מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : מישהו יודע איך להמיר Plist לטקסט בוינדוס?



Yotam.B
10/07/08, 09:44
היי,

מישהו יודע איך להשתמש בסקריפט הזה בוינדוס?
http://scw.us/iPhone/plutil/

עד עכשיו ערכתי קבצי Plist במק שלי.. אבל לאחרונה נתקלתי בסקריפט הזה שמאפשר לעשות את זה גם בוינדוס.
לא הבנתי כל כך איך משתמשים בזה? והאם בעזרת הסקריפט הזה אחרי שהפכתי את הקובץ לבינארי אז אפשר להחזיר אותו מקודד כPlist?

תודה :D

VladimirK
10/07/08, 10:58
היי,

מישהו יודע איך להשתמש בסקריפט הזה בוינדוס?
http://scw.us/iPhone/plutil/

עד עכשיו ערכתי קבצי Plist במק שלי.. אבל לאחרונה נתקלתי בסקריפט הזה שמאפשר לעשות את זה גם בוינדוס.
לא הבנתי כל כך איך משתמשים בזה? והאם בעזרת הסקריפט הזה אחרי שהפכתי את הקובץ לבינארי אז אפשר להחזיר אותו מקודד כPlist?

תודה :D

אתה פשוט צריך להישתמש בPerl Interpreter כלשהו. אני משתמש בActivePerl (http://activeperl.com)
תריץ את הסקריפט עם פרמטר יחיד - שם הקובץ שאתה רוצה להמיר.

Yotam.B
10/07/08, 11:31
תודה על התשובה! :)
הורדתי את זה... עכשיו הסקריפט הפך לי לאייקון של התוכנה ואני לוחץ עליו נפתח החלון דוס וישר נסגר :s

אבי אבקסיס
10/07/08, 11:48
תודה על התשובה! :)
הורדתי את זה... עכשיו הסקריפט הפך לי לאייקון של התוכנה ואני לוחץ עליו נפתח החלון דוס וישר נסגר :s

במידה וזה קובץ Plist של מק שלח לי אותו תגיד לי מה אתה רוצה לעשות אני יעשה וישלח לך .

Yotam.B
10/07/08, 11:57
זה לא הקטע... יש לי גם מק אם אתה זוכר.
פשוט רוצה לדעת איך משתמשים בסקריפט הזה בוינדוס. תודה בכל מקרה על הרצון לעזור :)

VladimirK
10/07/08, 12:26
תודה על התשובה! :)
הורדתי את זה... עכשיו הסקריפט הפך לי לאייקון של התוכנה ואני לוחץ עליו נפתח החלון דוס וישר נסגר :s

תפתח CMD
ותריץ: perl -w plutil.pl area.plist

Yotam.B
10/07/08, 13:01
מעולה! תודה רבה :)
עכשיו אחרי שערכתי את הקובץ, יש אפשרות להפוך אותו לקובץ מקודד כמו שהיה בהתחלה?

עריכה: הסתדרתי, תודה רבה על הכל! ;)

Netela chama
30/07/08, 10:43
שלום אני רוצה לערוך קבצים מסוג plist האתר שהשתמשתי בו לא פועל לי יותר
אפשר קצת יותר פרטים על perl ואיך עורכים איתו קיבצי plist ?
אים אפשר להכווין אותי לאיזה מדריך בעיברית אני אשמח.

Netela chama
28/09/08, 21:53
אני רוצה לערוך קובץ פליסט ב-perl לא כלכך הבנתי איך משתמשים בו.
עזרה בבקשה.
עריכה: בעיה נפתרה:http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=54683&page=2