מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : customize 2.0 עכשיו בבטא



liraz
03/04/08, 18:55
התוכנה הפופולרית קוסטומייז 2.0 שכולנו מחכים ליציאה רשמית שלה עברה עכשיו לגרסאת ביטא.
ההתקדמות משמעותית וכל יום עד עכשיו יצאה גרסא חדשה לבדיקה ... השינויים העיקריים בגרסא זו הם :

תמיכה מובנת ב summer board (למרות שבלי שהוא מותכן אז אין תמיכה).
תמיכה בחבילות שלמות (ערכות נושא) ממש כמו בSMB רק שמשנות הכל במכשיר.
הוסרה נכון לעכשיו האופציה למשחק עם האייקונים מיקומים ותמיכה ב 5 אייקונים ב DOCK.
יש אפשרות לערבב בין הרבה ערכות ולבחור אייקונים בצורה עצמאית לכל תוכנה !
יש אפשרות לשחק שעות ואז להכין חבילת backup שלכם ואפילו לשמור אותה כך שאם תאלצו לבצע ריסטור ... פשוט שומרים את החבילה ומתקינים מחדש ...

והנה כמה תמונות להמחשה :

http://img297.imageshack.us/img297/8986/81533644yb6.jpg

אז יש למה לחכות ואני לא אתפלא אם במקביל תפורסם איזו תגובה של SMB בקרוב ;)

Eviltwin
03/04/08, 18:58
אז הכל טוב ויפה... מה עם איזה סורס להוריד את התוכנה?. יש משהו??.

zeevik
03/04/08, 18:59
יפה.
חבל שאין לי הזמנה.

liraz
03/04/08, 19:00
יפה.
חבל שאין לי הזמנה.

יש ריכוז של הזמנות בפורום ....

http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=23924

Yotam.B
03/04/08, 19:00
מדהים! תודה רבה על העידכון אחי :)

Eviltwin
03/04/08, 19:02
לא נראה לי שיש ריכוז הזמנות יותר מנוצל מזה בעולם הזה...!

liraz
03/04/08, 19:07
כולן מנוצלות עד תום.
ובמסגרת זו אביע תמיהתי על כך שהאשכול ננעל, כביכול יש מספיק.

אם כך אז צריך רק לצפות ולצפות ולחכות בסבלנות :)

dotan81
04/04/08, 09:17
יש לי את הגירסא החדשה אבל כשאני מנסה לשנות משהו אני מקבל את ההודעה הזאת:
encountered an error copying the files
למשהו יש מושג?

zeevik
06/04/08, 09:53
יש לי את הגירסא החדשה אבל כשאני מנסה לשנות משהו אני מקבל את ההודעה הזאת:
encountered an error copying the files
למשהו יש מושג?

כנ"ל. מקפיץ.
נתתי הרשאות לתיקיה של האפליקציה ולקובץ customize שבתוכה. לא עזר לי.

למישהו זה עובד?

תודה.

Hikaru
06/04/08, 10:50
תסדרו את ההרשאות וההודעה הזאת לא תופיע יותר.

עריכה: לא ראיתי שכתבת שנתת הרשאות, מצטער...בכל מקרה לי היתה את ההודעה הזאת והבעיה סודרה מתי שנתתי הרשאות ^^;

Maor Zohar
06/04/08, 12:49
לירז תוכל לתת בבקשה סורס או קישור להורדה של המחשבון החום בתמונה שהבאת?
הוא יפה ומתאים לערכת נושא בתמונה כי יש לי אותה גם.
תודה.

zeevik
06/04/08, 12:58
תסדרו את ההרשאות וההודעה הזאת לא תופיע יותר.

עריכה: לא ראיתי שכתבת שנתת הרשאות, מצטער...בכל מקרה לי היתה את ההודעה הזאת והבעיה סודרה מתי שנתתי הרשאות ^^;

לאיזה קבצים נתת הרשאות?

liraz
06/04/08, 13:06
לירז תוכל לתת בבקשה סורס או קישור להורדה של המחשבון החום בתמונה שהבאת?
הוא יפה ומתאים לערכת נושא בתמונה כי יש לי אותה גם.
תודה.

זה לא ככה זה הכל ביחד בתוך ערכת הנושא בקוסטומייז :) למרות שאם תבדוק טוב סביר להניח שיש לך אותה בערכת נושא ואתה לא יודע רק צריך להעביר למיקום הנכון.

בכל מקרה שאלה לי לכל האנשים עם הבעיה הזו ... איזה גרסא אתם ?

moshavi
06/04/08, 13:19
http://customizeapp.com/plist/installer YES LASIM ET HA SORSE HAZE BA INSTALLER BA TEL

zeevik
06/04/08, 13:23
זה לא ככה זה הכל ביחד בתוך ערכת הנושא בקוסטומייז :) למרות שאם תבדוק טוב סביר להניח שיש לך אותה בערכת נושא ואתה לא יודע רק צריך להעביר למיקום הנכון.

בכל מקרה שאלה לי לכל האנשים עם הבעיה הזו ... איזה גרסא אתם ?

אם הכוונה אלי - אני עם 1.1.4.

liraz
06/04/08, 13:32
http://customizeapp.com/plist/installer YES LASIM ET HA SORSE HAZE BA INSTALLER BA TEL

הסורס הזה לא יעזור לאף אחד כי צריך להיות רשומים בצורה רשמית ע"מ לקבל גישה לערכות הנושא ...

joseph_slk
06/04/08, 13:36
הכל עובד טוב, אבל איך אני מוסיף סטים של תמונות לתוכנה?
נסיתי דרך האינסטולר להוריד סט תמונות אבל זה לא עובד..
נסיתי גם להכניס את הסט עצמו ל:
/private/var/mobile/Library/Customize2
וגם זה לא עובד..אשמח לדעת איך מוסיפים סט תמונות..תודה.

liraz
06/04/08, 13:39
אם הכוונה אלי - אני עם 1.1.4.

האם הגדרתם את קוסטומייז בתור הערכת נושא שלכם ב SMB


הכל עובד טוב, אבל איך אני מוסיף סטים של תמונות לתוכנה?
נסיתי דרך האינסטולר להוריד סט תמונות אבל זה לא עובד..
נסיתי גם להכניס את הסט עצמו ל:
/private/var/mobile/Library/Customize2
וגם זה לא עובד..אשמח לדעת איך מוסיפים סט תמונות..תודה.

דרך התוכנה עצמה ....

zeevik
06/04/08, 13:46
האם הגדרתם את קוסטומייז בתור הערכת נושא שלכם ב SMB

לא.

בsmb אין איזכור לcustomize.

liraz
06/04/08, 13:48
לא.

בsmb אין איזכור לcustomize.

בטח שיש .... יש לך שם ערכת נושא בשם קוסטומייז .. תבחר אותה.

zeevik
06/04/08, 13:50
אין לי.

liraz
06/04/08, 13:55
אין לי.

לא יכול להיות לדעתי אתה מפספס אותה פשוט ....

כנס לבחירה של הערכות נושא הרגילות שלך ... דפדף עד ל C ותבחר customize....

אם אין אז צסיר את שניהם ותתקין מחדש ...

joseph_slk
06/04/08, 13:56
האם הגדרתם את קוסטומייז בתור הערכת נושא שלכם ב SMB



דרך התוכנה עצמה ....

לירז,

יש שם אפשרות להוריד רק ערכות נושא, ולא סט תמונות.

liraz
06/04/08, 13:57
לירז,

יש שם אפשרות להוריד רק ערכות נושא, ולא סט תמונות.

הקוסטומייז החדש בא בצורת ערכות נושא המכילות הרבה תמונות .... לא תמונות ספציפיות ...

יצחק
06/04/08, 13:58
יש ידיעה מתי תצא הגירסה המלאה כולל סורס?

zeevik
06/04/08, 14:03
לא יכול להיות לדעתי אתה מפספס אותה פשוט ....

כנס לבחירה של הערכות נושא הרגילות שלך ... דפדף עד ל C ותבחר customize....

אם אין אז צסיר את שניהם ותתקין מחדש ...

אין לי כל כך מה לפספס.
חוץ מהערכות הדיפולטיות יש לי בסך הכל עוד 2 ערכות.
customize אין שם.

אנסה להסיר ולהתקין שוב.

יש לך השערה מה כדאי להתקין קודם?

תודה.

liraz
06/04/08, 14:04
אין לי כל כך מה לפספס.
חוץ מהערכות הדיפולטיות יש לי בסך הכל עוד 2 ערכות.
customize אין שם.

אנסה להסיר ולהתקין שוב.

יש לך השערה מה כדאי להתקין קודם?

תודה.

SMB ... האם ביצעת ריסטרט למכשיר או restring מאז שהתקנת קוסטומייז ?

joseph_slk
06/04/08, 14:05
הקוסטומייז החדש בא בצורת ערכות נושא המכילות הרבה תמונות .... לא תמונות ספציפיות ...

הצלחתי להוריד רק סט, אבל שאני שם אותו הוא רושם לי
encountered an error copying the files

liraz
06/04/08, 14:16
הצלחתי להוריד רק סט, אבל שאני שם אותו הוא רושם לי
encountered an error copying the files

תעקוב אחרי כל האשכול ....

joseph_slk
06/04/08, 14:17
תעקוב אחרי כל האשכול ....

עקבתי לפני ששאלתי, הפכתי את התקייה ל755, אבל משום מה זה עדיין עושה
את זה.

zeevik
06/04/08, 14:17
SMB ... האם ביצעת ריסטרט למכשיר או restring מאז שהתקנת קוסטומייז ?

בודאי.

liraz
06/04/08, 14:18
עקבתי לפני ששאלתי, הפכתי את התקייה ל755, אבל משום מה זה עדיין עושה
את זה.

הגדרת את הקוסטומייז כערכת הנושא שלך בסאמר בורד ?


בודאי.

אז מה שנשאר זה להסיר את שניהם ... אמורה להופיע לך ערכת נושא כזאת ...

houta1181
06/04/08, 14:54
פרוסמה גרסה להורדה ללא רשיון :

סורס:

http://customizeapp.com/plist/installer

בבקשה

יצחק
06/04/08, 15:00
פרוסמה גרסה להורדה ללא רשיון :

סורס:

http://customizeapp.com/plist/installer

בבקשה
זה בדוק עובד טוב איתי צריך לימחוק תיישן בישביל להתקין אתה או לא צריך

houta1181
06/04/08, 15:11
זה בדוק עובד טוב איתי צריך לימחוק תיישן בישביל להתקין אתה או לא צריך

לא בדקתי את זה עדיין,זה שוחרר לפני כמה שעות,אני מעלה את זה לסורס האישי של ב Appcat אני מחכה לאישור הסורס ואז התוכנה מופיעה אצלי בסורס,אין לי כוח להכניס כל יום סורס חדש..:)
במהלך היום אני אבדוק אותה,אני יודע שהיא עובדת יפה והיא לא ה Beta כך שהיא אמורה להיות אמינה יותר ויציבה יותר...:)

liraz
06/04/08, 15:29
לא בדקתי את זה עדיין,זה שוחרר לפני כמה שעות,אני מעלה את זה לסורס האישי של ב Appcat אני מחכה לאישור הסורס ואז התוכנה מופיעה אצלי בסורס,אין לי כוח להכניס כל יום סורס חדש..:)
במהלך היום אני אבדוק אותה,אני יודע שהיא עובדת יפה והיא לא ה Beta כך שהיא אמורה להיות אמינה יותר ויציבה יותר...:)

עובד יפה מאוד ... בהתחלה צריך פשוט ליצור חשבון דרך המכשיר ... וזו עדיין גרסאת הבטא ...

יצחק
06/04/08, 15:41
לא בדקתי את זה עדיין,זה שוחרר לפני כמה שעות,אני מעלה את זה לסורס האישי של ב Appcat אני מחכה לאישור הסורס ואז התוכנה מופיעה אצלי בסורס,אין לי כוח להכניס כל יום סורס חדש..:)
במהלך היום אני אבדוק אותה,אני יודע שהיא עובדת יפה והיא לא ה Beta כך שהיא אמורה להיות אמינה יותר ויציבה יותר...:)תודה;)

houta1181
06/04/08, 15:44
עובד יפה מאוד ... בהתחלה צריך פשוט ליצור חשבון דרך המכשיר ... וזו עדיין גרסאת הבטא ...

יש לי את ה BETA והיא עובדת בסדר גמור,אני לא יודע מה זו הגרסה הזאת שיצאה באינסטולר אבל היא אינה מוגדרת ה BETA

הגרסה עם רשיון נקראת CUSTOMIZE 2.0B
והגרסה שיצאה באינסטולר נקראת CUSTOMIZE 2.0
ככה שאני לא יודע מ ההבדל.
הגרסה כיום באינסטולר לא מצריכה רשיון או רישום

liraz
06/04/08, 15:53
יש לי את ה BETA והיא עובדת בסדר גמור,אני לא יודע מה זו הגרסה הזאת שיצאה באינסטולר אבל היא אינה מוגדרת ה BETA

הגרסה עם רשיון נקראת CUSTOMIZE 2.0B
והגרסה שיצאה באינסטולר נקראת CUSTOMIZE 2.0
ככה שאני לא יודע מ ההבדל.
הגרסה כיום באינסטולר לא מצריכה רשיון או רישום

מצריכה רישום ראשוני כשנכנסים לתוכנה פעם ראשונה ....

ואם תסתכל בחלק הכי תחתון של הדף תראה עדין 2.0B

Turner
06/04/08, 16:23
אתם מוזמנים להוריד את הtheme החדש ששמתי iPear.... ממש מומלץ.
כרגע הדבר היחיד שעשיתי זה לקבץ את האייקונים והעיצובים אבל אני עכשיו עובד על כמה תוספות משלי.
לינק למידע ותמונות:
http://www.customizeapp.com/browser/iPear/preview

alianyn
06/04/08, 16:23
יש למישהו מושג אם גם בגירסה הזאת כדי לעשות 50 ריסטרטים לפני השימוש הראשון? ;)

zeevik
06/04/08, 16:56
לא יכול להיות לדעתי אתה מפספס אותה פשוט ....

כנס לבחירה של הערכות נושא הרגילות שלך ... דפדף עד ל C ותבחר customize....

אם אין אז צסיר את שניהם ותתקין מחדש ...

שום דבר.

הסרתי והתקנתי ושום דבר.

לא מצליח לשנות כלום.
אין בsmb שום ערכה בשם customuze.
כשאני מנסה להגדיר פריטים בודדים הוא כותב encountered an error copying the files.

liraz
06/04/08, 17:35
שום דבר.

הסרתי והתקנתי ושום דבר.

לא מצליח לשנות כלום.
אין בsmb שום ערכה בשם customuze.
כשאני מנסה להגדיר פריטים בודדים הוא כותב encountered an error copying the files.

מוזר ....

אם אתה רשום רשמית באתר של התרנגול המתובלן .... :) תעלה את זה בתור שאלה ... הוא בטוח ייפתור לך את זה :)

zeevik
06/04/08, 19:00
התקנתי את התוכנה אחרי ריסטור, ושוב שום כלום.

pbps
07/04/08, 12:29
אם אני רוצה לתת הרשאות עם iPhone PC Suite לקוסטומייז 2, לאיזה קבצים אני צריכה לתת את ההרשאות?

liraz
07/04/08, 13:00
אם אני רוצה לתת הרשאות עם iPhone PC Suite לקוסטומייז 2, לאיזה קבצים אני צריכה לתת את ההרשאות?

תן להכל

Eviltwin
07/04/08, 22:05
איך נותנים הרשאות עם winscp ???

shlomik
20/04/08, 02:04
מה זה Smb משום מה בחיפוש הוא לא מוצא כלום למרות שזה כתוב פה .....
תודה

boby17
20/04/08, 06:45
Smb זה Summerboard

terminator
22/04/08, 03:54
ננעל!
קיים כבר פוסט בפורום תוכנות.