מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : התחדשתי בטאץ' 16gb צריך עזרה מהתותחים



שי אוחיון
16/10/08, 20:52
אהלן אנשים אני חדש..
קניתי היום טאץ' 16 ג'יגה יש בו עברית רק בדפדפן ובמקלדת. גם זה מוזר.
1.הלכתי לפי המדריכים פה להעביר שירים באיטונס לטאץ' והם לא מופיעים לי במכשיר רק בתוכנה שאני מחבר..
והם Mp3 בלבד..
2.גם סרטים.. העברתי Mp4 דרך האיטונס וגם זה אני לא רואה במכשיר.
3.וביוטויב המובנה וגם דרך הדפדפן לא פותח וידאו שאני בוחר..
עזרה , לא יודע מאיפה להתחיל תודה.

D.G.S
16/10/08, 21:01
אין תמיכה בפלש !
תעשה את זה http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=55104 את השירים פשוט תגרור
זה צריך להיות MP4 של איפוד טאץ

S.L.Y - T.B
16/10/08, 21:20
אין תמיכה בפלש !
תעשה את זה http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=55104 את השירים פשוט תגרור
זה צריך להיות MP4 של איפוד טאץ

דור, מה הקשר שאין תמיכה בפלאש********** הרי היוטיוב מובנה כבר במכשיר ועובד חלק.

בקשר לאיש ששאל, אתה מחובר לרשת אלחוטית**********

D.G.S
16/10/08, 21:23
לא הוא אמר שהוא לא מצליחח לרואת סרטונים האיטנרנט כמו פירסומות וכל מי ני דברים שדרשים פלאש

S.L.Y - T.B
16/10/08, 21:35
אהלן אנשים אני חדש..
קניתי היום טאץ' 16 ג'יגה יש בו עברית רק בדפדפן ובמקלדת. גם זה מוזר.
1.הלכתי לפי המדריכים פה להעביר שירים באיטונס לטאץ' והם לא מופיעים לי במכשיר רק בתוכנה שאני מחבר..
והם Mp3 בלבד..
2.גם סרטים.. העברתי Mp4 דרך האיטונס וגם זה אני לא רואה במכשיר.
3.וביוטויב המובנה וגם דרך הדפדפן לא פותח וידאו שאני בוחר..
עזרה , לא יודע מאיפה להתחיל תודה.

הוא בטח התכוון לכך שסרטונים שהוא בוחר לפתוח ביוטיוב המובנה וגם דרך הספארי לא פועלים.
אם האיש ייתקן אותי ויאמר שהוא מתכוון למה שאתה אמרת - אני מתנצל. כך אני הבנתי מדבריו.

DannyLi
17/10/08, 10:08
לחצת על sync אחרי שהעברת סרטים ושירים לאייטונס?

שי אוחיון
17/10/08, 16:07
הכל בסדר הסתדרתי עם העברת שירים וסרטים למכשיר ,
המכשיר קולט WIFI וגם שהקליטת WIFI מלאה אני נכנס ליוטוב המובנה לוחץ על קליפ זה פותח תמסך ואומר-Error playing movie
וסרטים שהעברתי למכשיר הוא מציג
מה הולך פה ?
ומישהו יכול להסביר לי שאני מוצא חיבור אלחוטי איך אני תופס אותו וזהו ?? בוחר בו ??

DannyLi
17/10/08, 16:22
תוריד Youtube Fix מהאינסטלר. בקשר לWIFI תיכנס להגדרות-WIFI-ותבחר רשת.

idan37
17/10/08, 16:31
תוריד Youtube Fix מהאינסטלר. בקשר לWIFI תיכנס להגדרות-WIFI-ותבחר רשת.
יוטיוב פיקס לא תמיד עובד, אצלי אם זה קורה אני יוצא מהסרטון ונכנס אליו שוב והוא פועל.

S.L.Y - T.B
17/10/08, 16:41
יוטיוב פיקס לא תמיד עובד, אצלי אם זה קורה אני יוצא מהסרטון ונכנס אליו שוב והוא פועל.

אותו דבר גם אצלי

שי אוחיון
17/10/08, 17:05
אז אולי מישהו יכול להביא לי את ההגדרות הכי טובות בהגדרות דפדפן וwifi

stavgayer
17/10/08, 17:18
קודם כל תתחדש [=
תסנכרן את האיפוד אחרי ההוספה של הדברים!!!!!