צפייה בגרסה מלאה : איזה דבר מדהים !
בקרוב אצלי ... :D !
קישור לסרטון : http://www.veoh.com/videos/v7023890ZS8nSJbN&source=embedVideo
נראה מגניב ביותר!
איפה משיגים? ...:) (שאלת הישראלי המצוי)
נראה מגניב ביותר!
איפה משיגים? ...:) (שאלת הישראלי המצוי)
ע"פי המפתח .. בקרוב !
איזה תותחים הח'ברה מ - databinge .. אלו הח'ברה שפיתחו את אפליקצית הגיבוי : TimeCapsule :cool:
מצוין.. ראיתי שיש פונקציה דומה ב-Hiphone ולא הבנתי איך זה שעוד לא יצא משהו דומה לאייפון..
התוכנה כבר קיימת , היא נקראת moleskin. להנאתכם סורס:http://repo.databinge.com
בשביל להנות מכל הדברים שהתוכנה מציעה יש לתרום ליוצר , הגירסה החינמית היא די בסיסית , אך עדיין יעילה לסידור תיקיות ורשומות.
מישהו יכול להסביר מה זה הדבר הזה לא הבנתי כלום מהסרטון
מישהו יכול להסביר מה זה הדבר הזה לא הבנתי כלום מהסרטון
1. השימוש באפליקציה נותנת לך לפתוח .. לעצב ולארגן את כל התיקיות שבאייפון דרך המכשיר עצמו . זו הגרסה שניתנת להורדה כרגע מהאינסטולר .
2. הגרסה העתידית .. Moleskine 0.32a מוסיפה אפשרות לנהל את התיקיות ע"י תנועות היד , לדוגמא בכדי להכנס לתוך תיקיה מסויימת עלייך לשקשק את המכשיר לחזור בחזרה .. להטות את המכשיר שמאלה וכן הלאה .
Niv iPhone
22/04/08, 19:47
איזה תותחים הח'ברה מ - databinge .. אלו הח'ברה שפיתחו את אפליקצית הגיבוי : TimeCapsule :cool:
יש מצב לקבל מידע לגבי מה זה הטיים-קפסול הזה .. ? יצא לי לראות את זה גם באינסטולר ואין לי מושג מזה ..
תודה! :)
התוכנה קיימת בסורס שלי כבר שבוע...:)
תוכנה חמודה מאוד
יש מצב לקבל מידע לגבי מה זה הטיים-קפסול הזה .. ? יצא לי לראות את זה גם באינסטולר ואין לי מושג מזה ..
תודה! :)
אפליקציה אשר איתה אתה מבצע גיבוי ליישומים שבאייפון , מאין נקודת שיחזור ביום גשום ;)
התוכנה קיימת בסורס שלי כבר שבוע...:)
תוכנה חמודה מאוד
זה יפה שזה קיים אצלך שבוע ימים .. היה נחמד יותר אילו היית חולק אותה איתנו :D
זה יפה שזה קיים אצלך שבוע ימים .. היה נחמד יותר אילו היית חולק אותה איתנו :D
אתה צודק לא היה לי זמן לסקר אותה,תודה ששיתפת אין צורך להיות עוקצני לא התכוונתי לפגוע....
אתה צודק לא היה לי זמן לסקר אותה,תודה ששיתפת אין צורך להיות עוקצני לא התכוונתי לפגוע....
גם אני לא התכוונתי להיות עוקצני ;)
באמת נראת תוכנה מדליקה אבל יש בעיה.. אם מישהו יכול לתת הסברים יותר ברורים איך להוריד אותה אודה לו מאוד כי אני נתקעתי כשנכנסתי ל Travel שם לא ידעתי מה לעשות אשמח אם מישהו יוכל לעזור
זה דומה לתוכנות חיישני התנועה ב-n95.
כל הרעיון של הזזת המכשיר באיפון לא כזה נחוץ כי יש מסך מגע, יותר נוח.
באמת נראת תוכנה מדליקה אבל יש בעיה.. אם מישהו יכול לתת הסברים יותר ברורים איך להוריד אותה אודה לו מאוד כי אני נתקעתי כשנכנסתי ל Travel שם לא ידעתי מה לעשות אשמח אם מישהו יוכל לעזור
למיטב הבנתי .. האפליקציה בגרסה זו לא ניתנת להורדה בשלבים אלו . אתה כן יכול להוריד את אותה הגרסה ללא הגימיק , שים לב לגרסאות :
1. Moleskine 0.19-3 : גרסה הרגילה .
2. Moleskine 0.32a : העתידית שתבוא .
iPhoner(?)
24/04/08, 03:10
לא הבנתי מה הביג דיל.
איך זה יותר טוב מהפיינדר?
לא הבנתי מה הביג דיל.
איך זה יותר טוב מהפיינדר?
זה לא אמור להיות כמקביל ל - Finder .
תפקיד האפליקציה הזו לערוך ולעצב את התיקיות שלך במכשיר . למשל אתה יכול ליצור תיקיה מסויימת לתת לה עיצוב ייחודי משלה כמו תיקיה עם אימג' של כתמי פרה ( דוגמא של מפתח האפליקציה ) . בגדול .. עבודה בממשק גרפי .
ובנוסף אפשר גם לשמור רישומים בכמה תיקיות שאתה רוצה
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2021 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft