מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : GpsPHONE



ender
07/04/08, 16:34
הgpsphone לא עובד אצלי
יש למישהו מושג מה לעשות ?

Arad
07/04/08, 20:08
אתה צריך להתקין את ה-bios שלו... תעשה חיפוש, לא זוכר איפה זה בדיוק.

djburekas
11/04/08, 15:07
יש למכשיר Gps??

rannv
11/04/08, 16:03
תכניס את ה - Gba.bios ל Applications/gpsphone ואז יעבוד לך

dbr126
13/04/08, 09:35
יש למכשיר Gps??

זה לא קשור ל-GPS אלא למשחקי גיים בוי

tal_beny
13/04/08, 09:49
הgpsphone לא עובד אצלי
יש למישהו מושג מה לעשות ?

זה אמולטור של game boy advance אתה צריך להוסיף את קובץ הbios ולשנות לו את ההרשאות ל755
אבל האמולטור הזה לא מתפקד ממש טוב ,המשחקים מאוד איטיים ,נתקעים,הסאונד צורם (אם אפשר לקרוא לזה סאונד בכלל או צווחות של חתול דרוס)
המלצה שלי תתקין genesis4iphone אמולטור של סגה גנסיס התותחית! הרבה משחקים, איכותי יותר והרבה יותר נחמד ונוח וגם לא צריך לשנות הרשאות או להוסיף קבצים מיותרים...תהנה

Oriki
20/05/08, 14:19
אין ל-bios סורס?

yakirmanz
20/05/08, 18:09
נראה לי שהgps עובד עכשיו יותר טוב מבעבר . אולי הורדתי גירסה אחרת של התוכנה .
בכל אופן זה עובד גם בלי הקובץ bios שפעם התנקתי בישן . ויש משחקים חבל על הזמן . tekken crash ועוד כמה וזה עובד דווקא בסדר גמור .
אם מותקן לכם הdock נראה לי שזה ממש כבד לאייפון כשהוא מנסה להריץ דברים אחרים . זה ההבדל היחידי שעשיתי מפעם , או שהאימולטור בגירסה אחרת . בכל אופן תנסה תראה

elmerow
29/05/08, 01:02
איזההה תותחחחחחח אתה יא אללה ילען העולם גבר עשית לי את הלילה רבק דינק תודהההההה

omers333
29/05/08, 02:16
אחי הכותרת מבלבלת... Gps-Navigator...

yonipr
06/06/08, 13:18
יש למישהו סורס של האימולטור שעובד בלי צורך בהוספת קובץ הbios.....???...