מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : CarrierEditor | שינוי לוגו מפעיל ללא צורך בפריצה



MaTaN
30/12/12, 06:29
לכל בעלי האיפון 5 ו\או גרסא 6 שאינם פרוצים ומחפשים משב רוח חדש במכשיר, אני ממליץ על CarrierEditor



http://www.israup.net/images/8720c63e8f62976a9594aa75fa48c3df.png


אין אדם שלא מכיר את תוסף הזפלין (http://www.iphones.co.il/forum/thread221137.html) למכשירים הפרוצים, המאפשר הצבה של כמעט כל דמות או לוגו אפשרי בשורת הסטטוס בר שתחליף בעצם את שם המפעיל הסלולרי שלנו. הדעות על תוספים המתעסקים בקסטומיזציה של הפן הקטנטן הזה במכשיר מאז ומתמיד היו חלוקות. אם בכל זאת חלקכם מעונינים להפיח קצת חיים ב iOS "הנקייה" שלכם, לתת לה טיפה טוויסט ואולי גם כמה הרמות גבה מצד החברים, CarrierEditor יאפשר לכם, ודיי בקלות ראוי לציין.

*הערה: התוכנה קיימת כרגע רק ל Mac, עם זאת ישנן שמועות כי עובדים על תמיכה ב Windows. נעדכן במידה ויהיו התפתחויות בנושא.

מדריך וידאו:



-XmfJGQA544

הורדה (http://www.f2h.co.il/d9t2y8yan41)

Berny
30/12/12, 12:51
לפחות משהו נחמד לבעלי מכשיר לא פרוץ
סקירה טובה , תודה מייק

shaim
30/12/12, 15:19
מגניב, התגעגתי ללוגו שלי במכשיר :)
תודה רבה מייק.

נ.ב.
למה בפורום סידיה?
זה לא דורש פריצה בכלל.

MaTaN
30/12/12, 15:55
נ.ב.
למה בפורום סידיה?
זה לא דורש פריצה בכלל.
באותה מידה זה יכל להיות בכל משבצת אחרת. המטרה היא שזה יופיע בראשי כדי שכולם יראו, פחות משנה באיזו משבצת זה נופל בדיוק (במקרה הזה)

shaim
30/12/12, 16:43
סבבה :)

FireMate
01/01/13, 14:42
לאדע מה איתכם ,לי זה לא עבד ..|:

shaim
01/01/13, 15:03
אחרי שאתה מסיים את התהליך, תיכנס למצב טיסה, ותצא ממנו אחרי כמה שניות.
או שתבצע כיבוי והפעלה מחדש למכשיר.

tshompy
02/01/13, 16:54
מה בוחרים למי שהמפעיל שלו זה גולן טלקום ? כי אי ברשימה ....

ipxp
02/01/13, 18:45
ומה יקרה ביום שהמפעילה הסלולרית תחליט לעדכן את ההגדרות שלה? פתאום זה כבר לא יתאים....

כמו רבים מהטוויקים, זה פתרון זמני שידרוש אחר כך התאמה מחדש. תודה אבל לא תודה.

roiz7830
02/01/13, 20:16
לא עבד לי :(
בחרתי אורנג' ישראל, גרסא 13.0, וניסיתי מספר פעמים עם לוגיים שאני הכנתי בפוטושופ או המובנים של זפלין שירדו עם התוכנה (כמובן ששיניתי את מספר הגרסא בהתחלה בכל פעם), ולא עבד (גם אחרי מצבי טיסה/ריסטארטים). אם יש פתרון, אשמח לשמוע...

harmanzil
02/01/13, 21:25
אצלי שהיתי על בחירת רשת אוטומטי אז זה לא עובד ומראה את "ORANG" ואם שיניתי ובחרתי ברשת אורנג באופן ידני ראיתי את הלוגו שבחרתי, אבל זה עשה לי מלא בעיות בקליטה (לא בטוח אם זה קשור או לא) אז החזרתי לבחירת רשת אוטומטי.

shaim
03/01/13, 08:02
לכל מי שהסתבך, ולא מוצג לו הלוגו, ראיתי משהו מעניין.

כאשר הלוגו גדול מדי, ואין לו מספיק מקום להיכנס (לדוגמא, בגלל הופעה אייקונים נוספים על ה- status bar, כמו האייקון של DND), המכשיר באופן אוטומטי, חוזר לשם הרשת, ולא מציג את הלוגו.

למי שלא מוצג הלוגו, מומלץ לנסות עם לוגו קטן יותר, או לנסות להפחית את מספר האייקונים שמצד שמאל של השעות ב-status bar.

MaTaN
03/01/13, 16:17
עידכון:
CarrierEditor כעת זמינה גם לבעלי מערכת הפעלה "חלונות"

לחץ כאן להורדה (http://www.f2h.co.il/slcsyz9d6s1y)

Deantweety
05/01/13, 07:12
אבל זה לא עובד אם אתה לא ?מנוי? בחברת סלולר

tshompy
05/01/13, 09:47
אבל זה לא עובד אם אתה לא ?מנוי? בחברת סלולר
וגם אם אתה מנוי בגולן טלקום )-:

lirn8
06/01/13, 18:41
מאיפה ניתן להוריד אייקונים נוספים?

shaim
06/01/13, 18:57
אתה יכול להשתמש בכל תמונה שקיימת אצלך במחשב (כמובן בגודל ופרופורציות סבירים).
חסרות תמונות באינטרנט להוריד?

MaTaN
08/01/13, 06:52
לכל אלה המנויים לחברות החדשות:
התוכנה קיבלה עוד עידכון ובו נוספו לוגואים חדשים, יש אפשרות יותר מסבירה שגולן וכו נוספו. שווה לבדוק.

Joli
08/01/13, 15:12
התוכנה המעודכנת
http://dl.cdn.chip.de/downloads/18076239/CustomCarrierLogo_v0.0.6.zip?1357645662-1357653162-29ca6c-B-b3db35a58d931447b87d42485cfec7a7

tshompy
08/01/13, 16:06
לכל אלה המנויים לחברות החדשות:
התוכנה קיבלה עוד עידכון ובו נוספו לוגואים חדשים, יש אפשרות יותר מסבירה שגולן וכו נוספו. שווה לבדוק.

בקישור הישן ההורדה של הגרסה החדשה ?
כי אם כן אז אין עדיין את גולן טלקום .

MaTaN
08/01/13, 16:33
הקישור הוא לגירסא הקודמת.
בגוגל תמצא הכל

yairel
09/01/13, 16:37
היי מייק, הצלחתי להתקין את הלוגו של הוט מובייל אבל עכשיו נגיד אני רוצה לחזור ללוגו מפעיל המקורי, איך אני עושה את זה?

tshompy
09/01/13, 16:43
הקישור הוא לגירסא הקודמת.
בגוגל תמצא הכל

גם בגרסה החדשה אין גולן טלקום , נקווה שבעידכון הבא יהיה .

yairel
09/01/13, 16:45
גם בגרסה החדשה אין גולן טלקום , נקווה שבעידכון הבא יהיה .

יש תוכנה אחרת של מפתח ישראלי שנקראת CustomCarrierLogo והאמת שהיא די טובה, עובדה, הצלחתי לשים את הלוגו של הוט מובייל. רק כמו ששאלתי לפני כמה דקות אין לי מושג איך להחזיר את זה למצב המקורי.

MaTaN
09/01/13, 20:16
היי מייק, הצלחתי להתקין את הלוגו של הוט מובייל אבל עכשיו נגיד אני רוצה לחזור ללוגו מפעיל המקורי, איך אני עושה את זה?

תסתכל פה:
http://www.youtube.com/watch?v=hsiOubWfgsQ&list=UUF9-JngqznvAsiF2yZbeY8g&index=3
בגדול זה אותו תהליך אלא שבזה אתה בוחר את ה carrier המקורי שנוצר במהלך התהליך.