מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : עזרה לגבי אייפוד טאץ'- ההזזת אייקונים ושדרוג.



eylam7100
16/10/08, 22:36
שלום, יש לי אייפוד טאצ' 16 ג'יגה, גירסא 1.1.5,
לא מזמן עשיתי לו -jailbreak ויש לי את האינסטולר והכל...
יש לי שתי שאלות:

1. איך אני מזיז את האייקונים!!!! אני יודע שצריך ללחוץ ואז לחכות שהם ירעדו!!!! אבל זה לא עובד! קראתי שצריך להוריד customize, אז הורדתי אבל הוא כל הזמן קורס, למרות שהתקתי suid fix.
וגם אם הוא לא היה קורס אני לא מבין מה התפקיד של ה customize בכלל ואיך הוא קשור???

2.קראתי קצת באינטרנט והבנתי שגירסא 1.1.5 היא לא הכי נוחה...
האם כדי לי לשדרג, או לרדת גרסא?


בבקשה תענו מהר!!
תודה רבה,
(מצטער על החפירה)...

stavgayer
17/10/08, 01:48
ברור אחי גרסא חמש אחת הדפוקות תשדרג ל 2.1 או 2.0.2 אלה הכי חדשות (אבל אני ממליץ על ה2.1 כי יש בו סופר מאנקי בול [= )

eli1600
17/10/08, 01:52
סופר ***** בול חחחחח סתם הינה קישור לשדרוג הטאצ' מדריך מצויין http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=55104

S.L.Y - T.B
17/10/08, 06:33
ברור אחי גרסא חמש אחת הדפוקות תשדרג ל 2.1 או 2.0.2 אלה הכי חדשות (אבל אני ממליץ על ה2.1 כי יש בו סופר מאנקי בול [= )

לידיעתך, סופר מונקי בול הוא לא רק ל 2.1 אלא גם ל 2.0 , 2.0.1 ו 2.0.2

S.L.Y - T.B
17/10/08, 08:02
שלום, יש לי אייפוד טאצ' 16 ג'יגה, גירסא 1.1.5,
לא מזמן עשיתי לו -jailbreak ויש לי את האינסטולר והכל...
יש לי שתי שאלות:

1. איך אני מזיז את האייקונים!!!! אני יודע שצריך ללחוץ ואז לחכות שהם ירעדו!!!! אבל זה לא עובד! קראתי שצריך להוריד customize, אז הורדתי אבל הוא כל הזמן קורס, למרות שהתקתי suid fix.
וגם אם הוא לא היה קורס אני לא מבין מה התפקיד של ה customize בכלל ואיך הוא קשור???

2.קראתי קצת באינטרנט והבנתי שגירסא 1.1.5 היא לא הכי נוחה...
האם כדי לי לשדרג, או לרדת גרסא?


בבקשה תענו מהר!!
תודה רבה,
(מצטער על החפירה)...

1. אתה לא צריך ללחוץ ואז לחכות. פשוט תיגע באייקון בלי לעזוב עד שהוא רועד

S.L.Y - T.B
17/10/08, 08:24
2. ברור שלשדרג!! ל2.1

eli1600
17/10/08, 08:45
2. ברור שלשדרג!! ל2.1

אחי אני מדמיין או שאתה כל פוסט מפוצץ במודעות אחת אחרי השניה לא יכלת לכתוב הכל יחד??
לא שמפריע לי אבל אתה מוזר אחי חחחחחחחח

S.L.Y - T.B
17/10/08, 08:59
אחי אני מדמיין או שאתה כל פוסט מפוצץ במודעות אחת אחרי השניה לא יכלת לכתוב הכל יחד??
לא שמפריע לי אבל אתה מוזר אחי חחחחחחחח

חחח...;) כל פעם אני נזכר בתשובה אחרת לשאלות של הבן אדם, וכל פעם אני על הדרך גם מקפיץ את ההודעה כדי שמי שכתב יראה את התשובות ישר ולא יצטרך לחפש. אין לי בעייה להפסיק עם זה....

eli1600
17/10/08, 09:08
לא אחי אמרתי לך לא מפריע לי חחחחחחח סתם לא הבנתי למה אתה רושם מודעה אחרי מודעה
מילא סתם הייתה רושם אבל אתה עוזר לאנשים כל הכבוד לך

S.L.Y - T.B
17/10/08, 09:43
לא אחי אמרתי לך לא מפריע לי חחחחחחח סתם לא הבנתי למה אתה רושם מודעה אחרי מודעה
מילא סתם הייתה רושם אבל אתה עוזר לאנשים כל הכבוד לך

כן, כבר הבנתי קודם שזה לא מפריע לך.......

eylam7100
17/10/08, 11:21
תודה רבה על העזרה!!! אבל לא כדאי לי לרדת גירסא?? נגיד ל1.1.4?

eylam7100
17/10/08, 11:22
ואם מישו יכול להסביר לי ממש בקטנה, מה התפקיד של ה customize?

D.G.S
17/10/08, 12:00
רק שתדעו !!!!!!!!!!!!
כדי להזיז את האיקונים צריך את חבילת העשרים דולר( מייל פתקים ,מזג אוויר מפות ומניות)
בגירסה שאתה בא כנס לאינסטולר ותתקין חבילה ששמה -(אני לא זוכר מה שמה אם משהו שיודע שיגיד לו !!!)

eylam7100
17/10/08, 12:13
תודה! אבל איך קוראים למה שצריך להתקין???

D.G.S
17/10/08, 12:42
תכתוב 1.1.4 בחיפוש של האינסטולר ואז תראה משהו כמו אפל פול 1.1.4 ותכנס תראה שכתוב מייל אוו מזג אוויר תוריד את זה