מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : שאלה|חייבים לפרוץ את האייפוד טאץ' כדי להשתמש באינסטולר?



SquiZeD
04/04/08, 14:25
כותרת

Magister
04/04/08, 14:26
כדי להשתמש באינסטולר - כן.

SquiZeD
04/04/08, 14:27
אז זותאומרת שאייפוד טאץ' לא פרוץ יכול להכיל רק סרטים, מוזיקה אינטרנט וזהו? בכללי

[= KuZss-MAN =]
04/04/08, 14:44
כן ומי שאומר לך שאם תפרוץ לא יהיה לך אחריות שקרן.. כי אם אתה צריך את האחריות פשוט עושים ריסטור וזהו המכשיר כבר לא פרוץ ולא ידעו שפרצת אותו בכלל..

Magister
04/04/08, 14:51
עם אייפוד אטץ' העניין של האחריות פחות מסובך מאייפון, כי אין שינמוך של המודם או משהו כזה. אבל יש לי חבר שפרץ את האייפוד, וכשהייתה לו תקלה במכשיר עשה ריסטור ושלח אותו לאפל, והם לא הסכימו לקבל אותו (לא יודע איך הם ידעו). אז לשיקולך, כל אלה שבפורום פרצו את המכשירים שלהם (כאילו, דא...), אבל רק שתדע שיש איזושהי סכנה אם תצטרך להפעיל את האחריות

amiashdod
28/04/09, 23:09
לא צריך אינסטולרר זה פרמיטיבי ומלא באגים

JSG
29/04/09, 11:04
האינסטולר מתווסף עם הפריצה, כמו הסידיה, ומשם אתה מוריד בעצם דברים פרוצים.
אתה תמיד יכול להוריד אפליקציות בצורה חוקית מאפסטור..

Ben.S
29/04/09, 14:37
;152218']כן ומי שאומר לך שאם תפרוץ לא יהיה לך אחריות שקרן.. כי אם אתה צריך את האחריות פשוט עושים ריסטור וזהו המכשיר כבר לא פרוץ ולא ידעו שפרצת אותו בכלל..

מי שאומר את זה בכלל לא שקרן!
ברגע שאתה פורץ האחריות נמחקת,אלא אם אתה עושה רסטור לגרסא הלא פרוצה..
יכול להיות מקרה גם שלא תצליח להחזיר לגרסא המקורית ותיהיה בבעיה..

simple
29/04/09, 14:46
אם הצלחת לעשות restore לגירסה האורגינלית

אז האם אפל יכולים לעלות על זה שהמכשיר היה פעם פרוץ ?

ועוד שאלה יש אינסטולר לדור 2

אני פרצתי את המכשיר שלי עם redsnow

ונוסף לי רק הסידיה ולא האינסטולר

JSG
29/04/09, 16:52
האינסטולר בגרסה 2+ לא שווה ואין בו כמעט תכנים. המקורות העיקריים לאפליקציות זה סידיה ואפסטור. תאמין לי שבסידיה יש את כל מה שיש באינסטולר ויותר.

simple
29/04/09, 18:30
איך אני מוריד את האינסטולר 2+

דרך הסידייה ?

Ben.S
29/04/09, 19:13
אם הצלחת לעשות restore לגירסה האורגינלית

אז האם אפל יכולים לעלות על זה שהמכשיר היה פעם פרוץ ?

ועוד שאלה יש אינסטולר לדור 2

אני פרצתי את המכשיר שלי עם redsnow

ונוסף לי רק הסידיה ולא האינסטולר

בהתקנה באמצע הפריצה(quickfreedom) היה אפשרות לאנסטלור..שצריך לסמן v בשביל שיהיה..
אני סימנתי וכן התקנתי אבל זה לא כזה משנה אני לא נוגע בו..הוא לא עוזר.

ואפל לא יכולה לעלות על שפרצת בעבר,במידה ועשית ריסטור.