מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : סקר למי יש מק וינדוס ביחד בפיסי



mb512
13/06/08, 13:38
שלום
רציתי לדעת למי יש וינדוס עם מק על מחשב פיסי
תודה

tomer32
13/06/08, 17:56
לי על Vmware

mb512
13/06/08, 18:33
תגיד זה לא מאיט את המחשב שאתה משתמש בזה?

alon7
13/06/08, 18:37
לי יש וינדוס וmac

tomer32
13/06/08, 18:50
תלוי כמה Ram אתה נותן למאק

eyal-h
13/06/08, 19:11
אני לא מצליח להתקין מישהו יכול לעזור!!!

DiMenToR
13/06/08, 19:44
משתמש במאק כבר מעל חודש וחצי ומרוצה ברמות =]
מותקן גם אקס פי להרצת תוכנות שחובה כמו - דיסק למידה לתאוריה חח

רק חבל שעשיתי שטויות ואני צריך לפרמט את המאק.. ניסיתי להתקין מקודדים ל QuickTime ועכשיו ה VLC עושה בעיות עם x264 גם לא ראיתי את ההגדרות של ההתקנה של הקודקים ל QuickTime כמו שצריך להיות ככה שזה בטח מתנגש או משהו.. בתאכלס הכל מגובה אצלי אבל חבל לפרמט :\

Yotam.B
13/06/08, 20:11
לי יש Mac מקורי + וינדוס וזה עובד לי מעווווווולה!

XeDoPL
13/06/08, 21:05
יש לי windows vista ultimate
ו mac osx 10.5.2

המחשב עוד מעולה....

natish
14/06/08, 00:21
יש לי מקבוק עם לאופרד ו-xp שאני מריץ דרך bootcamp או פרללס

Maayan
14/06/08, 01:10
פיסי לוח אם Asrock ועליו XP ובדיסק נפרד OSX 10.5.3 חיים יפה ביחד ובנפרד.

pokibatz
14/06/08, 04:02
לי יש את שני המערכות על pc חזק ..
(בדואל בוט)

d-fencer
14/06/08, 05:50
mac book pro עם שתי מערכות ההפעלה עם פרללס
רק התחלתי לעבוד עם זה לפעמים קצת לא נוח אבל צריך ללמוד

T_A
15/06/08, 09:01
מחשב עם Core 2 Quad

Dual Boot של Windowx Xp 64 ו Os 10.5.2

וגם שאני בosx אני יכול להפעיל את Win Xp דרך Vmware Fusion.

linkinuser
17/06/08, 16:32
לי יש וזה עובד פיצוץ...

Noamn
18/06/08, 04:28
יש לאופרד בגרסא האחרונה + XP ופועל מעולה שניהם בדואל בוט - http://youtube.com/watch?v=EVdOpLitYhE

נועם93
25/06/08, 02:58
יש לאופרד בגרסא האחרונה + XP ופועל מעולה שניהם בדואל בוט - http://youtube.com/watch?v=EVdOpLitYhE

אתה יכול לשלוח אותי בפרטי לאיזשהו מדריך שלימד אותך לעשות את זה ?

gal111
28/06/08, 21:13
לכל אלה שמריצים windows ו-osX יחד:

האם זה פשוט לעבור מ-osx ל-windows דרך bootcamp? (או אולי יש דרך מהירה יותר?)

ודבר שני - האם אפשר להתקין osX על win XP תוך שימור כל המידע הקיים על המחשב?

DiMenToR
28/06/08, 21:54
יש לאופרד בגרסא האחרונה + XP ופועל מעולה שניהם בדואל בוט - http://youtube.com/watch?v=EVdOpLitYhE

תגיד, איך עשית שזה "מפזר" את החלונות ככה והריבוע כזה שמתחלף הצידה? אני לא מדבר על Spaces אלא על השני, תודה =]

Noamn
29/06/08, 01:17
חפש בספוטלייט Expose, ניתן להגדיר את הexpose דרך ה"hot corners" (ככה הכי נוח להשתמש) מגדירים מכאן (http://img47.imageshack.us/img47/5771/picture2rn1.png)


"הריבוע שמתחלף הצידה" אם הבנתי אותך נכון, זה האפקט של המעבר ל-login window מגדירים מכאן (http://img396.imageshack.us/img396/3701/picture1go3.png)

וגל..זאת הדרך הכי מהירה פשוט שהמחשב עולה בוחרים במערכת הפעלה שרוצים.
בקשר לשימור המידע בxp, זאת לא בעיה פשוט עושים מחיצה חדשה שאותה מגדירים לosx,לאחר התקנת הOS X מגדירים עם boot manager (אני עובד עם Gparted LiveCd) שמהמחיצה של הosx יהיה את הboot ( זה נמצא בflags או משהו כזה )