מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : התייעצות | יש לי 1.1.1, כדאי לשדרג אותו ל1.1.4?



נופר
26/03/08, 00:22
קניתי את האיפוד עם הגירסה 1.1.2 אבל בשביל הפריצה החזרתי אותו ל1.1.1 ופרצתי אותו, ככה שנכון לעכשיו יש לי 1.1.1 פרוץ. כדאי לי לשדרג אותו ל1.1.4 ולפרוץ אותו או שעדיף לי להשאיר אותו ככה?

zeevik
26/03/08, 00:23
אם טוב לך בחיים, אז למה לשנות?

Wheezy
26/03/08, 01:01
היום כשziphone עובד פיקס, למה לא לעשות?!


תעשה Restore עם הitues ל1.1.4 (לא פרוץ ולא כלום), קליק אחד בתוכנה ויש לך 1.1.4 פרוץ!

seank
26/03/08, 01:02
Wheezy - למה אתה מתכוון ב"לא פרוץ ולא כלום" ??

roei_dacho
26/03/08, 03:49
אני לא מתלהב מהגרסות האחרונות 113 ו114
אני נשאר על 112 בגלל הרבה אי תאימות של אפליקציות לגרסאות האלה
גם בעיקר בגל Customize

politin
26/03/08, 04:37
רועי תתעדכן
יש Customize ל1.1.4 והוא עובד מצויין

roei_dacho
26/03/08, 04:46
זה לא בדיוק ל114
יש פאטצ' שמאפשר את ההתקנה שלו
אבל שום דבר לא עוזר בקוסטומייז ל114 כי את האייקונים אפשר להזיז בלי התוכנה והפונקציות שמשתמשים לרוב הן שינוי הstrings (אפילו שאפשר ידנית) ומספר האייקונים על הdock שב114 לא עובדים...

politin
26/03/08, 05:15
אני לא מדבר איתך על להתקין את הקוסטומייז של 1.1.3 עם הפאץ'
יש אחד חדש שיצא שמתאים ל1.1.4
קוראים לו customize 1.1.4
גירסא 2.1 או 2.0 אם אני לא טועה

לגבי הDOCK זה באמת עושה בעיה עם מספר האייקונים
אבל לפחות את שאר הדברים אפשר לשנות

roei_dacho
26/03/08, 05:17
אתה צודק יש כרגע גרסה 2.0 ורשמתי עליה בבלוג שלי
אבל התוכנה רק בגרסת אלפא ומחולקת רק בהזמנות (למרות שבmodmyifone עושים מההזמנות מסחרה)

politin
26/03/08, 05:20
לא יודע על איזה הזמנות אתה מדבר
אני כולה שבוע ב"עסקי האייפון", לא מכיר ולא מקורב לאף אחד שיתן לי הזמנה
ועדיין הצלחתי להוריד אותה (דרך אחד הנושאים פה בפורום)

נופר
26/03/08, 14:28
אני לא כל כך יודעת איך משתמשים בziphone כי אני לא ממש מבינה בזה.. אני אמורה להוריד את זה מאיפה שהו או משהו כזה? = Z

gilyarden
26/03/08, 14:58
נופר,

כנסי ללינק הבא יש בו גם הסבר מפורט של וינסטון ולינק להורדה, אם תקראי את ההוראות תביני כמה זנ פשוט...
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=16970

נופר
26/03/08, 15:50
תודה אני ינסה עכשיו ויגיד לך איך הלך :)

נופר
26/03/08, 16:47
יש לי עכשיו את 1.1.4 אבל האינסטולר לא עולה לי :s

gilyarden
26/03/08, 18:32
יש לי עכשיו את 1.1.4 אבל האינסטולר לא עולה לי :s

גם לי היתה אותה הבעיה, אבל נסיון נוסף מאוחר יותר הלך בלי בעיה, אבל כדי להיות בטוחה נסי לגלוש בספארי דרך WI-FI ואם שם אין לך בעיה אז הבעיה היא באינסטול,ר לדעתי יש להם עומס על השרת והבעיה לא בטלפון שלך.

yaniv51
26/03/08, 18:57
למה לתקן משהו טוב?
אני עם 1.1.1 וזה פועל לי מעולה, בלי בעיות, אני לא רואה צורך לשדרג.