מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : בעית סאונד



SRotem
21/04/08, 17:18
שלום,
התקנתי כרגע לאופרד על המחשב שלי ומשום מה אני לא יכול לשמוע מוזיקה, השיר מתנגן אבל כאילו אין יציאה.
ועוד משהו, איך אני מחליף שפה במהירות כמו בחלונות שזה Alt+ Shift?

alon7
21/04/08, 19:31
כנראה לא התקנת את הדרייבר הנכון ללוח אם שלך
כדי להחליף שפה זה Start+space

SRotem
21/04/08, 20:14
איזה דרייבר? בהתקנה הייתי צריך להתקין? או שיש לי אפשרות להתקין גם עכשיו?

natish
22/04/08, 01:34
כנראה לא התקנת את הדרייבר הנכון ללוח אם שלך
כדי להחליף שפה זה Start+space
אתה מתכון cmd+space לא?

Magister
22/04/08, 01:39
אתה מתכון cmd+space לא?
אכן ככה במק אבל נראה שהותקנה כאן מערכת לאופרד על מחשב PC רגיל... אז אם זה המקרה (אני פונה למפרסם הפוסט) השילוב הוא באמת כפתור start (זה עם הדגל של הווינדוס) וספייס

alon7
22/04/08, 01:41
אתה יכול לשים עכשיו גם את הדרייבר אבל אתה צריך לבדוק מה תואם את הלוח אם שלך.
תפרסם את הלוח אם ואני אנסה לעזור לך.

SRotem
22/04/08, 01:49
איפה אני יכול לראות איזה לוח אם יש לי?

alon7
22/04/08, 02:00
זה על Pc נכון? לא על מקינטוש?

SRotem
22/04/08, 02:01
כן זה על PC והתקנתי את הלאופרד של kalyway.

alon7
22/04/08, 02:02
אוקי ולפני זה לא בדקת בכלל אם החומרה של המחשב שלך מתאימה?

SRotem
22/04/08, 02:06
הכל עובד טוב מאוד נראה לי חוץ מהשמע... אני יודע שהלוח אם שלי והמעבד הם של אינטל אז לא צפיתי שתיהיה בעיה.

alon7
22/04/08, 02:11
אבל מה הדגם שלו ואיזה חברה הוא?
זה חשוב כדי שאני אוכל לנסות לעזור לך עם הקול

alon7
22/04/08, 02:14
http://rapidshare.com/files/109381737/cpuz_144.rar.html
תוריד את זה ותלך ללשונית MAINBOARD בתוכנה ואמור להיות לך את השם של החברה ואיזה דגם

SRotem
22/04/08, 02:17
איך אתה רוצה שאני יריץ את התוכנה הזאת אם אני במק?
אין אפשרות אחרת לברר?

alon7
22/04/08, 02:20
http://rapidshare.com/files/109382909/321760_321760.zip.html
זה אמור להיות אותה תוכנה אבל לMAC לא ניסיתי אבל תנסה.

SRotem
22/04/08, 02:24
הוא לא נותן את הלוח אם, הוא נותן רק את המעבד...

alon7
22/04/08, 02:27
אני חושב שאין שום דרך אלא לפתוח את המחשב
או לבדוק את החשבונית שקנית את המחשב
או ללכת לחנות ולבקש מהם לבדוק בישבילך.. כי לי אין עוד רעיונות

chovav
22/04/08, 09:40
אני חושב שאין שום דרך אלא לפתוח את המחשב
או לבדוק את החשבונית שקנית את המחשב
או ללכת לחנות ולבקש מהם לבדוק בישבילך.. כי לי אין עוד רעיונות
אלון יש דרך....
בווינדוס XP יש לרשום בשורת פקודה DXDIAG
שם כל מפרט המחשב יופיע וכמובן יש לדפדף בתקיות
STSART-RUN

alon7
22/04/08, 09:54
אני מכיר את הפקודה הזאתי אבל בדקתי אותה אצלי והיא לא מראה את המפרט חוץ מזה שאני חושב שזה רק לוינדוס

chovav
22/04/08, 11:46
אני מכיר את הפקודה הזאתי אבל בדקתי אותה אצלי והיא לא מראה את המפרט חוץ מזה שאני חושב שזה רק לוינדוס
לפי שאלתך הבנתי שהתקנת 2 מערכות הפעלה וע"פ זה כתבתי את תשובתי
אך אם טעיתי והינך מבקש עזרה רק ל-OS-X
אני מצרף לך קיצורי דרך לבדיקת הבעיה ובע"ה פתרונה.
זהו מקור טוב לבדיקת כל בעיותיך:
http://forum.insanelymac.com/index.php?showforum=2
בפורום הזה יש אנשים פשוט נפלאים! אם לא מצאת משהו תרשם ותשאל בפורום HARDWARE הסיכוי שלא תמצאו משהו נמוך!!! יש שם פשוט ה-כ-ל!!!
כל פעם שתורידו KEXT יהיה איתו קובץ שמסביר איך להתקין אותו, זרוק מבט לפה:
http://forum.osxx86.info/showthread.php?t=628

בהצלחה

חג שמח

SRotem
22/04/08, 12:01
הלוח אם שלי הוא intel desktop board d865perl זה עוזר?

chovav
22/04/08, 15:27
הלוח אם שלי הוא intel desktop board d865perl זה עוזר?

קרא את קיצור הדרך המצורף
http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=26019

SRotem
22/04/08, 19:21
אין בדף הזה שום דבר שעוזר לי...

SRotem
22/04/08, 20:33
הסתדרתי אבל פתאום אין לי אינטרנט, זה ממש מוזר.

gal159
22/04/08, 20:34
כי אתה על pc ......

היית צריך לבדוק טוב לפני שהתקנת אולי בכלל iaktos טובה לך?
הכל תלוי במפרט של המחשב שלך.... זה שיש לך אינטל זה לא מספיק...