מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : מק על פיסי



gal159
06/04/08, 14:15
שלום!

רציתי לדעת אם התוכנה הזו:
http://www.mechodownload.com/forum/macintosh-programs/46880-iatkos-leopard-10-5-1-efi-kernel.html


מתאימה להתקנת מק על פיסי (ההורדה עם ה-23 לינקים)

ואם כן על איזה מעבד amd\intel
תודה

gal159
07/04/08, 20:24
מישהו?

orarbel
07/04/08, 21:19
מתאים לאינטל

gal159
08/04/08, 16:36
וamd איפה אפשר למצוא?

EMT
08/04/08, 23:17
וamd איפה אפשר למצוא?

1. Leopard for AMD ToH RCT

2. Leopard-10 5 2-AMD-EFI

3. Zephyroth's Leopard-10 5 2-AMD-EFI-Rev2 [IPM-BR] iso

4. kalyway leopard 10 5 2 dvd intel amd 4122511 tpb

תראה, בעקרון זה נראה לי מפר את ההסכם שימוש של אפל,
ואולי זה קצת לא חוקי ...

אבל אם תעשה חיפוש ברשתות שיתוף הקבצים כמו BitTorrent או אימיול
mininova.org

זה לא על אחריותי ... :)

gal159
09/04/08, 07:12
תודה!!!!

מה זה mininova.org?

אל תדאג אתה עוזר לי .......
גם ככה לא אכפת לי על המחשב הזה....

iPhoner(?)
09/04/08, 08:27
תגידו, זה באמת אפשרי להריץ leopard על PC באופן נורמלי, או שזה סתם חארטה?
ומאיפה מסיגים את ה leopard בכלל?

חיים12
09/04/08, 15:12
מה התוכנה הזאת עושה בכלל

gal159
09/04/08, 16:06
זה יורד תוך שנייה וחצי זה לא הגיוני.....

מה לעשות עם זה?

EMT
09/04/08, 16:07
תגידו, זה באמת אפשרי להריץ leopard על PC באופן נורמלי, או שזה סתם חארטה?
ומאיפה מסיגים את ה leopard בכלל?

בוודאי שאפשר ...
כמובן שהכי טוב זה מק אמיתי ...

התגובה הזו נכתבת ממחשב פי סי שמריץ ליאופרד ...

יש גם את הסרטון הזה שצילמתי .. .
http://www.youtube.com/watch?v=mKqflLqCr_Q
בעיקרון חשבתי שזה יהיה עם קול, השקעתי והחלפתי שיר באמצע ...
אבל בסוף זה רק תמונה.

iPhoner(?)
09/04/08, 18:22
בוודאי שאפשר ...
כמובן שהכי טוב זה מק אמיתי ...

התגובה הזו נכתבת ממחשב פי סי שמריץ ליאופרד ...

יש גם את הסרטון הזה שצילמתי .. .
http://www.youtube.com/watch?v=mKqflLqCr_Q
בעיקרון חשבתי שזה יהיה עם קול, השקעתי והחלפתי שיר באמצע ...
אבל בסוף זה רק תמונה.

יש אפשרות להגיע לתוצאות כאלה עם virtual machine? כי ממש לא בא לי להתחיל לגבות את כל המידע ולפרמט את המחשב...
חוץ מזה שאין לי את הדיסק של הויסטה (למרות שזה חוקי! פשוט קיבלתי את זה עם המחשב כשקניתי אותו!) כך שזה לא אופציה.
אז יש אפשרות לעשות את זה בלי פירמוט?

המחשב שיש לי זה זה (http://shopping.yahoo.com/p:Toshiba%20Satellite%20P105-S9337%20Laptop%20Computer:1994700666:page=details; _ylt=AvVWd6xLP4sr3XwU7wStuP8ambsF;_ylu=X3oDMTBiZ2o 2Y3ZwBHNlYwNzaWJzcGVj)

gal159
09/04/08, 18:50
ואין עם amd?