מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : הצלחתי לשים mac



XeDoPL
15/05/08, 17:00
היי כולם

אחי הרבה זמן הצלחתי לשים mac על המחשב נייח שלי:P

הנה המפרט:
Core 2 Due e6600 2400@3056
1GBX3 ram DDR2 800 MHz
Westren Digital 320GB 16MB
Gigabyte 965P-DS3
nVIDIA GeForce 8800 GTS 512 DDR3
450w RX-RTX
temperature: 28,28
Logitech X-540 5.1 Speakers


תגובות...

SRotem
15/05/08, 17:10
תתחדש, אני פשוט הכנסתי את הדיסק של kalyway והתקנתי, אחרי זה הייתה לי בעיה עם הסאונד ודיי התעצלתי לתקן אותה אבל בסוף הצלחתי עם מדריך מהאקינטוש, לפעמים יש לי בעיות עם ההתחברות לאינטרנט כנראה שהוא נעול על אי פי מסוים בראוטר שלי..
תהנה...

Noamn
15/05/08, 17:39
כל הכבוד ברוך הבא לעולם ההאקינטוש XD
ד''א באיזה גרסא השתמשת ?

לי יש את הkalyway האחרונה 10.5.2 הכי טובה.. באה עם הרבה תוכנות רק היא מגדירה בcustomize את הpcgenusb2 כבריברת מחדל ...שזה פאטצ' שמתאים רק לניידים ויכול לעשות בעיות..

על המפרט הזה:

e4300 1.8GHZ @3.6ghz
7900gs 256mb
GIGABYTE 965P-DS3
2GB 800MHZ 4CL G.Skill

ד''א יש לי לוח כמו שלך..

הכל פועל לך פיקס?? צריך בעקרון להתקין דרייבר לסאונד (אם אתה רוצה שהמקרופון יפעל לך והכל..)
אם אתה צריך תבקש אני אעלה לך..


תתחדש :)

pokibatz
15/05/08, 17:39
אני עדיין מנסה ללא הצלחה :(

XeDoPL
15/05/08, 17:41
התקנתי את KlayWay 10.5.2
עבד מעולה.

רק שאלה איך אני מגדיר את האינטרנט???

XeDoPL
15/05/08, 17:58
הצלחתי לסדר את זה..
בגלל שיש לי 2 כרטיסי רשת אז חיברתי את זה לכרטיס השני
אבל הוא התקין את הראשון

לא משנה ...

Noamn
15/05/08, 19:03
דרך System preferences --> network

אם יש לך ראוטר ואתה מתחבר אוטומטית פשוט תעשה dhcp ואם אתה רוצה להוסיך dnsים או כתוביות מיוחדת להתחבר אליה אז פשוט תעשה Manually

mb512
15/05/08, 19:26
תגיד הצלחת לשים מק על 256 זיכרון בלבד???
ועוד לאופרד??

Noamn
15/05/08, 19:29
256 גם אם תצליח המערכת לא תחזיק לך שהיא עולה היא כבר ב266 בערך צריך לפחות 1gb ומומלץ 2gb

XeDoPL
15/05/08, 19:36
אתה מתכוון ל ראם?!
אם כן רשמתי למעלה יש לי 3gb ראם!!

Noamn
15/05/08, 19:55
דברתי את mb512 ראיתי שיש לך 3 ג'יגה

XeDoPL
16/05/08, 13:20
הצלחתי לשים גם על הנייד שלי:P
Hp6689