מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : דיון | הגדרות אינטרנט סלולרי באייפון - Edge



קובליו
17/10/08, 04:15
נושא זה נפתח כאשכול נישה למדריך "הגדרות אינטרנט סלולרי באייפון - Edge " (http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=58107)

נושא זה נפתח למטרה אחת בלבד - לשאול שאלות על דברים שלא היו ברורים במדריך!

* האשכול נועד אך ורק לשאלות הקשורות במדריך, לפני שאתם מעלים שאלה לנושא, עירכו חיפוש, עברו שנית על המדריך, רוב הסיכויים שהתשובה שאתם מחפשים נמצאת במדריך.
* המנעו מתגובות כלשהן, גם אם מפרגנות וגם אם לא.
* הנושא נועד אך ורק למתן תשובות ועזרה שקשורים למדריך אליו הוא מקושר!
* מי שלא יודע, לא בטוח, חושב, שלא יגיב! הזכות לענות לשאלות ניתנת רק למי שיש תשובה בטוחה!
* ספאם, או כל מעבר על אחד מהחוקים הכתובים בכוכביות יגררו עונשים! אנא ישרו קו עם החוקים, זה לטובתכם.

miko761
31/10/08, 10:28
שלום... היה לי בעבר אינטרנט EDGE בצורה של wap.orange.co.il
orange ו mobile54
לאחר שעשיתי איפוס להגדרות והגדרות אינרנט.
הכנסתי מחדש את אותם נתונים אך זה לא עבד.
הכנסתי את הנתון internet וזה כן עובד..
הפחד שלי הוא שאורנג תחייב אותי בכסף על גלישה מסוג זה
כי הגלישה שיש לי היא wap ללא הגבלה..

איך אני יכול להחזיר את ההגדרות לאיך שהיו ושהאינטרנט edge יעבוד על wap שוב????
תודה רבה!

שחרת
02/11/08, 00:58
אני מחפש קובץ preferences.plist לאורנג לקושחה 2.1
זה אותו הקובץ שיש במדריך או שצריך קובץ אחר ?

עשיתי מה שכתוב במדריך כולל הגדרת הפרוקסי ולא מצליח להתחבר לי

elnigro
03/11/08, 13:46
שלום למנהל הפורום

ברצוני לשאול שאלה ברשותי איפון דור 3 8 גיגה פתוח לרשת סלקום
השבוע התחברתי לחבילת הגלישה שלהם edge אך אינני מצליח לגלוש האם ישנה הגדרה במכשיר שעליי
לבצע או שעליי לפנות לסלקום

תודה מראש

רביד
04/11/08, 01:31
אני מחפש קובץ preferences.plist לאורנג לקושחה 2.1
זה אותו הקובץ שיש במדריך או שצריך קובץ אחר ?

עשיתי מה שכתוב במדריך כולל הגדרת הפרוקסי ולא מצליח להתחבר לי

מצטרף לבקשה זה היה שימושי מאד בגירסאות הישנות ואני לא מבין למה לא עושים את זה גם לחדש? :confused:

שחרת
04/11/08, 20:38
מצטרף לבקשה זה היה שימושי מאד בגירסאות הישנות ואני לא מבין למה לא עושים את זה גם לחדש? :confused:

כנס ללינק הבא - יש שם פתרון. לי זה עזר

http://www.talaviram.com/iphone/

riddick00
10/11/08, 05:36
הלינק למדריך המלא באנגלית לא טוב אתה יכול להביא אחד אחר שעובד תודה מראש

sd212
28/11/08, 15:34
הלינק זה באמת עזר!!!תודה

מיכאל_1991
01/12/08, 21:59
תודה רבה עזר לי מאוד..

oferny
05/12/08, 18:09
אני מבקש לדעת מתי אני מחיוב בגלישה באינטרנט?
באיזה תוכנות נעשה שימוש באינטרנט ואז החיוב יקר ובאיזה לא ?
האם שימוש ברשת אלחוטית לא מחייב אותי ? :confused:

alon121212
06/12/08, 23:07
שלום.
עדכנתי את האייפון שלי לגרסא 2.2 והאדג' לא עובד לי על אף שהגדרתי אותו בהתאם להוראות.
מאחר ואני מחובר לסלקום זה אמור היה לקחת סביבות החמש שניות ולהיות מאוד פשוט אבל לא כך הדבר... איך אפשר לפתור את הבעיה?

תודה מראש!

kobba1
07/12/08, 03:32
Edge אין לי את זה ועקבתי אחריי הכול אין לי את זה מה זה אומר...???

Settings -> General -> Network -> EDGE
לי הוא רושם VPN ו- WIFI
**********************************************************************??

גרסה 2.1

alon121212
08/12/08, 07:04
יש לך אופציה להיכנס לתפריט בתוך Network שנקרא Cellular Data Network ושם תמצא את מה שאתה מחפש...

alonav11
11/01/09, 21:57
שלום,
יש לי אייפון 3G בגרסא 2.2 ואני מחובר לאורנג' עם חבילת גלישה(הרגילה, לא WAP). הכל עובד לי מצויין חוץ מזה שהאייפון לא מתחבר לי לאינטרנט בלי Wifi. עשיתי את ההגדרות באייפון כמו שכתוב באתר:uinternet ושם וסיסמא ריקים. ניסיתי גם עם שם וסיסמא - orange.
כשאני פותח ספארי הוא נותן לי הודעה שהסאפארי לא מחובר לאינטרנט.
מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה? אני גם לא מקבל את הסמל E אף פעם - רקאת הסמל של 3G כשזה מחובר.
תודה רבה!
אלון

acE
06/02/09, 15:45
ניסיתי את 2 האפשרויות של ההגדרות של האינטרנט באייפון שלי (3g), ו2 לא עבדו לי..
מיהו אולי יכול לעור לי?

moranpardes
26/02/09, 19:04
שלום
יש לי בעיה עשיתי חבילת גלישה של סלקום ב 24 שקל והתקנתי דרך הסידיה את הקובץ המתאים שיתן לי לגלוש עם wap והאינטרנט עובד רק שכול דף הוא מציג בבלאגן ובצורה לא נכונה ולא כמו שאמור להיות בdata
או כמו שהוא מציג בwifi
מישהו יודע למה ?

avi1225
14/03/09, 18:38
מישהו יכול לתת לי בבקשה את הפרטים לרשת של פלאפון?

PcGunMan
02/04/09, 20:02
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=77287

מיכצ'ה
25/06/09, 20:00
שלום..

מישהו יודע אם זה עובד בגירסא 3.0 ?..

תודה..

vaizerl
02/07/09, 11:28
איך מגדירים אינטרנט סלולארי בקושחה 3? (איפון 2g)

rigor
23/03/10, 21:52
שלום!

איפה אני מכניס את ההגדרות של EDGE ב- 2g 8GB 3.1.3? בגירסה 2.2 ה-WAP של אורנג' עבד פיקס...

ophirh1
04/05/10, 21:55
איפה מכניסים את הגדרות EDGE בגירסה 3.1.2?
ב network יש רק vpn ו wi-fi

nadavck
19/05/10, 09:15
היי, אני גם מנסה להתחבר ולא מצליח. קיבלתי אתמול עדכון מסלקום שהצטרפתי לחבילה אבל שאני מנסה לגלוש אני מקבל את ההודעה הבאה:
Safari אינו יכול לפתוח עמוד זה כי הוא אינו מחובר לאינטרנט.

יש לי את האות E ליד סימן הלוגו של סלקום למעלה. שניסיתי לגלוש במכשיר אחר, נוקיה, זה הצליח.
מה אני צריך להגדיר?

תודה.

ykspbv
07/08/12, 14:16
שלום אני לא מצליחה להיכנס לאינטרנט באייפון שלי ואני מבקשת עזרה פלייז ( דרך אגב איך אבא שלי יכול דרך האייפון שלו ואני לא מצליחה דרך האייפון שלי)

ykspbv
07/08/12, 14:17
תענו לי מהר על השאלה הקודמת!!