מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : osx on VM



vaza
18/07/08, 03:34
אני מנסה להפעיל את הOSX על הvirtual machine, בפעם הראשונה זה עבד מעולה
אבל מהפעם השניה לוקח לו שנים להפעיל את זה[8 שעות וזה לא סיים..]... יש למישהו פתרון?

mti111
18/07/08, 03:40
מה זהvirtual machine זה תתוכנה לערצת MAC על PC הוא שהזה סתם סימולתור??.

Triple-z
18/07/08, 11:03
זה תוכנה שמאפשר לך לדמות מחשב ולהתקין מערכות הפעלה שונות בתוך הוינדוס שאתה נמצא בו

vaza
18/07/08, 12:01
אז... לא יודעים?

numiset
19/07/08, 01:04
אתה צריך Hd נוסף כדי להריץ אץ הos X עליו לא ניראה לי שאתה יכול להריץ Xp/vista וos X על אותו Hd

liviur
19/07/08, 01:52
Vmware מריץ מכונות בקובץ ניפרד , אין קשר לסימולטור (זה זה של המטוסים והנהיגה) ואין קשר למחיצות בדיסק הקשיח (מכיוון שvmware מריץ את המחיצה במקרה הזה בקובץ - כונן וירטואלי.

בקשר לתשובה , לא אין לי פיתרון מלבד לקנות Mac :)

ליביו

vaza
19/07/08, 03:22
אתה צריך Hd נוסף כדי להריץ אץ הos X עליו לא ניראה לי שאתה יכול להריץ Xp/vista וos X על אותו Hd

האמת יש מצב
כי באמת מהפעם השניה נראה לי ההארד דיסק השני שלי לא היה מחובר
בטוח שלא מספיק שני מחיצות או משהו כזה?
מה זה קשור להארד דיסק השני?, הוא לא כותב עליו כלום..

numiset
19/07/08, 03:27
האמת יש מצב
כי באמת מהפעם השניה נראה לי ההארד דיסק השני שלי לא היה מחובר
בטוח שלא מספיק שני מחיצות או משהו כזה?
מה זה קשור להארד דיסק השני?, הוא לא כותב עליו כלום..

אני בכלל לא יודע מה אתה מנסה לעשות אחי אני סתם אמרתי משהו שניראה לי הגיוני חחחח אני בכלל לא מבין בזה חחחחחח

vaza
19/07/08, 03:35
:s טוב...

דמ, חייב להיות לזה פתרון, לא הגיוני שעבד פעם אחת וזהו... אם עבד פעם אחת, צריך לעבוד גם שוב, אני א מתכוון לקנות מקינטוש

TALTOL15
19/07/08, 12:24
VAZA תוכל לתת לי את המק עצמו, אני ינסה להפעיל גם ואנסה להגיד לך מה הבעיה או לתת לך את ההגדרות המתאימות.
שלח לי לינק בפרטי, כאן או במייל: tal9409@gmail.com

GalDanino
19/07/08, 13:31
:s טוב...

דמ, חייב להיות לזה פתרון, לא הגיוני שעבד פעם אחת וזהו... אם עבד פעם אחת, צריך לעבוד גם שוב, אני א מתכוון לקנות מקינטוש

תיקנה מק!

יש לי חבר עם מק הייתי אצלו יומים ולא רציתי ללכת וגם שזה המחשב הכי טוב להריץ עליו ויסטה או אקספי (מנכ"ל מיקרוסופט בישראל אמר) כי זה לא כמו דל ואלה הוא כל הביפנים שלו של אפל נגיד דל יש להם מעבד של זה וHD של זה ומסך של זה לא כמו מק למק יש את כל החלקים הפנימים (חוץ בהמעמבד של אינטל) שלה אז אין סיבוך

vaza
19/07/08, 13:54
VAZA תוכל לתת לי את המק עצמו, אני ינסה להפעיל גם ואנסה להגיד לך מה הבעיה או לתת לך את ההגדרות המתאימות.
שלח לי לינק בפרטי, כאן או במייל: tal9409@gmail.com

שלחתי, תודה..







וגל... אין מצב שאני קונה מק, הרגע קניתי את המחשב הזה..

vaza
19/07/08, 22:03
חיברתי באמת את הhd השני שלי וזה עבד :s:s:s:s:s:s
מוזר ביותר אבל שיהיה
בכל מקרה - איך אני מעביר קבצים לשם, והאם יש אפשרות להפעיל את זה ללא הhd השני?

vaza
20/07/08, 18:35
טוב עובד מעולה, עכשיו לפענח איך להתחבר לאינטרנט/להעביר קבצים מהxp לmac בvm

vaza
21/07/08, 14:15
וווווווהווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווו
מישהו פה מתקין את הsdk עכשיו... כן כן
אני!
יה מאדה פאקה...

TALTOL15
22/07/08, 11:15
אני אשמח שתגיד לי איך הצלחת כי אני עדיין מנסה להפעיל את מה ששלחת לי (:

Doctor Who
22/07/08, 11:44
חיברתי באמת את הhd השני שלי וזה עבד :s:s:s:s:s:s
מוזר ביותר אבל שיהיה
בכל מקרה - איך אני מעביר קבצים לשם, והאם יש אפשרות להפעיל את זה ללא הhd השני?


וווווווהווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווו
מישהו פה מתקין את הsdk עכשיו... כן כן
אני!
יה מאדה פאקה...

חחח אפילו שאני (numiset) לא הבנתי מה אני אומר צדקתי חחחחח
ולזה ילדים קוראים אינטיליגנציה =]:cool:

vaza
22/07/08, 18:15
ניתקתי את הHD ועדיין עובד...
אין לי מושג איך, מצטער לא יכול לעזור :S
נסה לחבר HD באמת ולשחק עם
-s
-v
ולעשות תיקון דרך שם..
לא עשיתי יותר מזה
איכשהו עכשיו עובד
בכל מקרה אני מוריד דיסק התקנה דרך הBOOT כי הVM עובד לאט ולא מזהה לי את הUSB ובלאגנים איתו