מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : קניתי קבל לאיפוד טאץ שמחר בין האיפוד לטלויזיה ולא רואים כלום!



L.A
17/06/08, 18:23
מישהו יכול לעזור?

snir101010
18/06/08, 11:19
מאיפה הוא מתחבר מהאוזניות או מהחיבור של הסינכרון?

kakipipi
18/06/08, 12:00
מהסיכנרון נראה לי...

snir101010
18/06/08, 15:35
הוא מתחבר מלמטה או מלמעלה?
ומאיפה קניתה אותו יש לך קישור?

Yonatan
18/06/08, 17:50
איפה קנית? גם אני רוצה.

shaisls
18/06/08, 17:58
הוא מתחבר מהאוניזיות יש לוח יבור 3.5'' ומהצד השני בננות 3 צבעים לוידאו/סאונד לך להגדרות וחפש שם תהגדרות של טלוויזיה שחק בין Pal לntsc

BBBB1000
22/06/08, 21:26
כבר שמעתי על כמה מקרים של אנשים שקנו כבלים כאלו ונדפקו.
מומלץ בחום לקנות אך ורק כבל מקורי של אפל

explize
23/06/08, 00:06
ועדיף לקנות כבל ולא קבל.... כי אחרת סתם תקבל בטריה....

snir101010
23/06/08, 08:02
ועדיף לקנות כבל ולא קבל.... כי אחרת סתם תקבל בטריה....
חחח
אבל אני לא חושב שהכבל אמור להתחבר מהאוזניות הוא אמור להתחבר מהחיבור של ההטענה

רשי
24/08/08, 15:22
גם אני קניתי כזה מהאופיס דיפו וגם לי הוא לא עבד למזלי שמרתי תקופסה והחזירו לי תכסף יש עכשיו בבאג במאה שקל כדאי לקנות?

daytek
05/09/08, 21:13
הכבל בבאג פועל מצויין
רק בגירסא מתחת ל2.0 לא פועל בגירסא 2.0
פעל לי יפה מאוד בגירסא 1.1.4 וכשהעברתי ל2.0 אחרי דקה הוא סוגר לי את הסרט כי הוא אומר שהכבל לא מקורי. (אייפון דור ראשון)

stinger_04
12/10/08, 23:10
לעזאזל...אני גם קניתי מבאג היום, גם לי הוא אומר משום מה שהוא לא מתאים לאייפון, אבל לדעתי הוא מתכוון מהבחינה שאין אוזניה ורמקול ולכן הוא נותן לנו לעבור למצב טיסה כדי שלא נקבל שיחות ולא יפריעו לנו בזמן הסרט או המוזיקה (זה לפחות ממה שהבנתי מההודעה)

אבל עדיין, מישהו יודע מה עושים במצב הזה אני גם בגרסה 2.1 והוא מתחבר מלמטה, שומעים סאונד אבל תמונה אין.
מה דעתכם ?

liordl
13/10/08, 12:18
גם אני קניתי אתמול את הכבל הזה מבאג ב 99 שח,הוא לפעמים פועל עם תמונה וסאונד ולפעמים רק הסאונד פועל מוזר לחלוטין.
הוא גם לפעמים מקפיץ לי את ההודעה של "לעבור למצב טיסה" כנראה שלפעמים ההגדרות קופצות מי PAL לntsc.

למישהו יש פיתרון?

TommYBoY
13/10/08, 14:17
לאאאל לללא לאאא
הבעייה היא שיטת השידור Pal Ntcs אם הטלוויזה שלך היא מולטי סיסיטם זה יעבוד בלי בעייה
אם לא תנסה את שני המצבים פעל Pal ו פעם Ntcs
בהצלחה..

ואל תשכח להשים את טלוויזיה למצב של Av

liordl
13/10/08, 15:57
אחי זה לא קשור הוא פשוט מקפיץ הודעה באייפון שההתקן לא מתאים לאייפון זה לא קשור לשיטת שידור אחי ודרך אגב נסתי את שתי שיטות השידור וזה לא עוזר וברור שהייתי במצב Av בטלויזיה.באסהההה:s
הלכתי והחלפתי לכבל אחר בחנות אבל הבעיה חוזרת על עצמה כנראה שאני יקח זיכוי וזהו מסתבר שלא סתם הכבל המקורי של Apple עולה 50$ חחח...

נראה לי בגלל שזה כבל לא מקורי הוא מקפיץ הודעה שזה התקן לא מתאים,כל מי שחושב לקנות את הכבל הזה שיחשוב פעמיים כי יש מצב שזה לא יעבוד לו וחבל על המאמץ.

חג שמח לכולם :]

stinger_04
17/10/08, 10:18
אני מגבה אותך ואיתך ביחד בצער....
אכן הכבל לא עובד לי, לא משנה מה. האייפון לא רוצה לקבל אותו ולשדר וידאו.

liordl
19/10/08, 03:01
כנראה זה עניין של אי התאמה למכשיר,האייפון לא מקבל התקן לא מקורי (מוצר שאינו מבית אפל) שמתחבר אליו ולכן מופיע ההודעה של "התקן לא מתאים לאייפון" הבנתי שזה גם קשור לגרסאות של מכשירים,הבעיה הזאת גם קופצת בחיבור המכשיר לתחנת שמע (רמקולים חיצוניים) של חברות שונות כמו למשל iHome ההודעה קופצת כאשר מחברים את המכשיר לעגינה מופיע שוב "התקן לא מתאים לאייפון" זה מתוך ניסיון הייתי בחנות של idigital ברמת אביב וזה מה שהופיע לי לצערי כאשר חיברתי את המכשיר לתחנת שמע של iHome המכשיר שברשותי הוא 2G בגרסה 2.0.1 הבנתי מהמוכר במקום שזה קורה רק למכשירי אייפון ולא למכשירי אייפוד שאת זה כבר לא בדקתי.

- בכל אופן מי שמעוניין בחיבור האייפון לטלויזיה בעזרת כבל AV אני ממליץ לו שלא יסתכן ויקנה את הכבלים הלא מקוריים אלא יקנה כבל מקורי שעולה בסביבות ה 100 שח בדיוק כמו הכבל הלא מקורי,ראיתי כבל AV של אפל בחנות של idigital.

-אני גם בודק כרגע הזמנה דרך ebay של הכבל הבא שנראה שהוא גם איכותי אך לא מקורי והוא לא מתאים לגרסה 2.1 מקווה שהוא יהיה תחליף זול ופתרון יעיל לבעיה,אני יעדכן אותכם בהמשך :]

לינק למוצר ב ebay :

http://cgi.ebay.com/Component-AV-TV-Cable-for-Apple-iPhone-iPod-Touch-Nano_W0QQitemZ370089145177QQcmdZViewItem?hash=item 370089145177&_trkparms=72%3A1240%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C 240%3A1309&_trksid=p3286.c0.m14

שיהיה שבוע מצויין :]

stinger_04
21/10/08, 18:43
אחי חבל על הכסף זה נראה לי בדיוק אותו כבל, העניין שאם תשים לב לכל הכבלים המקוריים של אפל של הוצאת וידאו יש חלק נוסף בכבל מעין ריבוע קטן כזה שבתוכו יש צ'יפ מויחד שממיר או עושה איזה משהו, אפל כנראה שמו חסימה על ההוצאה. כמו כל דבר אחר שאפל עושים, זה גם רשום על הפירוט של המוצרים שלהם שיש צי'פ מיוחד או משהו כזה....