מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : דרך זמנית לכתוב בעברית ב2.0



planB
25/07/08, 14:08
היי
אין לי כל כך זמן לעבוד על מקלדת כמו שצריך אבל הנה פתרון זמני
http://www.box.net/shared/static/frmedrg2sg.PNG


תעלו את הקובץ מכאן (http://www.box.net/shared/lzbsf6okck)
/System/Library/Frameworks/UIKit.framework
(לדרוס את הקובץ הקיים)

עכשיו במקלדת כשלוחצים A Z או E בלי לעזוב אפשר לבחור את האותיות בעברית שיש באותה שורה

aviranak
25/07/08, 14:21
גם זה משהו תודה על ההשקעה :)

unleashed
25/07/08, 14:22
שים לב שאתה יכול לשנות שם גם את אחת הסיומות ל.co.il (שלוחצים ארוך על COM יופיע co.il)

planB
25/07/08, 14:23
כן אני יודע, זה ממילא סתם משהו זמני עד שתהיה עברית מלאה אז עשיתי את המינימום ההכרחי

unleashed
25/07/08, 14:32
כן אני יודע, זה ממילא סתם משהו זמני עד שתהיה עברית מלאה אז עשיתי את המינימום ההכרחי

עבודה קשה מצפה לאלה שרוצים לפתח עברית בחינם... הרבה דברים השתנו וגם הרוסים קיבלו מקלדת מאפל ככה שאין לנו על מי להסתמך כבר

ronvaisman
25/07/08, 14:37
תודה רבה!!! פשוט ענק !!!

oren730
25/07/08, 14:50
רב תודות

Doenyas
25/07/08, 15:53
נחמד, תודה!

asher_ungar
25/07/08, 15:54
כל הכבוד!!
גם בsms? כששולחים למישהו זה יוצא נכון?

planB
25/07/08, 16:01
נראה לי אבל לא ניסיתי אשמח אם תנסה ותגיד לי אם זה בסדר

asher_ungar
25/07/08, 16:04
אני קודם צריך לשדרג :).. עוד אנשים ניסו?

nicko
25/07/08, 16:38
תודה רבה!

asher_ungar
25/07/08, 16:50
אף אחד לא ניסה ויודע אם זה עובד בsms כמו שצריך?

planB
25/07/08, 16:54
אף אחד לא ניסה ויודע אם זה עובד בsms כמו שצריך?

שלח לי בפרטי את המספר שלך אני אשלח לך SMS ותדע

asher_ungar
25/07/08, 17:20
אוקיי , זה עובד בsms כמו שצריך, המקבל מקבל את ההודעה נכון

T_A
25/07/08, 18:27
עבודה קשה מצפה לאלה שרוצים לפתח עברית בחינם... הרבה דברים השתנו וגם הרוסים קיבלו מקלדת מאפל ככה שאין לנו על מי להסתמך כבר

אההה באמת לא הסתדר לי למה אף ישראלי לא "פיתח" מקלדת לעברית...

itamar9
25/07/08, 18:33
אני מעדיף לחכות לבינתים אני מסתדר בובה עם האנגלית תגידו איזה תוכנה אפשר להעביר את האנשי קשר בגירסא 2?

Simsgy
25/07/08, 18:54
אממ, זה לא עובד לי כל כך.
זאת אומרת, זה העביר לשפה הזאת, אבל זה לא פותח לי את ה Popup.
יש לך פתרון?

Rayman
25/07/08, 19:02
פתרון זמני מקורי להחליף את אותיות ה Pop Up......
יפה!

unleashed
25/07/08, 19:07
אני מעדיף לחכות לבינתים אני מסתדר בובה עם האנגלית תגידו איזה תוכנה אפשר להעביר את האנשי קשר בגירסא 2?

קיימת אפשרות כזאת כבר מובנית בהגדרות של הדואר/אנשי קשר

Simsgy
25/07/08, 19:09
לא משנה, עובד מעולה! תודה רבה.

SunXes
25/07/08, 19:37
עובד עשר אחי!!!
תודה רבה!!!!
נקווה שזה באמת זמני ושלא נצטרך להתבסס על זה יותר מידי זמן..

Arad2
26/07/08, 01:55
עריכה: לא משנה, טעות.

iamkoby
26/07/08, 12:16
איך בכלל מעלים קובץ לאייפון?

תודה!

Rayman
26/07/08, 17:08
איך בכלל מעלים קובץ לאייפון?

תודה!

יש להשתמש ב open ssh...יש מדריכים בפורום שיוכלו לעזור לך...

אסף כץ
27/07/08, 02:04
אני לא מצליח להוריד

planB
27/07/08, 09:14
אני עכשיו בעבודה וזה מוריד בסדר גמור

ariehs
27/07/08, 09:30
תודה רבה

שיחקת אותה לפחות אשר לכתוב לחמותי משהו והיא גם תבין :)

benbbt
27/07/08, 11:25
מה הסיסמה של ההגירסא הזאת בישביל להתחבר בתוכנה שמעבירים(עם השם משתמש Root)

planB
27/07/08, 12:06
כמו בקודמות
alpine
ומומלץ להחליף אותה (תסתכלו בדף הראשי של Cydia על Open ssh)

bhecht
27/07/08, 22:20
התוכנה שאני ממליץ בישביל ניהול קבצים באייפון היא iphoneBrowser
פשוטה ומעולה
http://iphonebrowser.googlecode.com/files/SetupiPhoneBrowser.1.52.exe

odedb52
29/07/08, 02:02
תודה רבה ;)
עובד מעולה.... אם מישהו רוצה גם .co.il בלחיצה ארוכה על .com... למרות שזו עבודה קלה העליתי בשבילכם (או לאלה שלא רוצים להתעסק עם קבצים לבד).
בדקתי אצלי ועובד.

http://rapidshare.com/files/133186951/Keyboard-default.plist.html

להחליף בקובץ שנמצא ב- /System/Library/Frameworks/UIKit.framework ולעשות ריסטרט.
(הוחלף ה- org.)

asaftrip
29/07/08, 17:40
העברתי את הקובץ אבל לא עובד לי
יש הצעות?

Maor.S
29/07/08, 17:52
תודה רבה!!