מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : winpwn 0.99.2.18 Debug שוחחר - עידכון משמעותי!!!



Yotam.B
05/05/08, 06:10
היום בלילה בזמן שכולכם ישנתם אחרי המשחק של מכבי יצא גירסא חדשה של WinPwn עם עידכון משמעותי.

תראו תמונות ותחליטו בעצמכם, עכשיו אני בתהליכים לבדוק עד כמה התוכנה יציבה, היא בטוח יותר יציבה מהקודמת כי עכשיו היא לא משתשמש באמולציה למק ככה שהתהליך עובד הרבה יותר מהר.
טוב נו, אני לא אחפור, עכשיו תמונות אחרי זה הורדה.


http://img59.imageshack.us/img59/4099/20080505065738zv2.jpg

הוא הוסיף את האפשרות הכל כל כך שימושית! להוסיף התקנות מהאינסטולר! מדהים!
עידכון: יש עוד כמה בעיות עם הורדה של חבילות, כמו חבילת עברית של קוביאני, אך אני מאמין שעם רצינות כזאת זה יתוקן בגירסא הבאה.

http://img74.imageshack.us/img74/7506/20080505070057wj4.jpg

פתח את אפשרות הלוגואים:

http://img74.imageshack.us/img74/4385/20080505065808kg1.jpg

ואפשרות חיפוש של כאלו:

http://img59.imageshack.us/img59/6497/20080505071752qe2.jpg

וכל נושא הBootloder שופר כמו במק :)

http://img59.imageshack.us/img59/3082/20080505065919ka7.jpg

בקיצור, נראת לי גירסא ממש טובה, היא בתהליכי בדיקה אצלי עכשיו ואני אעדכן יותר מאוחר.
הורדות:
לינק 1 (http://rapidshare.com/files/112631013/winpwn_0.99.2.18_Debug.zip)
לינק 2 (http://winpwn.com/files/winpwn_0.99.2.18_Debug.zip)

iPhoner(?)
05/05/08, 06:16
נראה טוב...
השאלה היא אם הוא עשה פה משהו יותר מעיצוב Gui...
אני מקווה שכן ;)

BoInTheMix
05/05/08, 06:38
מדהים! תודה רבה על העידכון, האם הגרסא הנ"ל תומכת בגרסאות בטא של 2.0? אשמח לדעת.

Triple-z
05/05/08, 07:25
מעולה. האם הגרסא כבר מספיק יציבה לנסות ולהשתמש למשתמשים קצת פחות מומחים?

יצחק
05/05/08, 07:38
תודה שווה ליבדוק ולנסות

roei_dacho
05/05/08, 10:02
בגירסה הזאת אפשר להוסיף כבר סורסים ותוכנות שיותקנו בריסטור
רק חבל שאני מקבל תשגיאה Bsd Root בתהליך =/

Webmonster
05/05/08, 10:14
2 שאלות:
מישהו ניסה וזה עובד לו?...
ואיפה אפשר להשיג את הBootloder ?

orherbin
05/05/08, 12:06
עכשיו אני עוד יותר מתלבט אם לשדרג ל 1.1.4!

winston
05/05/08, 12:07
עכשיו כבר אין סיבה להשאיר את הלאופרד על המחשב :)

winston
05/05/08, 12:14
2 שאלות:
מישהו ניסה וזה עובד לו?...
ואיפה אפשר להשיג את הBootloder ?

http://rapidshare.com/files/104494661/bootloaders.rar

natish
05/05/08, 12:35
עכשיו כבר אין סיבה להשאיר את הלאופרד על המחשב :)

once you go MAC you can't go back ;)

james341
05/05/08, 13:19
מסכים לחלוטין

dudululu8
05/05/08, 13:47
once you go MAC you can't go back ;)

YOU CAN !
.
.
.
BUT

:) ONCE YOU GO MAC U NEVER WANNA GO BACK :)

stiassny
05/05/08, 13:53
ניסיתי ליצור ipsw עם עברית ו bosstools ו boosprefs,
התהליך עצמו נראה שעבר בסדר
גם כשהסתיים התהליך והאייפון עלה, הופיעו לי התוכנות בספרינגבוארד, אבל...
נראה כאילו אין הרשאות לשום דבר כי ה bossprefs לא משנה כלום (גם ללחוץ fix user permissions) לא עזר.
והעברית לא עובדת (לא מופיעה בכלל ב keyboards) - התקנתי את ה hebrew keyboard - all של קוביאני נדמה לי.
למישהו יש רעיונות? מישהו ניסה?

james341
05/05/08, 13:57
בעיית ההרשאות הרגילה
הקיצר התוכנה לא שווה כלום בדיוק הבעיה כמו במק

winston
05/05/08, 14:47
once you go MAC you can't go back ;)
לצערי אני לא שותף להתלהבות ממערכת ההפעלה הזאת
שילוב של לינוקס וחלונות נותן לי הרבה יותר מכל הכיוונים
יותר תאימות לחומרה
יותר תוכנות
יותר אפשרות להתאמה אישית של המערכת
לאופרד זה חביב, אבל זה לא הדבר האמיתי :)

houta1181
05/05/08, 14:51
עידכון יפה מאוד יותם,מוצג יפה עניני וקישורים טובים.
תודה רבה...
רק הלינק השני לא Rapid אינו תקין לתשומת ליבך...

Triple-z
05/05/08, 14:55
יש לינק חדש (http://winpwn.com/files/winpwn_0.99.2.18_Debug.zip) כנראה הקודם נפל מעומס יתר כי בבוקר הוא היה תקין

NeediPhone
05/05/08, 14:56
שאלה מפגרת מה התוכנה הזאת עושה?

winston
05/05/08, 14:58
בעיית ההרשאות הרגילה
הקיצר התוכנה לא שווה כלום בדיוק הבעיה כמו במק
1.05 לא סידרה את הבעיה הזאת?
או שהIBUILDER.SH עדיין לא רץ לאחר רסטרט?

Yotam.B
05/05/08, 15:03
עידכון: לאחר שישבתי על התוכנה היום, היא עובדת בהרבה יותר מהר ממה שעבדה קודם לכן וגם מוציאה תוצאות טובות יותר, אך לא מספקות.
כמו בגירסאת המק גם פה אין התחייסות להרשאות לתוכנות bundle, איך ישנו קובץ בתיקיית התוכנה שנותן את ההרשאות בעת יצירת התוכנה.
זה קטע קצר ממנו:


/usr/sbin/md5,755\n
/usr/sbin/ping,755\n
/usr/sbin/ioreg,755\n
/usr/sbin/route,755\n
/usr/sbin/iostat,755\n
/usr/sbin/chown,755\n
/usr/sbin/mtree,755\n
/usr/sbin/vmstat,755\n
/usr/sbin/netstat,755\n
/usr/sbin/zic,755\n
/usr/sbin/traceroute,755\n
/usr/sbin/tcpdump,755\n
/usr/sbin/kextstat,755\n
/usr/sbin/cron,755\n
/usr/sbin/pt_chown,755\n

בעיקרון מה שאפשר לעשות זה להוסיף את ההרשאות ידנית, אך זה לא אפקטיבי.
לגבי מי ששאל עד גירסא 2.0 אז העלתי את הקובץ לתוכנה ורואים שCWM חשב על זה גם... שפותחים את התפריט כדי להתאים את הגירסא הוא פותח רק אפשרויות בודדות.
למשל אין את האפשרות של להוסיף חבילות מהאינסטולר כי אין תוכנות לזה כרגע, או אי אפשר להתקין את Bootneuter כי כנראה היא לא פורצת את הגירסא הזאת.


http://img135.imageshack.us/img135/7185/20080505155634iz0.jpg

http://img366.imageshack.us/img366/9086/20080505155929wn4.jpg

בקיצור, אני מאמין שכבר מלא ביקורות זורמות לCWM ובגירסא הבאה ואני מקווה המלאה הכל יהיה יותר יציב ועם אפשרויות חדשות :)

בנתיים, אני לא ממליץ להשתמש עד אשר תצא גירסא סופית.

winston
05/05/08, 15:07
בעקרון, אפשר לגרום לibuilder לעבוד
הibuilder.sh רץ אוטומטית אחרי רסטרט
אבל...
אם שמת Bsd Subsystem בצורה עצמאית או Cydia הוא לא יעבוד כי לפקודות (chmod וכו') אין הרשאות נכונות.
ובכל מקרה אפשר להריץ אותו ידנית אחר כך

james341
05/05/08, 15:29
אני אשמח לדעת איך מריצים אותו ידנית לאחר שהמכשיר סיים restore
ואני לא מבין את נושא הbsd מה זאת אומרת אם הוא הותקן ידנית הרי הטלפון במצב בתולי האם אתה מתכוון שבתוכנה עצמה לא pwnage לא לסמן את הקנת הbsd אלא דרך החבילה עצמה של הibuilder?
בכל מקרה אניאשמ אם תסביר איךמריצים ידנית כי אני מעדף לעשות הכל במק שלי
תודה

winston
05/05/08, 15:36
אם התקנת BSD משלך, אז גם הקבצים (של הפקודות) עם הרשאות לא נכונות ולכן לא יפעלו
בשביל להריץ את הסקריפט ידנית דרך PUTTY או דרך טרמינל
אתה צריך לתת הרשאות להריץ אותו
chmod +x iBuilder.sh
ואז להריץ אותו
sh iBuilder.sh

james341
05/05/08, 15:48
תודה

james341
05/05/08, 15:49
הוא נמצא בספרייה הראשית של המכשיר?

winston
05/05/08, 15:53
אמור להיות
מקסימום תעתיק אותו, הוא הרי נמצא בספריה של הbundle

Webmonster
05/05/08, 17:56
בקיצור עוד ניסיון לא מוצלח ???
^התוכנה

james341
05/05/08, 18:25
מה הגודל המקסימלי שאני יכול ליצור מבחינת תוכנות הרי צריך להתקין את הבוס טול כדי שיהיה מקום
אז איך הקטע הזה עובד?

james341
05/05/08, 18:30
אני מקבל את ה errorהזה שאני מנסה להוסיף עברית יש למישהו נושג?
5/5/2008 9:24:37 AM - Failed to prepare app:Hebrew - Step 1, reason:Could not find a part of the path 'C:\Users\macuser\AppData\Roaming\cmw\winpwn\0.99. 2.18\ipswbuild\apps\private\var\mobile\Library\Pre ferences\com.apple.carrier.plist\forwardingfix'.

winston
05/05/08, 18:38
מה הגודל המקסימלי שאני יכול ליצור מבחינת תוכנות הרי צריך להתקין את הבוס טול כדי שיהיה מקום
אז איך הקטע הזה עובד?
50 מגה פחות או יותר


אני מקבל את ה errorהזה שאני מנסה להוסיף עברית יש למישהו נושג?
5/5/2008 9:24:37 AM - Failed to prepare app:Hebrew - Step 1, reason:Could not find a part of the path 'C:\Users\macuser\AppData\Roaming\cmw\winpwn\0.99. 2.18\ipswbuild\apps\private\var\mobile\Library\Pre ferences\com.apple.carrier.plist\forwardingfix'.
בגלל שהנתיב ארוך מדי

aviranak
05/05/08, 23:07
טוב אז ניסיתי...

מקבל Error מעצבן 1604 מה Itunes אז חבל לנסות בנתיים

קבלו תיקון...עובד...(בערך)

roei_dacho
06/05/08, 09:45
אני עדיין תקוע ב Bsd Root אפילו בגרסה החדשה שיצאה...

Yotam.B
06/05/08, 13:43
עדכון: יצאה גירסא חדשה winpwn 0.99.2.19, יש שם תיקוני באגים שידווחו לו עליו.
זה כבר מראה רצינות מצד CMW, נראה לי ששווה לחכות לגירסא המלאה שתעבוד טוב ללא באגים.

הורדה:
http://rapidshare.com/files/112946371/winpwn_0.99.2.19.zip

benji
06/05/08, 21:29
יש לזה מדריך

winston
06/05/08, 21:36
חבל על המאמץ כרגע
זה פשוט עדיין לא עובד (הבנייה של חבילות)
למה הוא לא כותב את התוכנה הזאת למק/לינוקס?

razmatus
06/05/08, 21:47
על מה אתם מתלוננים? הוספת חבילות עובדת מצויין!

winston
06/05/08, 22:01
כן, רק שההרשאות שלהם לא עוברות אז הדברים שהתקנת לא עובדים

razmatus
06/05/08, 22:02
אבל שמעתי פעם שיש איזו חבילה באינסטולר שפשוט עושה הכל 0755.
מישהו מכיר את זה?