מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : Google Maps מאתר אותי בארץ



planB
28/03/08, 19:40
פעם ראשונה שאני מנסה וזה עובד
האם זה אומר שבקרוב נראה גם מפות בארץ !?

מישהו מוכן גם לנסות לראות אם הוא מצליח ?
אני על 1.1.3 עם הbb של 1.1.3

liraz
28/03/08, 19:44
1.1.4 מאתר תוך שניה כן ...

spring24
28/03/08, 19:54
פעם ראשונה שאני מנסה וזה עובד
האם זה אומר שבקרוב נראה גם מפות בארץ !?

מישהו מוכן גם לנסות לראות אם הוא מצליח ?
אני על 1.1.3 עם הbb של 1.1.3

איך אפשר לעדכן את ה BB ל 1.1.3 (היה לי במקור 1.1.3 אבל לאחר פריצה עם ZIPHONE
הגרסת BB ירדה ל 1.1.2) ?

orarbel
28/03/08, 19:59
איך זה קשור לזה שנראה מפות של הארץ?

Doenyas
28/03/08, 21:42
זה מאתר כי פשוט זה מאתר...יש חיתוכים עם כמה אנטנות, ויש סביבה של wifi אז זה מאתר...

zivv
28/03/08, 21:44
אם זה עובד אז למה כל הזמן אמרו שאין מפות של הארץ ?

lueran
28/03/08, 21:47
כי אין מפות?!?!

Doenyas
28/03/08, 21:49
אם זה עובד אז למה כל הזמן אמרו שאין מפות של הארץ ?



כי זה מראה אותך כל המפה של צילום אווירי, ומה זה שווה? אתה רוצה לראות רחובות וכו...

zivv
28/03/08, 22:05
עכשיו חיפשתי ב- Google Maps ומראים את ישראל אבל לא רשום רחוב אחד מענין מתי הם יתקנו את זה רק חבל שאין אתר כזה שאתה נכנס אליו ואז לפי הIP זה מזהה איפה אתה נמצא .

Doenyas
28/03/08, 22:15
עכשיו חיפשתי ב- Google Maps ומראים את ישראל אבל לא רשום רחוב אחד מענין מתי הם יתקנו את זה רק חבל שאין אתר כזה שאתה נכנס אליו ואז לפי הIP זה מזהה איפה אתה נמצא .


ככה זה בדיוק עובד...(לפחות בארצות הברית)

spring24
28/03/08, 22:30
פעם ראשונה שאני מנסה וזה עובד
האם זה אומר שבקרוב נראה גם מפות בארץ !?

מישהו מוכן גם לנסות לראות אם הוא מצליח ?
אני על 1.1.3 עם הbb של 1.1.3



איך יש לך BB 1.1.3 ה ZIPHONE מוריד אותו ל 1.1.2 ? , יש דרך לעדכן BB ל 1.1.3 ?

urihell
29/03/08, 01:26
1.1.4 מאתר תוך שניה כן ...

איפה קיימת בארץ תשתית Wimax ?

gal159
29/03/08, 09:20
למה wimax?
נדמה לי שזה מזהה ע"פ אנטנות סלולר לא?

dbr126
29/03/08, 15:48
למה wimax?
נדמה לי שזה מזהה ע"פ אנטנות סלולר לא?

נכון

shlomov
29/03/08, 16:03
תתקין את Locateme
ואז הוא יזהה אותך דרך אנטנות הסולולאר

Patzek
29/03/08, 16:38
האם צריך להתחבר לאינטרנט בשביל זה? ( סלולרי? )

bitla
29/03/08, 19:25
לי יש 1.1.4 וזה לא מזהה אותי

dav91
29/03/08, 19:37
רגעע רגעע..יש לי 1.1.2 במקור.
ומ-maps אני מחפש לדוגמא נתנייה.זה מוצא..אבל אני בקושי מצליח להיתקרב,ורואים הכל מטושטש.
לעומת ארצות אחרות..
אז אם אני מעדכן ל 1.1.4,אז אני יראה טוב את ישראל?

שבוע טוב:)

odedb52
29/03/08, 19:58
היי.
אני לאחר ריסטור ושנמוך ה BL ל- 3.9FB.
נכנסתי למפות כדי לבדוק את הדבר היחידי שבשבילו באמת שנמכתי, לחצתי על מציאת המיקום וזה אכן מצא אותי.
הבעיה שלאחר הפעם הזו זה כל פעם רשם - Couldn't find your location.
הדבר היחיד שניסיתי זה ה- Locate me מה שלא עבד בשיט ומצא אותי כאילו כרגע טבעתי באוקיינוס השקט.

אשמח אם יש למישהו מושג האם זה קשור ל- WIFI או משהו אחר.

**עריכה**
טוב ה- Locate Me מצא אותי עכשיו. אבל אמשח בכל זאת לדעת אם יש פתרון למציאת המיקום הרגיל ב Maps

תודה,
עודד ב.

ttt
29/03/08, 20:35
רגעע רגעע..יש לי 1.1.2 במקור.
ומ-maps אני מחפש לדוגמא נתנייה.זה מוצא..אבל אני בקושי מצליח להיתקרב,ורואים הכל מטושטש.
לעומת ארצות אחרות..
אז אם אני מעדכן ל 1.1.4,אז אני יראה טוב את ישראל?

שבוע טוב:)

זה לא קשור לגירסה ישראל מטושטשת בכוונה עי גוגל כדי לא לפגוע בבטחון המדינה

bitla
29/03/08, 21:14
מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד?יש לי 1.1.4 ולא פועל

dinamit
29/03/08, 21:36
מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד?יש לי 1.1.4 ולא פועל

אם אתה עשית כמו שאני מתכוון לעשות ולא שינמכת ל3.9fb, המודם שלך לא מתאים ל1.1.4, מה שעדיף ולא מוריד אחריות.

תוריד את התוכנות / תוכנה:
LocateMe
Navizon - מצריך הרשמה באתר הבית שלהם

כנס לאחת התוכנות (מה שיעבוד לך) ואז זה יציג אותך על המפה.
למה צריך את זה בארץ?

dinamit
29/03/08, 21:37
היי.
אני לאחר ריסטור ושנמוך ה BL ל- 3.9FB.
נכנסתי למפות כדי לבדוק את הדבר היחידי שבשבילו באמת שנמכתי, לחצתי על מציאת המיקום וזה אכן מצא אותי.
הבעיה שלאחר הפעם הזו זה כל פעם רשם - Couldn't find your location.
הדבר היחיד שניסיתי זה ה- Locate me מה שלא עבד בשיט ומצא אותי כאילו כרגע טבעתי באוקיינוס השקט.

אשמח אם יש למישהו מושג האם זה קשור ל- WIFI או משהו אחר.

**עריכה**
טוב ה- Locate Me מצא אותי עכשיו. אבל אמשח בכל זאת לדעת אם יש פתרון למציאת המיקום הרגיל ב Maps

תודה,
עודד ב.

יש עם הדבר הזה בעיה עם כל השינמוך והשטויות האלו. תשתמש בLocateMe זה מעולה. Google Maps לא עובד תמיד.

bitla
29/03/08, 21:57
שמע יש לי iphonesimfree ועשיתי resotre לגרסא 1.1.4
ככה שגם המודם שלי הוא בגרסא הזו
כנראה שזו בעיה אחרת

Dot
31/03/08, 22:39
ניסיתי שgoogle maps ימצא אותי וזה לא מצא
איך בדיוק משתמשים בזה לוחצים על העין בצד שמאל?
במידה וזה מוצא עד איזה רמה זה מוצא? רק את ישראל או יותר מזה?

odedb52
31/03/08, 22:48
מתמקד על רדיוס של איזה 300 מטר מהבית

TyLuX
01/04/08, 17:13
"גוגל מפות מאתר אותי" זה מאוד כללי לומר...תגיד שהוא איתר אותך בתמונת לווין..וההסבר הוא פשוט, הוא משתמש במידע של אנטנות Wifi והוא יודע איפה אתה..אבל אין מידע על הרחובות ומסעדות..חבל..זה דווקא מאוד משך אותי לקנות את האייפון..לא שציפיתי שיעשו משהו בארץ..