מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : mac installed successfully on pc



alon7
09/04/08, 20:13
i made with a big help of djzander from the furom and its all working fine
but how do i add hebrew?

idan
09/04/08, 20:45
פעם בחנות של אפל בלוס אנג'לס הוספתי עברית לאחד המחשבים......
יש את זה איפשהו בהגדרות, חפש.. זה לא בעיה בכלל

alon7
09/04/08, 21:06
the problem is that im new at this so please direct me to there/

djzander
09/04/08, 21:21
system prefrences -international -edit list (add hebrew) make hebrew second and english first .
now go to input menu and check hebrew .

to change langueges its WIN symbol+space

alon7
09/04/08, 21:45
when i press start+space its just open the search box

EMT
09/04/08, 22:50
when i press start+space its just open the search box

אי-הפרדת קיצורי המקלדת של החלפת שפה ושל ספוטלייט
-> תמצא מידע נוסף בחמש שגיאות נפוצות אצל משתמשי מק חדשים (http://www.xslf.com/archives/000192.html)
אתה פשוט צריך לשנות את קיצורי הדרך לספוטלייט (חיפוש) ולהחלפת שפה ...

בהצלחה.

houta1181
09/04/08, 23:57
djzander
כל הכבוד,שמעתי שזה סיפור לא פשוט בכלל

djzander
10/04/08, 00:30
תודה , כשמבינים מה עושים הכל עובד בסוף , גם צריך חומרה שמתאימה , אם החומרה בעייתית לא שווה להתעסק בכלל , את זה למדתי על בשרי .
הצעה אם יש לכם לוח של Nvidia שכחו מזה.

alon7
12/04/08, 03:04
טוב רק רציתי לומר שהכל עובד ועכשיו גם הצלחתי לעשות Dual Boot עם ויסטה ועובד מעולה

iPhoner(?)
12/04/08, 03:29
תודה , כשמבינים מה עושים הכל עובד בסוף , גם צריך חומרה שמתאימה , אם החומרה בעייתית לא שווה להתעסק בכלל , את זה למדתי על בשרי .
הצעה אם יש לכם לוח של Nvidia שכחו מזה.

לוח או כרטיס מסך?

alon7
12/04/08, 13:21
לוח אם.

Noamn
12/04/08, 15:10
תתחדש :)

גם אני התקנתי OS X על הPC והכל פועל טוב.. מלבד הדרייבר למתאם האלחוטי שלי שלעיתים מתנתק אבל לא רציני מקסימום אפשר לקנות חדש ב70 שקל..

בכל מקרה יש לי שאלה קטנה.. האם אפשר לכתוב באנגלית בCaps Lock בזמן שהשפה מוגדרת כעברית ? זה פשוט הרבה יותר נוח מאשר כל שנייה להחליף שפה שרוצים לרשום משהו קצר...

תודה

alon7
12/04/08, 18:08
אני חושב שאי אפשר באמת זה לא הכי נוח
אבל מה שמבאס אצלי שהלוח לא ממש טוב לדרייברים של הקול וראיתי עוד הרבה אנשים עם הבעיה הזאת..

XeDoPL
18/04/08, 15:33
מישהו שפה שהצליח להתקין
יכול לעזור לי להתקין על המחשב שלי**********??

תודה מראש
דור

אודי
18/04/08, 16:20
אתה מתכון ללוח אם או לצ'יפסט של Nvidia? יש לי לוח של Msi P6n Sli V2 והצ'יפסט הוא של Nvidia...
עברתי כבר כמה נסיונות כושלים להתקין...

alon7
18/04/08, 16:33
כן אני חושב שזה כמעט לא אפשרי על לוחות אם של Nvidia

Noamn
22/04/08, 02:08
xedopl זה לא פורום להאקינטוש לא כל אחד פה ממש מבין insanelymac.com זה אחלה פורום ויש שם גם צ'אט עם אנשים ממש מקצוענים שאל שם..