מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : משחק פוקימון לgba באיפון**********



shaharb21
02/04/08, 17:33
יש כזה דבר משחק פוקימון בגיים בוי של האיפון**********

zaom
02/04/08, 20:50
כן, לי יש את פוקימון אדום אש.

roni_eliav
03/04/08, 14:11
יש הכל. רק תוריד ותעביר לאייפון.

*ROY*
03/04/08, 14:15
אפשר לינק ישיר??

shaharb21
03/04/08, 16:56
מאיפה מורידים**********???? ואם אפשר סילוור

maorg17
03/04/08, 19:20
לי יש
פיקה פיקה פיקאאאאאצ'וווו

gil
04/04/08, 00:36
מאיפה אני וריד אחי כי מצאתי רק פוקימום רובי..בבקשה מישהווווו??? תודה.

shaharb21
04/04/08, 10:55
מאיפה אתם מורידים??

אור כהן
06/04/08, 14:49
http://www.planetnana.co.il/the_pokemon_game///front_page1.html

shaharb21
06/04/08, 14:56
הקובץ בסיומת gb בלי a

IlanF
06/04/08, 14:59
http://www.google.com/search?hl=en&q=pokemon+gba&btnG=Google+Search

shaharb21
06/04/08, 15:11
אני לא צריך עוד משחקים אבל איך מתקינים את הקובץ בסיומת gb בלי A

IlanF
06/04/08, 15:21
האימולטור שיש לאייפון מקבל רק קבצי רום של גיימבוי אדוונס (סיומת Gba) ולא שום דבר אחר (ניסיתי...)

shaharb21
06/04/08, 15:34
אז תביא לי בבקשה משחק פוקימון בסיומת האת כי אני לא מוצא

roni_eliav
06/04/08, 17:45
איזה פוקימון בא לך? יהלום, סילבר, רובי, פרל, אש, עשב, מים...
תבחר.
יש לי מספיק מקומות מאיפה להביא לך.

shaharb21
06/04/08, 17:48
סילבר שפועל

אור כהן
06/04/08, 20:55
http://www.freewebs.com/birminstudios/pokemonroms.htm

יותר טוב

shaharb21
07/04/08, 17:13
הורדתי את אחד המשחקים בסיומת gba ועכשיו כל פעם שאני לוחץ על התוכנה של הגיים ביו המכשיר יוצא לי ממנה

אור כהן
07/04/08, 20:07
אני לא יודע זה אמור לעבוד.
תנסה את אדום אש לי זה עובד...........

shaharb21
07/04/08, 20:58
תודה אבל איך שומרים**********????

shaharb21
10/04/08, 16:55
תודה אבל איך שומרים**********????


מישהו אין לי כוח כל פעם להתחיל תמשחק מחדש

rannv
11/04/08, 16:07
תודה אבל איך שומרים**********????

^^
מצטרף לבקשה

Arad
11/04/08, 16:33
תריצו את הפקודה הבאה דרך שורת הפקודה ב-WinSCP:
chown -hR mobile /var/mobile
ואז זה ישמור טוב.
כדי לפתוח את שורת פקודה אחרי החיבור לאייפון:
Commands-->Open Terminal
ואז רק לרשום את הפקודה וללחוץ Execute

shaharb21
15/04/08, 15:01
אין לי winscp

Arad2
15/04/08, 16:00
אז תוריד... יש מדריך הפעלה בפורום מדריכים.

shaharb21
15/04/08, 17:56
אבל אין לי wifi אז זה לא יעבוד לי

shaharb21
17/04/08, 09:41
אבל אין לי wifi אז זה לא יעבוד לי

מישהו

tal_beny
17/04/08, 10:23
מישהו

אם אין לך wifi אז winscp באמת לא יעזור...תשיג את pc suit הגירסא החדשה אתה יכול לבצע את זה גם דרכה

nedved123321
25/04/08, 08:57
יש לי שתי שאלות

1) איך שמים אימולטור שמפעיל את הקבצים של הgba ודרך איזו תוכנה?

2) איזה תכונה אתם ממליצים להעביר קבצי Gba לאייפון ואת האימולטור?

Stavesk
05/05/08, 17:30
מצטער על ההקפצה פשוט אני חייב עזרה,

שמתי בתוכנה של הטרמינל (באייפון) את הפקודה וזה כותב לי zsh: command not found: Chown

מה לעשות

Cainbot
05/05/08, 17:55
הכי פשוט
עם WinSCP, תשנו את ההרשאות של התיקיית רומים ל0777 וזהו.

Stavesk
05/05/08, 22:10
אין אחי ניסיתי ולא הצלחתי להתחבר לwinscp... זה טוען הרבה ואז כותב Time Over משהו כזה... אני 1.1.4

eladgu
02/06/08, 11:29
הכי פשוט
עם WinSCP, תשנו את ההרשאות של התיקיית רומים ל0777 וזהו.

אמממממ...הסבר?