ...
שים לב שעל האיפון open ssh מותקן

ItaiHay
20/12/08, 13:17
האם אפשר להתחבר עם קשוחה 2.2
כי זה כל הזמן נכשל!!

תודה


אפשרי בהחלט ...
שים לב שעל האיפון open ssh מותקן

כמו כן שים לב שהssh מופעל.
אם אתה לא יודע איך לבדוק את זה אז תוריד את Bossprefs או sbsettings ושם תוכל לבדוק.

אם הבעיה נמשכת נסה לעבור לiphone tonnle suit כי היא לא צורכת אינטרנט ופועלת מצויין.

עוז
24/12/08, 20:43
יש לי גירסה 2.2 וכאשר אני מנסה להתחבר כתוב לי network error:connection timed out
ה- openssh מותקן ועובד....
יש למישהו אזשהו פיתרון??

Dhinhd
25/12/08, 09:16
שלום
אני לא מוצא מהיכן וכיצד להוריד את BSD Subsystem

תודה

tomer09
02/01/09, 12:37
איזה ססמא יש ב 2.2?

Simon1987
11/01/09, 13:22
מה הסיסמא ל- 2.2 ?!

gameace
13/01/09, 11:26
אני מת לדעת איזו תקייה היא של התמונות ואיזו של הסרטים ואיזו של המוזיקה ואיזו של הערכות נושא
אני מתכוון למילון מושגים לwinscp

dorit124
13/01/09, 12:10
צריכה עזרה,
יש לי 3g גירסה 2.2 והבנתי שאם אני רוצה להפיח רוח חיים במכשיר (להעביר וידאו, ערכות נושא וכו') אני צריכה את התוכנה הזאת Winscp אבל הבעיה שלי היא שאין לי Wifi בבית...
אין שום דרך אחרת להשתמש בתוכנה הזאת ללא Wifi או אפילו בתוכנה אחרת...

חדשה בכל עיניין ה-iphone אז מאוד אשמח לעזרה ברורה...

תודה רבה:)

weekend_iphoner
13/01/09, 13:45
יש תוכנה שנקראת iphone tunnel suite שמאפשר להתחבר דרך כבל ה-USB ללא צורך ב-WIFI. חפשי אותה בגוגל והתקיני על המחשב שלך.

yigal
17/01/09, 10:47
שלום לכולם

הורדתי משחק עם סיומת ipa. באיזו תיקייה אני מניח אותו ב win scp(יש לי מכשיר עם גירסה 2.2 )

בכדי שהוא יופיע לי ב sb

gforce777
19/01/09, 13:59
האם זה עובד על גרסא 2.2?

giladsh1
26/01/09, 11:55
מישהו יודע מה הסיסמא לגרסה 2.2?!?

shaharatia
28/01/09, 13:27
התוכנה עובדת לי אבל שאני מנסה להעביר קובץ גדול אחרי כמה דקות החיבור מתנתק לי.

מישהו יודע מה עושים?
עם שאר הדברים שעשיתי דרך התוכנה אין שום בעיה...

ItaiHay
28/01/09, 23:49
מישהו יודע מה הסיסמא לגרסה 2.2?!?

alpine

אותו הדבר לכל הגרסאות.

opi
30/01/09, 21:36
היי, יש לי גרסא 2.2
רשמתי סיסמא alpine
אבל לא מצליח להכנס הטלפון לא על סטנד ביי
server unexpectedly closed network conection

neXus
03/02/09, 20:34
מה לגבי גרסה 2.1 מה הסיסמה?

D.G.S
07/02/09, 20:03
***** תראו אני לא יודע עם זה גם אצלכם אבל אצלי הכתובת IP לפעמיים משתנת . אז אני ממליץ לפני כל כניסה עם WINSCP לבדוק את ה IP *****

adi1116
25/02/09, 18:40
הכל עובד טוב ויפה תודה....
אבל אני לא רואה את הקבצים במכשיר...

aviram_skate
26/02/09, 15:11
יש לי טאצ' 2.2.1
מה הסיסמא ?

ItaiHay
26/02/09, 16:12
יש לי טאצ' 2.2.1
מה הסיסמא ?

(יש לי גם 2.2.1 טצ')

דיי לשאול כל הזמן!!!! כתוב:

alpine

למה שזה ישתנה מגירסא לגירסא? זה אותו הדבר בכל הגירסאות.

אם לא כתוב אחרת, הסיסמא היא alpine לכל הגירסאות.

aviram_skate
26/02/09, 16:21
(יש לי גם 2.2.1 טצ')

דיי לשאול כל הזמן!!!! כתוב:

alpine

למה שזה ישתנה מגירסא לגירסא? זה אותו הדבר בכל הגירסאות.

אם לא כתוב אחרת, הסיסמא היא alpine לכל הגירסאות.

אבל זה עדיין לא עובד !

ItaiHay
26/02/09, 17:46
מה הוא כותב?
זה לא יכול להיות לא נכון

manor_r
02/03/09, 01:56
שמעו חברה עשיתי הכל לפי המדריך 100%
ועדיין רושם לי network error : permession denied
ניסתי גם להתחבר לאייפון דרך עוד תוכנות ולא הצלחתי
חלק מהתוכנות אומרות שהם לא מוצאות תאייפו
למרות שהוא כן מחובר ואני רואה אותו באייטונס ובמחשב שלי
בבקשה מישהו יכול לעזור??
תודהן

manor_r
02/03/09, 01:56
אגב ישלי אייפון 3g 2.2

nitsanx
08/03/09, 15:13
הקישור לא עובד לי (להורדת התוכנה) אתה יכול להביא לי קישור אחר??

תודה...

ItaiHay
08/03/09, 16:23
Bsd?

כתוב: "אין צורך להתקין את bsd מגירסה 2 ומעלה!"

אתה צריך openssh

asafz33
12/03/09, 20:00
שלום יש ברשותי אייפון 2.2 וזה כל הזמן כותב לי: network error: connection timed out
מה לעשות??
תודה.

avi1225
14/03/09, 17:34
אני בגרסא 2.2 3g ועשיתי תסיסמא הראשונה והייתי צריך לרשום סיסמא אחרת ניסיתי תשנייה וגם היא לא עבדה אז ניסיתי להוריד תתוכנה וזה לא מוצא לי אותה באינסטולר אז מה לעשות?

ItaiHay
14/03/09, 18:53
חפש בסידייה... אינסטולר מת

asafz33
17/03/09, 19:21
שלום יש ברשותי אייפון 2.2 וזה כל הזמן כותב לי: network error: connection timed out
מה לעשות??
תודה.

RoKopo
18/03/09, 23:24
זה כותב לי שהקונקשיון ריפיוסד.

ימיאור
21/03/09, 17:22
מה לעשות אם המשחק בקובץ זיפ?

ItaiHay
21/03/09, 19:50
תתקין מ**********

יוסי אורמן
22/03/09, 10:10
אני מבקש לקבל הסבר בושא ההרשאות למה צריך לשנות את ההרשאות הקיימות?

יוסי אורמן
22/03/09, 10:13
יש לי גירסא 2.2.1 לאחר שגררתי מהמחשב את התוכנה אני צריך למיטב הבנתי לשנות הרשאות אולי אפשר לקבל על כך הסבר מפורט
בתודה מראש

roey_j
22/04/09, 17:27
אחרי שהתוכנה טוענת היא מבקשת סיסמא מה הסיסמא (לא apline)

eric84
19/05/09, 18:10
אני עושה הכל לפי המדריך
אני מקבל network error - connection timed out
ראיתי שעוד כמה אנשים נתקעו כמוני
הסתדר לכם ???

eranb24
29/05/09, 04:00
קודם תודה רבה לך עזרת לי מאוד רק עוד שאלה אחת איך אני מעביר קבצים מהמחשב ואיך אני יודע לאן ב winscp הבנתי שצריך לגרור אבל לאיזה תיקייה

Vatos-Locos
29/05/09, 17:35
תלוי מה אתה רוצה להעביר

yuvall
12/06/09, 20:35
ישלי בעיה. network error - connection timed out
זה מה שזה כותב לי.
יש לי אייטאץ דור 2 2.2.1
בדקתי אם האיי פי השתנה והוא לא. מה לעשות?
תודה לעוזרים.

Vatos-Locos
12/06/09, 20:41
בשביל מה לכתוב פעמיים?
http://www.iphones.co.il/forum/ipod-touch/86577-winscp-%E1%F2%E9%E4.html#post488538

yuvall
12/06/09, 21:11
כי לא עונים בשום מקום!
מישהו יכו לעזור לי???

ofirh23
26/06/09, 01:00
לאיזו תיקיה אני גורר תמונות?

kivzy
26/06/09, 11:53
מה הקוד (password) ל 2.1 ול3.0 ????

אופק
03/07/09, 14:24
מה הסיסמא ב-3.0 ??

Nir Malka
22/07/09, 20:34
לא משנה כמה אני רושם את כתובת ה-IP אני בכל זאת מקבל connection timeout erro
אני משתמש בגרסה 3.0

Fearme
22/07/09, 21:44
אתה בטוח שאתה כותב את הip של המחשב שלך?

CIphone
23/07/09, 04:28
הסיסמא כרגע היא alpine והשם משתמש הוא root. לפעמים הIP משתנה אז תבדוק מה הוא כרגע ותיצור "משתמש" (אני לא יודע איך לקרוא לזה :)) לזה.

Nir Malka
23/07/09, 19:03
לפי מה שבדקתי, ה -IP שכתוב לי באייפון שונה מה- IP שכתוב לי במחשב
אולי בגלל הנתב?
בכל מקרה בדקתי את ה IP שכתוב במחשבת באייפון, ושל הנתב וכלום לא נתן
עדיין יש Connection timeout erro

nivk123
25/07/09, 18:14
איך אפשר להוריד את התוכנה כתוב אירור בלינק מרפיד שר
? ועם אני מגירסא 2.2 לא צריך להתקין את bsd
?

ehudlax
10/09/09, 16:14
מה הסיסמא לגירסה 3.0.1? יש?

Fearme
10/09/09, 16:15
מה הסיסמא לגירסה 3.0.1? יש?

אותה סיסמה
alpine

246
27/01/10, 01:18
שלום רב, אינ משתמש במכשיר 3G גירסא 3.0
אני לא מצליח להתחבר!
אני מקבל שוב ושוב Access Denied...
חיפשתי את Term-vb100 אך אני לא מוצא, מאיפה אני מוריד את זה?!?
איך אני מתקין בבקשה את winscp**********
תורה לכל העוזרים

DavidT
28/01/10, 16:18
הוא כותב לי Network error: Connection timed Out... מה עושים?
יש לי אייפון 1G עם גרסה 3.0

dolevxxx
29/01/10, 19:02
זה כל הזמן רושם לי :

Network error: Connection timed Out

והפתרון שלכם לא עוזר לי..

Nir Kornfeld
29/01/10, 19:18
אצלי זה עבד רק לאחר התקנת התוכנה ToggleSSH, בפעלתה ולחיצה על לחצן Enable בתוכה.

לא ברור מה היא עושה שSBSettings וBossPrefs לא עושות...

שווה לנסות.

waiz81
01/02/10, 17:49
תודה על המדריך..
אבל אני לא מצליח להתחבר לאייפון ואני מקבל את הבעיה הראשונה שהיש טעות ברשת והוא נותן לי כמה שניות ומתחיל לנסות למצוא מחדש.. הבעיה היא שהאיי פי נכון ומעודכן ובדקתי כמה פעמים. כך שאין לי עוד פתרונות לפי המדריך..

האם יכול להיות שהוא לא מוצא בגלל שהראוטר (wifi) הוא של השכן שלי ולא שלי...?כי ניסיתי דרך שני שכנים כבר וכלום.. ממש מתסכל.

תודה מראש, מדריך מדוייק

swery
07/02/10, 15:13
אני לא מצליח להוריד את התוכנ אפשר לינק נוסף???

swery
07/02/10, 15:33
יש לי איפוד טאץ דור שלוש גירסה 3.1.2 והוא כותב לי Network error: Connection timed Out מה לעשות?

swery
11/02/10, 15:55
יש לי אייפוד טאץ דור שלישי גירסא 3.1.2 זה לא כותה כלום ואז נותן כמה שניות ואו שאני לוחץ אוקיי הוא שהוא מנסה מחדש מה לעשות?

golomb1
12/02/10, 16:14
בבקשה עזרה אני מנסה להתחבר דרך winscp וזה רושם לי הודעת שגיאה אני יודע שהכול לפי המדריך הזה ועוד כמה שניסיתי וזה לא עובר בבקשה עזרה

גילי20
05/03/10, 02:44
היי.. יש לי אייפון 3g עם גירסא 3.0... בעבר הצלחתי להתחבר חופשי.. אבל עכשיו השתנה לי האייפי ואני לא מצליחה להתחבר ... :\


אחרי ששיניתי את האייפי ככה שיהיה תואם במכשיר ובתוכנה, איזה עוד בעיה יכולה להיות שמונעת מהמכשיר להתחבר?

אורטל_אלמקייס
30/03/10, 22:37
מה הקובץ exe?

DimYaN
17/04/10, 12:54
אצלי זה עבד רק לאחר התקנת התוכנה togglessh, בפעלתה ולחיצה על לחצן enable בתוכה.

לא ברור מה היא עושה שsbsettings וbossprefs לא עושות...

שווה לנסות.

גם אני הצלחתי להתחבר בשיטה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תנסו גם!!!!!!!!!!!

רק יש לי שאלה:

לאן אני צריך להעתיק את הערכות נושא שהורדתי???

e1807c
22/04/10, 13:45
גם לי זה בהתחלה לא עבד למרות שניסיתי עם שני ראוטרים שונים.
אבל אחרי שהתקנתי מתוך ה- Cydia את ה- Open SSH זה עובד מצויין.

YoavKat3
30/04/10, 12:07
יש לי בעיה שאני מנסה להתחבר ואין לי מושג למה זה:

Network Error: Connnection Refused.

למה זה? מישהו יודע? אני חייב עזרה, תודה.

isaakh
30/04/10, 13:07
לא התקנת openssh אבל הייתה יודע את זה
אם הייתה קורא את כל הדיון מההתחלה
כי זה מופיע פה כמה פעמים

YoavKat3
30/04/10, 13:18
לא התקנת openssh אבל הייתה יודע את זה
אם הייתה קורא את כל הדיון מההתחלה
כי זה מופיע פה כמה פעמים

זה לא בדיוק מופיע במדריך אבל לא משנה.
בכל מקרה חיפשתי ואני לא מבין מאיפה אני מוריד את ה-openssh הזה.

אז מאיפה אני מוריד את זה?

isaakh
30/04/10, 14:40
זה לא בדיוק מופיע במדריך אבל לא משנה.
בכל מקרה חיפשתי ואני לא מבין מאיפה אני מוריד את ה-openssh הזה.

אז מאיפה אני מוריד את זה?

נכון, במדריך זה לא מופיע, אבל כמו שאמרתי, פה בדיון זה מופיע מספר פעמים
ובנוסף גם רשום פה בדיון שאת openssh ניתן להוריד מהסידיה

Kadaj
31/05/10, 18:35
אני מקבל את השגיאה הבאה:
Network error: Connection timed Out
ראיתי שיש תשובה לזה במדריך אז הכנסתי את הIP שלי בצורה מדוייקת והוא לא השתנה או משהו- אבל עדיין אותה הבעיה.
רעיונות מישהו?
iPhone 3GS 3.1.2 אם זה משנה...

matmiz
14/06/10, 23:49
אוקיי זה רושם לי network error : connection refused.....
אז מה עושים? :/


עריכה:
הורדתי את ה- openSSH ורק אחר כך הצלחתי להתחבר לwinSCP אז אני לא יודע אם זה נחוץ אולי כדאי שתוסיף את זה למדריך.....
ובכל אופן תודה על המדריך!!

hagy
05/07/10, 19:22
שלום, לאחר שהורדתי את openSSH ניסיתי להתחבר כמה פעמים לwinSCP
(כתבתי בשם המשתמש: root ובסיסמה: alpine) והתוכנה כל הזמן כותבת:
"Network error: Connection timed Out".
מישהו יודע מה לעשות?
(ואם זה חשוב- יש לי מכשיר: iPod Touch 3 32gb וגרסה: 3.1.3).

Noam
05/07/10, 19:35
תוודא שהopenssh פעיל וכמו כן שהמכשיר לא במצב סטנדביי כי אז הwifi מתנתק.

hagy
05/07/10, 19:59
המכשיר לא במצב סטנדביי.אבל,מה הכוונה "openSSH פעיל"?

Noam
05/07/10, 20:10
אם התקנת sbsettings מהסידיה תראה שיש את האייקון של openssh והוא במצב on

hagy
05/07/10, 20:18
אתה מתכוון לכפתור עם הסמל של שני החצים האלה שהשם שלו זה "ssh"?

Noam
05/07/10, 20:22
הממ כנראה שכן...הוא פעיל ובצבע ירוק?

hagy
05/07/10, 20:24
כתוב "on"

Noam
05/07/10, 20:26
תעביר ל off ואחרי כמה שניות תחזיר ל on
תוודא שהמכשיר מחובר לאינטרנט של הראוטר שלך ולא למישהו אחר במקרה בסביבה
אולי תעשה הפעלה מחדש למכשיר ולראוטר

איזו גירסה של הWINSCP מותקנת?

hagy
05/07/10, 21:13
ניסיתי ולא עבד...
בקשר לגירסה: אין לי מושג.

Noam
05/07/10, 21:19
כנס לתוכנה
בחלון שנפתח בצד שמאל למטה ABOUT
יהיה רשום מספר גירסה
נסה להתקין מחדש גירסה אחרונה פה
http://winscp.net/eng/index.php

hagy
05/07/10, 21:45
בדקתי, ויש לי את הגרסה: 4.2.7 (כמו בקישור).

Noam
05/07/10, 21:47
אזלו לי הרעיונות,מקווה שמישהו אחר יוכל לעזור לך

hagy
05/07/10, 21:49
תודה שניסית לעזור לי.

Verose
08/07/10, 20:01
יש תוכנה שעושה פעולה דומה ל winscp?
לאבא שלי יש אייפון של סלקום ככה שהוא לא פרוץ ואי אפשר להתקין עליו כל דבר.
רציתי לגבות לו את האנשי קשר דרך תוכנה כזאת (גיבוי דרך אאוטלוק לא אפשרי והתוכנה שהוצעה במדריך היא בתשלום).
אשמח אם תוכלו לעזור לי.

davidlev5
10/07/10, 23:57
שלום לכולם,
עברתי שוב ככה לרענן את זכרוני על המדריך...והגדרתי אחד לאחד את הכל כפי שפורסם במדריך ו....נאדה
OPEN SSH פתוח, אין בעיות
WIFI דלוק ועובד
אייפי תקין ומוגדר נכון ב WINSCP
USER:ROOT
PASSWORD:ALPINE (הכל כמובן באותיות קטנות)
אייפון 3G גרסה 3.1.2
אני מקבל הודעת שגיאה: Server Unexpectedly closed network connection
אשמח לעזרה
תודה מראש

eran_s
21/07/10, 19:36
גם אני קיבלתי את השגיאה server unexpectedly closed network connection
ואחרי הרבה חיפושים גיליתי איך לפתור את הבעיה.
תיכנסו לתיקיה \etc\ssh (דרך iFile או משהוא בסגנון) ותמחקו את התיקיה.
אם אתם פוחדים לדפוק את ה- iphone אתם יכולים קודם לשנות לתיקיה את השם ואם הבעיה לא נפתרת להחזיר לשם המקורי.
בכל מקרה, אחרי שעשיתם את זה תתקינו מחדש OpenSSH מסידיה ואח"כ WinSCP אמור לעבוד חלק.

shachar1711
02/08/10, 20:57
פעלתי לפי ההוראות אולם בזמן החיבור מופיע הודעה:
network error: connction refuse
ואוט' מתבצע ניסיון להתחבר ונכשל וחוזר חלילה

Noam
02/08/10, 21:17
אתה מוודא שהמכשיר לא במצב standby ושהwifi פעיל ומחובר לראוטר שלך?

shachar1711
02/08/10, 21:40
המכשיר לא במצב standby ושהwifi פעיל ומחובר לראוטר. אני לא יודע אם זה משפיע אבל יש לי סיסמה על הרשת הביתית.

eran_s
02/08/10, 21:42
קראתי איפשהוא שצריך להתקין מסידיה גם את toggle ssh בנוסף ל open ssh למרות שהוא מיועד ל 2g ולי יש 3G . בכל מקרה עשיתי את זה וזה עובד

kobigozlan
16/08/10, 11:34
יש לי מכשיר 4.0.1
התקנתי openssh togglessh
עשיתי ריסטרט למכשיר
התקנתי את winscp גירסא 4.2.8 עברתי אחרי כל ההוראות
בדקתי שב sbsetting ה ssh יהיה ירוק
בזמן שניסיתי להתחבר כל הזמן בדקתי שהמשיר ישאר מואר שלא יכנס לסטנדביי
ה ip שלי הוא 10.0.0.6
עדיין לא עובד לי
הוא כותב לי network error: connection timeout
והוא חוזר על עצמו אז אני עוצר את זה
יש למישהו תשובה??

spayker
01/09/10, 17:44
שלום
אני מעוניין להשתמש במדריך הזה
http://www.iphones.co.il/forum/thread80581.html
של להשתמש בכבל וידאו שהוא לא מקורי.

רשום שיש להעתיק ולשנות את ההרשאה דרך winscp.
מה הכוונה לשנות הרשאה, ואיך בעצם אני עושה את זה?
תודה

amos_gwita
24/09/10, 15:38
ביצעתי את ההתקנה עפ"י המדריך וקיבלתי

"Permission denied"

חזרתי על התהליך מספר פעמים וזה לא עזר .

איפה טעיתי ? :-(

Noam
24/09/10, 18:14
ביצעתי את ההתקנה עפ"י המדריך וקיבלתי

"permission denied"

חזרתי על התהליך מספר פעמים וזה לא עזר .

איפה טעיתי ? :-(

תבדוק במכשיר שהוא מקבל את הכתובת ip הנכונה שמוגדרת בwinscp עצמו
תעשה ריסטארט לראוטר ולמכשיר

nbhhrhc
26/09/10, 17:52
אני בבעיה פשוט לא מצליח להתקין. אודה אם מישהו יכול לסייע בידיי באמצעות הטלפון.

Noam
26/09/10, 18:17
תנסה לכתוב פה בפירוט מה ניסית ומה לא הולך

dbenun
28/11/10, 11:50
אני רוצה לשדרג גירסא,ולבצע לפני כן, גיבוי בעיקר של האפליקציות הלא רשמיות.
איך אני עושה זאת?
לא הצלחתי למצוא את התקיות של האפליקציות ב winSCP !?

Noam
28/11/10, 12:05
אני רוצה לשדרג גירסא,ולבצע לפני כן, גיבוי בעיקר של האפליקציות הלא רשמיות.
איך אני עושה זאת?
לא הצלחתי למצוא את התקיות של האפליקציות ב winscp !?

יש את itunes בשביל זה
עושה את העבודה בצורה מצויינת
תתקין appsync בגירסה המתאימה לגירסת המכשיר שלך מהcydia
חבר את המכשיר למחשב עם הכבל
באייטיונס בצד שמאל בשם המכשיר לחץ קליק ימני בעכבר ובחר ב transfer purchases
אח"כ קליק ימני ו backup
ואתה מסודר

tzvibeck
03/12/10, 12:36
אני גולש על ה-wifi של השכנה (בלי סיסמה)
ה-IP שהכנסתי וזה המופיע על האייפון זהים ובכל זאת הוא לא מתחבר בכלל.
יש פתרון לבעיה?
אייפון דגם 4.2.1 החדש
תודה שבת שלום
ושיהיו רק בשורות יותר טובות

tuli62
11/12/10, 17:29
שלום התקנתי את התוכנה ועברתי מילה במילה אחר ההוראות למרות הכול לא מצליח להתחבר מופיע לי הודעת שגיאה
connection refused אני מחובר למודם אלחוטי מה לעשות

Noam
11/12/10, 18:16
מה הip במכשיר שלך ומה הip שמוגדר בwinscp?
וודא שssh וwifi פועלים והמכשיר לא במצב standby

tuli62
13/12/10, 20:33
מה הip במכשיר שלך ומה הip שמוגדר בwinscp?
וודא שssh וwifi פועלים והמכשיר לא במצב standby

שלום
תודה על ההודעה ותשובה
שיניתי את הכתובת שהופיע באיפון שיניתי גם ב winscp
וללא הועיל מופיע לי אותה הודעה

מה הכוונה ל ssh ולמצב ה standby ?

מה לעשות ?
תודה נפתלי

Noam
13/12/10, 21:19
לוודא שopen ssh מותקנת מהcydia ובמצב פעיל
לוודא שהמכשיר לא במצב "נעילת מסך" ושהwifi פעיל ועובד

l1uodi
09/01/11, 00:07
לא נותן ליפתוח טרמינל מה עושים?

yarivtt
09/01/11, 09:02
שלום. מופיע לי סימן של מנעול עם חץ מסביבו, הסימן צמוד לחיווי הסוללה, ימין למעלה. מה הסימן הזה? הוא הופיע לי פתאום ואני לא זוכר שעשיתי או הורדתי משהו. תודה, יריב

Noam
09/01/11, 14:12
שלום. מופיע לי סימן של מנעול עם חץ מסביבו, הסימן צמוד לחיווי הסוללה, ימין למעלה. מה הסימן הזה? הוא הופיע לי פתאום ואני לא זוכר שעשיתי או הורדתי משהו. תודה, יריב

זה סימן שנותן חיווי על כך שהמסך נעול מפני סיבוב המכשיר לרוחב
לחץ פעמיים על כפתור הבית, גלול שמאלה עד הסוף עד שתראה את האייקון עם החץ והמנעול ולחץ עליו

leorii2000
03/04/11, 13:39
איך יודעים עם הssh פעיל?

goli880
16/07/11, 22:25
שלום..
הצלחתי להתקין את הWinscp ולהעביר לשם ערכות נושא..
הגעתי לשלב של ה-properties והתמונה במדריך לא עובדת ככה שאני לא יודעת מה לכתוב שם.
למישהו יש מושג??
תודה רבה

Noam
16/07/11, 22:50
שלום..
הצלחתי להתקין את הwinscp ולהעביר לשם ערכות נושא..
הגעתי לשלב של ה-properties והתמונה במדריך לא עובדת ככה שאני לא יודעת מה לכתוב שם.
למישהו יש מושג??
תודה רבה

איזו תמונה בדיוק לא עובדת?
אגב, למה את לא מתקינה ערכת נושא ע"י winterboard מהסידיה?

goli880
16/07/11, 23:03
http://www.iphones.co.il/forum/thread49102.html במדריך הזה התמונה של שלב 8 לא עובדת.

אני לא מוצאת את הערכות נושא הספציפיות האלה בסידיה.. ומה שהעברתי לא מופיע לי בwinterboard
עשיתי משו לא נכון? ><

Alon51
30/07/11, 00:19
אני בעל מכשיר Motorola W 205. מסלול טוקמן בסלקום. רוצה לקנות מכשיר מאט מודרני יותר (עם מצלמה, אולי מסך טאץ'). ולהעביר למכשיר חדש את הסים שבמכשיר Motorola ולהשאר כמובן במסלול טוקמן. אודה אם מישהו ימליץ לי איזה מכשיר ליקנות (רצוי לא יותר מ-400 ש"ח) וגם מה אני צריך לדעת כדי להעביר את הסימ הישן שלי?

Noam
30/07/11, 00:21
אני בעל מכשיר motorola w 205. מסלול טוקמן בסלקום. רוצה לקנות מכשיר מאט מודרני יותר (עם מצלמה, אולי מסך טאץ'). ולהעביר למכשיר חדש את הסים שבמכשיר motorola ולהשאר כמובן במסלול טוקמן. אודה אם מישהו ימליץ לי איזה מכשיר ליקנות (רצוי לא יותר מ-400 ש"ח) וגם מה אני צריך לדעת כדי להעביר את הסימ הישן שלי?

אבל איך הנושא שלך קשור לפוסט הזה? :-/
פתח פוסט בתת פורום "שאלות לפני קנייה"